Хич не ни е зле на БУРГАСкото море (34)

• 17 152
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошла yazida!
Привет на всички,аз чак ей сега приспах моя син,научи се това дете навън да си спи и сега вкъщи ни е зор!Нямам време къщата да си видя с него,все се друскаме и дундуркаме!Хайде,че ме чака гладене!

# 91
Добре дошла  yzida    Hug  bouquet Grinning

# 92
  • Пловдив
Привет!
Извинявайте, че така нахълтвам във вашата темичка, но искам да ви питам как е времето в Бургас? Ние се каним да идваме на море (сетихме се кога), но тук е кофти времето и се чудим какво да правим  Confused
Хубав ден ви желая на всички  Hug

# 93
ами шантаво е. онзи ден беше жега, вчера - студ, днеска - хлад.
дават го уж да се затопля от неделя.. newsm78

# 94
  • Пловдив
Благодаря, herelina   bouquet
В  Пловдив такъв дъжд се изсипа и е толкова студено, че ни секна всякакви мераци за море  Confused

# 95
  • Бургас
Здравейте,
Голяма скука тука.Четири почивни дни и форума празен. Пък и времето толкова гадно, не става за разходки, макар че ние излизахме с Мими и тя си спинка толкова сладко милата чак ми стана жал да я пребирам, ама стана време за манждатааа.
Добре дошла на yzida.
Хайде чао за сега ,че ме чака пране ,гладене, готвене пък и да използвам докато спинка бибишорката ми.

# 96
yzida добре дошла   bouquet
кога ти е термина, за да те добавя в първа страница ?

# 97
Ами засега има 2 мнения за термина ми-15 или 17 февруари...Запиши, което желаеш...

# 98
  • България
Здравейте, какво правите в този студ.  Някой от нашия квартал ще излиза ли в градинката?
Аз си смених ник-а, т.е. върнах си стария  за да съм си с  моето име.

yzida, добре дошла и лека бременност.  В кой край на Бургас живееш?

# 99
Живея в Славейков..Ако има мацки от тук, да свиркат, че няма с кого едно кафе да изпия....

# 100
  • На морето!
Айде,здравейте и от мен  Hug
yzida,добре дошла!  bouquet
Момичета,голям студ!!!Ужас направо!Тази седмица ми е най-противната седмица от много време  #Cussing outСамо кофти неща ми се случват,нн няма да ви натоварвам с моите глупости Wink.Но поне си взех изпитите-октомври пак ще се явявам,ще видим какво ще стане тогава!Айде аз ще почета малко назад какво става,че съм изпуснала нишката.

# 101
рени ние се търкаляме вкъщи днес за утре незнам, дано се постопли

# 102
  • България
Ние пък излизаме за малко да видим колко е студено  Mr. Green
райна, поздравления за статиите в "  Моето дете "   bouquet Много са хубави, а снимките ви още повече. Особено там където си бременна направо сияеш  Heart Eyes
Хайде оравяй се бързо.

# 103
Reny27 , сега и на първа страница ще го сменя ника ти  Wink
yzida , и ти си там  Hug лека бременност и от мен

Моя мъж пък отиде да гледа мача, събраха се по мъжки в един негов приятел.
А аз като един битов алкохолик си пия пак сама биричката  Mr. Green

# 104
Рени,искам и аз да те поздравя за разказа ти в "Моето дете"- толкова красиво си го написала,така умело си използвала думите и разказа ти е вълшебен!Поздравления!Снимките също са супер-на тази на моста просто сияеш!!!Успех на изпитите!!!И спокойно си споделяй на воля,нали за това сме се събрали тук! Hug

Общи условия

Активация на акаунт