Хич не ни е зле на БУРГАСкото море (34)

• 17 597
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • у дома
Добро утро и от мен,
искам да ви попитам някой карал ли е шофьорските курсове напоследък, че не знам към кого да се насоча... Rolling Eyes
Да е някой търпелив, с такива като мен, разсеяни и отвеяни...
А на всички останали - пазете се  Laughing
Майтап да няма, налага ми се да ги почна, пък хич не ставам за тия работи.

# 151
  • Бургас
Добро утро,момичета,
Днес щастието ми МИМИ прави два месеца, искам да ви почерпя ,но незнам как стават хубавите почерпки затова ето една по-скромна cook Popcorn cheers  party023 да ми е жива и здрава милата.
Абе аз пак да попитам имали мами от МР за разходки.
 Amelia извинявай ,че съм май недоскив.
Чао засега.

# 152
  • Бургас
didi78,честито за щастието ви Мими.Желая ви най-искрено да си го отгледате с много здраве,щастие и да ви носи само радост!Момичета,моля ако някой има списък с необходими неща,които ще трябват за родилния дом за бебето и майката специално за Бургас,да ме ориентира поне малко.Търсих в Google,но намерих списъци за София,Пловдив,Русе,но не и за Бургас.Списъкът не е за мен,още ми е раничко,а за една приятелка,която може всеки момент да роди,а не знае какво да приготви.Благодаря ви предварително!Лек ден на всички.

# 153
  • Бургас
Добро утро и от мен,
четя Ви, но не пиша, щото нищо интересно при мен. Все още съм 2 в 1 и вече много ми тежи.
Хубав ден!

# 154
Лекси, хайде скоро да се похвалиш вече  Grinning

списъкът за болницата:
За родилката:
 2 чаршафа, 2 нощници ( тип рокля ) , 2 пакета лигнин, 2 хавлии, 3 подложки, 2 калъфки за възглавница, четка за зъби, паста за зъби, четка за коса, сапун, чехли, ластик за коса, 1 бр самобръсначка

За бебето:
2 комплекта пелени, 1 пакет памперси, мокри кърпички, камизолки, ританки, 2 хавлийки, бебешко олио, ракавички, чорапки

дано се оправи времето, аз тамън се наканих да ходя на лекцията , пък то валяло  Cry

# 155
  • Бургас
Херелина,много ви благодаря за бързия отговор.Стискам палци времето да се оправи.

# 156
Добро утро и от мен,
искам да ви попитам някой карал ли е шофьорските курсове напоследък, че не знам към кого да се насоча... Rolling Eyes
Да е някой търпелив, с такива като мен, разсеяни и отвеяни...
А на всички останали - пазете се  Laughing
Майтап да няма, налага ми се да ги почна, пък хич не ставам за тия работи

Здравей Вале! Аз карах шофьорските миналата есен и съм доволна от инструктора си Георги Видев, препоръча ми го братовчед ми, който също е инструктор! Марин Маринов се казва, но събота и неделя тогава не можеше да работи, и затова ме препрати към другия! Мисля, че можеш да се довериш и на двамата, защото и бях като теб...  Grinning
А вече мога да се похваля, че сама карам колата от юли месец насам, но след курсовете на мъжа ми доста му опънах нервичките докато се учих, та така успех от мен!
Ако желаеш телефоните пиши ми!

didi78,честито за щастието ви Мими.Желая ви най-искрено да си го отгледате с много здраве,щастие и да ви носи само радост!Момичета,моля ако някой има списък с необходими неща,които ще трябват за родилния дом за бебето и майката специално за Бургас,да ме ориентира поне малко.Търсих в Google,но намерих списъци за София,Пловдив,Русе,но не и за Бургас.Списъкът не е за мен,още ми е раничко,а за една приятелка,която може всеки момент да роди,а не знае какво да приготви.Благодаря ви предварително!Лек ден на всички.

Списък има на вратата на родилното отделение в Бургас, но той е толкова малък, че по-добре вземи под внимание и другите списъци, на които попаднеш!

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 15:20 от sneji20

# 157
момичета да си оплача Дани от няколко дни заспива изключително трудно и плаче насън успокоява се като я гушна или погаля и след около 4ас пак така снощи дори се налижи да спинкаме двете а тати на дивана.Приеснявам се дали я боли нещо или е изплашена.

# 158
  • По света и У нас
Хайде и аз да се поразпиша  Grinning

Първо добре дошли на новите майчета  Hug

katalina - магазин за мебели 2ра употреба съм виждала на ул. Странджа, като идваш от Сан Стефано, магазина трябва да ти се пада в ляво /2рата кооперация след Атагана/ .... но дали изкупуват не знам  newsm78

elissee - както бубичко ти е предложила, щом не можеш да намериш таблетки, мини на течността за студена стерилизация на Чико ... нея мисля по би я намерила  Grinning ... Ако все пак държиш на таблетките, шушончето ти е дала добър съвет - от интернет магазин  Peace

Ламарина - ако ти трябва добър дерматолог в София: доволна съм /а и съм чела добри отзиви/ за Д-р Ангелова, кабинета й се намира в 29та поликлиника

# 159
Здравейте и от мен!

Какво правите със старите и умалели дрешки на бебоците си????

# 160
по-голямата част ще пазя за бебе №2  Laughing
някои, които не ми допадат особено заделям, тъкмо по НГ ще се посъберат малко и ще ги дам в някоя благотворителан кампания от форума. /предполагам, че ще има по това време на годината/

# 161
  • По света и У нас
Здравейте и от мен!

Какво правите със старите и умалели дрешки на бебоците си????

и аз една част от тези, които особено ми харесват ще запазя - останалата /или раздавам на приятелки, които имат нужда а наскоро са се обебили  Grinning или заминават в някоя благотворителна Акция  Peace/ ... Ако решиш някъде да ги дариш ... тъй като в Дом Майка и дете дрешки 2ра употреба поне за момента не приемат  Rolling Eyes .... може да се обърнеш към Центъра за работа с деца на улицата /намира се срещу сградата на БЧК/, както и една част е в нова 2 етажна къща зад Вардар ... Там търси Мария Апостолова - благодарни са на всяка помощ  Hug , нали си нямаме Звено Майка и бебе в града  #Cussing out и те донякъде са поели тази функция  ooooh!

# 162
  • По света и У нас
Момичета, вижте на какво попаднах:
http://www.aquahotels.com/bourgas/bg/promotions/view/promotion/56
ако на някой наскоро му се налага да празнува РД на детенце, може да хвърли един поглед  Grinning

# 163
тъй като в Дом Майка и дете дрешки 2ра употреба поне за момента не приемат  Rolling Eyes
без коментар  Confused

сградата на вардар ми е съвсем наблизо  Simple Smile

# 164
  • По света и У нас
тъй като в Дом Майка и дете дрешки 2ра употреба поне за момента не приемат  Rolling Eyes
без коментар  Confused

сградата на вардар ми е съвсем наблизо  Simple Smile

Дечицата в Дома са облечени страхотно  Peace - Дома е получавал изключително много дарения от чужбина  Peace ... освен това има и пусната Инструкция от МЗ /не че всички Домове я спазват  Grinning/, дрехи 2ра употреба за деца до 1 год. да не се приемат  newsm78 /т.е. би трябвало да се купуват или да се получават дарения само от нови дрешки/ ....то парички за храна и памперси понякога няма, та камо ли за дрешки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт