Отговори
# 210
Ей благодаря ви на всички за подкрепата  Hug Как ви накархме да се разпишете на бързо  Laughing
galita за ръцете съм прекарала едно столче пред мивката и само и подавам ръка там да се качва и да мием така, ръце, лище...
В колата баща и я качва и гледам да ограничавам вдигането и. Като иска да се гушкаме сядам на дивана и я викам сама да се качи и така. Е дигам я много освен всичко това, но мисля каквото дойде такова - ще се пазим колкото можем  Peace
Аз даже поработих година и сега разчитат адски много на мен - та незнам как ще им кажа, но мисля, че това сега не е толкова важно.

sea woman - наистина много сладък първолак си имаш! Честито на всички първолаци днес - много да ви радват   bouquet

За тръшкането - и на мен вярно ми идва да се тръшна до нея като го направи това и ако и се карам е вой до небето, няма успокояване. В такава ситуация дето ми е черно пред очите трябва да съм най-дипломатична с Бояна щото иначе - не става  ooooh!

Хайде отивам да лягам, че много ми се спи - вечеее

# 211

VIVKA  ти си била поет Grinning

sea woman  супер пич е първолака   bouquet

mom_an

JoyБоже , как ме напуши смях от тая история с бабата Shocked , че чак от хихикане , поразбудих Мимито... Че й давах вода , и я люшках да я приспивам Laughing Joy  Бива си я  - със 6 мъжки внучета Joy представете си само...Joy
А иначе сме добре, вече не вдига 39 градуса , явно от кътниците беше тая работа с температурата Simple Smile

http://detstvo.ru/schitalka/][/url]

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 00:47 от mimito-dobri4koto

# 212
  • Варна
Ха добро утро!

Оооо, цяла поетеса е тя. Peace Подготвя издание, аз я продуцирам!  Flutter

# 213
galita каква парола  влезла си другаде  не в моито адресче Shocked

# 214
  • Варна
Орхи, това на аватара, твоето ТАТОО ли е?

# 215
Орхи, това на аватара, твоето ТАТОО ли е?
ХИхих моят ник е да но не на  е на моя кръст миихих  а как бих искала една малка татууу  викам на мъж искам една тату подарък а той вика не ти трябват такива работи Mr. Green Mr. Green

# 216
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утрооооооооо!

sea woman , кака , няма да се сърдиш ,гаргарата я правим профилактично против гърлобол Wink
Синчетото ти хубаво казваш като майка си  ама и Eнтелигентно като нея ,ааааа Laughing

Ооо, а за лошите две, после лошите колко бяха...пет... newsm78 То все са в някакъв период тези деца.
говори ми, говори ми!  ooooh!  Sick Wink
Така е ама преди пет , беше май пубертета на три годишните! Joy

Telma , при Калоян дипломатичността дава много по добри резултати! Hug

БОДЛИВКА , ти що така рядко ни навестяваш ? Hug

Joy JoyДе ми е хонорара продуцентке моя,нещо в последно време си ме поотрязала!! hahaha

# 217

Joy JoyДе ми е хонорара продуцентке моя,нещо в последно време си ме поотрязала!! hahaha
Joy  Joy Ми тя ако рече да си иска заплата?  hahaha
Добро утро и от мен! Оф, Стефан напоследък спи много нервно. Както спи, изведнъж почва да реве и дори и с биберона едва се успокоява. Не реве дълго, но прави този номер по няколко пъти на нощ, от няколко дни е така. Защо ли? Да не е пак зъб, да им се не види и зъбите! Twisted Evil Освен това е станал палав за 5-има! ooooh! Постоянно нещо е разхвърлял, нещо е разлял, разсипал, счупил и т.н. В момента всичкото ми бельо е разхвърляно на земята, а той с интерес разглежда едни дамски превръзки... Tired Веднъж си беше лепнал една ежедневна на задника, върху анцуга. Shocked Къде ме е виждал да си слагам, не знам.
Мимито, радвам се, че вече сте добре. Явно от зъбки ще да е било.
Дес, къде си ти днес?  Hug

# 218
  • там където ме зове сърцето!!!
mom_an , и Калоян от седмица се събужда през ноща с рев и нищо не ще и го нося и пак си плаче и като го сложа  сам си се успокоява !При нас зъбите са 16 на брой и май не е от това , ама знам ли  newsm78!

