Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките?
-
Къде мога да намеря електрически помпи под наем?

- да и е живичко, здравичко и много послушно за радост на мама и тати 
:
На мен за 10 мин. апаратът ми отчита поне една контракция, боли ме постоянно кръста, имам разкритие, докторите казват всеки път, че тези дни ще родя, а бебока си стои вътре и нехае
Дано не стане по-зле. Не знам какви мерки да взема, не искам да раждам болна. 
за всекки случай 
Мисля днес да спретна някакъв багаж за родилното, макар че ме мързи да правя каквото и да е, ама няма начин.
Според мен щом си се навила на този "компромис", по-добре е оттук нататък да го използваш като коз във всяка една ситуация и да дадеш да се разбере, че това е последното нещо, което се оставяш да ти наложат. Пък и в крайна сметка като дойде момента, все пак ще те пипат тебе как да се казва бебето, така че още може да помислиш за вариянти... В крайна сметка ти стискам палци всичко да е наред и бебока да е здрав, пък другото дето викат хората са "бели кахъри".

Смятам и galia2007 да вербуваме.