Отговори
# 30
  • София
Вивка ,радвам се за вас. Дано да нямате повече проблеми. Grinning
Казвали са ми ,че при разстройство не се дава захар,защото и тя разхлабва. Мога да пробвам с глюкоза ,тя сладни ли ? Предварително се извинявам за невежеството си ,но съм пила като дете ,а това е много отдавна. Беше гадна ,чак ми се повдигаше от нея ,ама майка ми за да не ме даде в болница и да ми вливат ,трябваше да пия цели банки през устата. Майка много се гордее ,че не съм влизала в болница ,ама незнам дали не е било по-добре. Тогава с други очи съм гледала нещата-сега с други. Иначе ,още не смея да се похваля съвсем ,но Камен е значително по-добре. Каквото и да беше това гнусно вирусче ,поне бързо се преборва. И друга майка от квартала каза ,че са го изкарали много тежко ,но само с температура и за два дни.
Дано вас не ви лови!

# 31
  • Варна
Ей, да оздравяват всички болни дечица!!!  Hug

Вивка, Калоян е вече ок!!! Браво на него и на майка му! Доведи го да го видя и да му вдъхна респект, да не ме е забравило детето, тревожа се... hahaha
Neda, дано и при вас всичко си е на 6! Глюкозата е сладка, доколкото зная. Едно време с нея правехме вкъщи бяло сладко.

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ на пеперудка!!! Симонка-Бонбонка да е здрава и усмихната!

mom_an, с тези големи групи е ужас. Но такава ни е системата, за жалост. ooooh!
pepi, какви са тези кратки включвания! Я разкажи повече за дечурлигата! Hug

# 32
  • там където ме зове сърцето!!!
Вивка, Калоян е вече ок!!! Браво на него и на майка му! Доведи го да го видя и да му вдъхна респект, да не ме е забравило детето, тревожа се... hahaha
Ще го доведа !Как ще те забрави , то такова чудо забравя ли се  Joy!
При първия удобен случай ще ти погостувам-обещавам! Hug

Neda, глюкозата е сладка !Дано само с хубави новини да се включваш! Praynig

# 33
Привет и от нас!   bouquet
Ако имате време, може да ни разгледате снимките от почивката.  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91611&view=1&photo=281

# 34
Привет и от нас в новата темичка:))

Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания и милите думи! И аз желая на всички бракувани и все още не да живеят мирно и щастливо с половинките си Hug Специални поздрави на Орхидейка за добрия развой на събитията.
Виличка, за цвета на роклята нямам никаква идея дали е актуален от теб разбрах, че е на мода. Аз не исках бяла рокля, бях се ориентирала към зелената гама, но шивачките ме убедиха, че този цвят ми пасва идеално. Та затова. Иначе булката след нас беше с къса черна пола и потниче Simple Smile А на теб ти пожелавам най-красивата и забавна сватба! Между другото, любопитно ми е да видя и вас останалите като булки Heart Eyes Ще се покажете ли, а?
Дес, Вивка, мисля, че вие бяхте писали, че използвате Пиносол. Ще ми кажете ли по колко капвате в ноздра, щото нали пише, че са за деца над 6 години и за по-малки съответно няма дозировка.

# 35
Здравейте и от мен в тоз дъждовен ден студен  Joy Joy Joy

Момичетааа, имам новина (кой искаше да е информиран за сватбените ми приготовления) Mr. Green Имаме си вече кумове! Това ще са сестрата на мъжа ми и кръстника на Али   Party

Окончателната бройка на гостите, които ще поканим, е 95!!! Crazy Но не всички ще дойдат, разбира се.В понеделник ще поръчвам покани и ще тръгвам вече за рокля.Защото от роклята зависи цветовото оформление на цялата сватба - облекло на младоженеца, на Али, украса и т.н.

Така че напредваме полека  Whistling

# 36
  • София
Мерси!Разбира се ,че е сладка /много съм тъпа-щом я слагат в локум/,но на мен ми беше супер гадна ,явно защото трябваше да се наливам с нея. ooooh!
Нелина ,чудесни снимки! Къде се намира това селце и ходихте ли по еко пътеката?
Аз бях булка с костюм с панталон в екрю /за ужас на повечето близки/ ,но и така става - не ни върнаха-бракуваха ни.