# 219
galita, Telma, честито и от мен! Прекрасни новини, развълнувахте ме! Hug
Vivka, казваш 13 години си мислила!  Simple Smile   И моята майка  дълго е мислила- като  резултат имам сестра с 10 години по-голяма от мен!  Много е помагала на майка и до ден днешен се отнася към мен, като към малката сестричка, която трябва да бъде закриляна!
 Аз съм за  голямата разлика между децата, но ако питаш мъжа ми вече е време за второ! Ще се спрем на някаккъв компромисен варианат!  Simple Smile Уф, аз да не казвам голяма дума, че изненади винаги са възможни!
sea women, много успехи на малкия първокласни! Ще имаш нови емоции покраи него! Simple Smile

# 220
  • София
Добър ден и от мен!Доста весело стана при нас!
Вивка, аз съм доволна от голямата разлика също,но като не знаем как е с малка разлика ,по добре да си трайкаме ,че да не пробваме викам. Joy Аз съм си дала вече своето и за род и родина.
То при нас от мислене се получи ,че щерката стана мома за женене и като ги разбира вече работите ,казваше ми вечер "Мамо,айде спирай да ми четеш и отивай при татко да се обичате,че не искам да съм сама и искам сестричка" smile3532
мом ан, smile3534
Вивка и 7 от 9 ,мерси за линковете за филмчета,ще пробвам при първа възможност.
Първокласника на морска жена е супер сладък ученик!Да ви е здрав ,ще свикне бързо.За майка му ще е по-трудно да пише правописни букви от едно време.
Поздрави на всички,че ме дърпат да излизаме.

# 221
БОДЛИВКА , ти що така рядко ни навестяваш ? Hug

Надничам зад пердето най-редовно аз,но напоследък съм много неорганизирана и все не остава време да се разпиша..

Преди малко се върнахме от погача(при комшиите Mr. Green ) не бях гушкала толкова малко бебче от как родих,разтрепераха ми се и ръцете и сърцето.. Така ми се прииска още едно сладурче... и след хубавите новини от Телма и Галита..Mr. Green Rolling Eyes
И като стана дума за разликата във възрастта да ви кажа,че м/у мен и малкия ми брат е 15г,а между малкия и големия 18.. Whistling Мъж ми и без това  се е заканил,че ще караме до момче та викам си има време да го догоди.. Joy hahaha
Не помня да ли съм ви казвала,но Дари има по-голяма сестра на 17г.(от първия брак на мъжа ми).И понеже ние с него имахме връзка близо 3г.преди да се появи Дари, започнах да го бъзикам,че преди да стане пак татко,май ще става дядо.. hahaha

Neda ми право е детето, аама ха! Mr. Green

В момента всичкото ми бельо е разхвърляно на земята, а той с интерес разглежда едни дамски превръзки... Tired Веднъж си беше лепнал една ежедневна на задника, върху анцуга. Shocked Къде ме е виждал да си слагам, не знам.

newsm62 rotfImbo rotfImbo

# 222
Хей къде сте всички Grinning?
sea woman,ученичето ти е много сладко-аз си го харесах още лятото като го видях де Wink,ама като гледам не е останал незабелязан и от тези невиждали го наживо Laughing Дано бързо свикне и да радва мама и тати само с хубави резултати Hug

Оооо и при нас го има това нервно спане,примерно миналата нощ.Един час след като заспа започна едно бясно мятане из леглото,първо си мислех,че е обичайното бълнуване ама то продължи дълго.Накрая навири дупето и с полуотворени очи,плачейки викаше "водааааааааа,искам водааааааа" Grinning Дадохме и вода,изпи към 130мл Shocked и се плясна между нас нахалинката малка и така си изкара до сутринта.По едно време карах баща и да я мести,ама той как я хваня тя се дръпна като ужилена и се намести отново.Друг път като я преместваме си спи и няма проблеми.Та така тази нощ....между другото все по рядко спи при нас,даже много рядко но често се мята из леглото и бълнува за разни неща - аз много и се смея Crazy Последно беше една сутрин я чувам че нещо си говори,приближих се,виждам я че спи но неспокойно и проплаквайки казва "ена кустенука искам мако......" и това го повтори няколко пъти - луда е по костенурки,тук една кака я води все да гледа нейните в аквариума.Друг път пък вика децата с които играе по имена,пак спейки абе.....веселба.
Последното което я научих е да казва къде са Алексчо и Кристиянка (едни приятелчета,ходят на предучилищна),били при "цупожата да пишат" hahaha Joy
Аааааа щях да забравя....също я научих да прави кълбо напред,цяла сутрин това прави.Ама е толкова смешна,Вири дупе опряла глава в земята и се мъчи да се преметне,но малко я е страх и кълбото всъщност е полукълбо,защото настрани някак се измята Joy Party Crazy Вика "мамооо виж Уауа пави къбо" hahaha

Телма,галита и при мен стоеше и стои проблема с непрекъснатото гушкане - досега неразрешен Rolling Eyes Носим се,е немога да кажа често,но вече доста ми натежава въпреки че няма 9,500кг още.Абе Господ да ни пази ,ние ако неможем,те дечицата си искат своето.Примерно като и се допишка навън издържам я,тя понякога си казва 5мин преди да е дошъл момента и недава да и вдигна гащите без да е свършила работатамнякога казва просто "гуши мамо.."(как да и откажа),за миене на ръце и лице също,абе все се намират поводи.

В момента всичкото ми бельо е разхвърляно на земята, а той с интерес разглежда едни дамски превръзки... Tired Веднъж си беше лепнал една ежедневна на задника, върху анцуга. Shocked Къде ме е виждал да си слагам, не знам.
Охх тия ваши истории са страхотни.А какво ли още ни чака newsm78 Mr. Green

ВИВКА,много ми хресват заглавията,може да пуснем някое ако някой не възразява Thinking

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 17:35 от Дес

# 223
  • София
Относно спането - моят никога не е спал непробудно и без да се мята. Винаги се върти ,проплаква и аз така съм свикнала ,че чак го приемам за нормално ,но незнам дали е .Има ли такива януарчета ,които спят спокойно и непробудно? newsm78
Относно говоренето - моят Камън /така си казва ,че се казва/,повтаря доста думи и ги изговаря в повечето случай супер правилно .Особенно последната дума в изречението ,винаги е повторена.
Затова го изнудваме и го питаме "Кой обичаш най-много -тати,мама или кака?".Той винаги отговаря последния.Казва "касета", "сам" , "нося" , "бос","нос", "бъмбър", "топло" , "дядо","Джоко"и малко по неразбираемите - "топа"/топка/,"гавата"/главата/, "чапче"/чорапче/, "шапа"/шапка/,"камона"/камиона/, "панна"/падна/. Но за разлика от Вяра напр.,все още не е свързал и 2 думи дори в просто изречение. Знаете ли нормално ли е за възрастта?
И по този повод:
Вивка поетеса е чудесна ,чакаме от нея песна. hahaha
Относно възрастта - 2,3,4,5, няма лесна такава! Мойта да не е лесна ,питайте мъжа ми.
И накрая в заключение и със много притеснение ,
искам да ви споделя ,че от утре съм в беда.
Майчинството  прекратявам ,синчето в яслата оставям,
за да отида да си блъскам главата в "работата"!

# 224
И накрая в заключение и със много притеснение ,
искам да ви споделя ,че от утре съм в беда.
Майчинството  прекратявам ,синчето в яслата оставям,
за да отида да си блъскам главата в "работата"!

Ох, милата! Няма страшно, ще се справите и двамата! А този Камън много сладък бе. Я как бърбори хубаво, хич не се притеснявай!

Дес, Вярката пак ме разби! Щом и на сън бърбори... ПОсле иди разправяй, че не сънували. Как да не сънуват! То за тях всеки ден има приключения. И вземете му купете една КУСТЕНУКА на детето, да не я бълнува повече! Joy А я сподели как я научи да прави кълбо напред, че и аз от доста време го мисля, но нещо не знам как да го подхвана.

За носенето - аз Стефан си го носех до края. Добре, че той рано проходи - на 10 месеца, и не ми се налагаше да го нося често, но то все си се налага за по нещо. Слава Богу, нищо му нямаше на бебео, но вие си внимавайте много!  И най-малкото неразположение да усетите, спирайте всичко и почивайте. Особено Деската, защото наближава финлната права. Абе нали си знаете - първият и последният триместър са критични. И то какво остава - само 4-6 месец... Tired

Общи условия

Активация на акаунт