# 37
Цитат
Дес, Вивка[/b], мисля, че вие бяхте писали, че използвате Пиносол. Ще ми кажете ли по колко капвате в ноздра, щото нали пише, че са за деца над 6 години и за по-малки съответно няма дозировка.
BORDIMA Bлагодаря ти много за поздравите Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush  bouquetИ аз ползвах тези капки супер са Капех по 1 или наи много 2 капки в ноздрата.Много са добри  bouquet  bouquet

# 38
  • там където ме зове сърцето!!!
bordima, аз му капя три пъти по две капки в ноздра!Преди обедния и вечерния сън задължително!На мен приятелка с дете на нашата възраст ми ги беше препоръчала (на тях педиатъра им ги изписал-вместо да маже с етерични масла(Пулмекс бебе) )!Аз съм доволна от тях!С хрема ли сте??

Момичета всички ли виждате снимките  в снимка бг!От тези дето Нелина пусна аз нищо не виждам -албума , страниците , надписите се виждат , но друго няма!Другите албуми и снимките в тях  и ги виждам , но този -не! Close

# 39
Вивка, аз ги разгледах преди малко. Всичко беше ОК и се виждаше.

Нелина, вие сте направили хубава екскурзийка  Peace Дано сте си изкарали много добре. Wink

Неда, аз хремата (сополките) я пресичам с Мукосептонекс. и те не са много за деца, ама на Калоян му помагат. Щом видя сополките и капия 3х1 капка за ден-два, докато минат.

# 40
  • София
Vili4ka, организацията напредва - така и трябва  Peace Успех и в намирането на подходяща рокля. И аз бях тръгнала за нещо друго, но се ожених така: http://i118.photobucket.com/albums/o98/galia_gtsp/Wedding%201908 … .jpg?t=1189244399...  Истина е, че трябва да мериш различни модели, за да видиш как най ти пасва.
bordima, ето я нашата сватба в снимки: http://s118.photobucket.com/albums/o98/galia_gtsp/Wedding%2019082005/?start=0
А сега вече по темата.  Laughing
Неллина, наистина, вие ходихте ли по екопътеката с малката?
Чудя се колко ли ходене по пресечен терен ще издържат малките?  newsm78
Това лошо време е голяма скука у дома  Sick Добре, че мъжа ми имаше работа и не отидохме някъде да стоим вътре ... май ще я заведа за малко в някой дет. клуб около нас.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 12:41 от galita

# 41
Vili4ka, организацията напредва - така и трябва  Peace Успех и в намирането на подходяща рокля. И аз бях тръгнала за нещо друго, но се ожених така: http://f7.yahoofs.com/users/GGctHRG41iK2/__sr_/1fb7.jpg?tkn=ph8H … dJkAA&saveas=...  Истина е, че трябва да мериш различни модели, за да видиш как най ти пасва.

galita, подобна рокля с подобен цвят ще търся, само че да е без презрамки, а по-скоро като бюстие горе, а и цвета може да е с една идейка по-тъмен.И това цвете отпред може би няма да го има... Иначе нещо подобно ще си взема и аз Simple Smile

# 42
Нелина ,чудесни снимки! Къде се намира това селце и ходихте ли по еко пътеката?

Ето малко инфо за с. Иванча. Баща ми е от там.  Peace
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B … B8%D1%89%D0%B5%29
    И да, ходихме по екопътеката. Е, някои, де...Други ги носеха малко... Laughing

# 43
  • София
Нелина ,това което видях ми хареса и това ,което прочетох ме заинтригува .Благодаря ти. Има ли прилично местенце в близост за спане и хапване? Предполагам ,че не е труден маршрут еко-пътеката. С каква продължителност е общо? Като разстояние и време?
Вивка ,аз ги отварям без проблем.

# 44
  • София
Моля ,да ми кажете дали и за яслите е отпаднало изискването за васерман изследване. В едни градини го искат ,в други не. ooooh! На вас искаха ли ви го?

Общи условия

Активация на акаунт