... Снощи моя Ники заспа в 19,00 просто както си играеше в кошарата и заспа.... и да се събуди, събуди .... нямааааааа не можахме да се изкъпем даже за първи път ни се случва. Събуди се чак в 00:45 и му дадох да суче. То аз почти вече нямам ама къде посред нощите да му правя каши, щото аз вечер каша му давам преди да заспи. Сука, сука, сука детето и заспа и така до 7,20 сутринта. Не мога да повярвам още. Аз обаче не можах да спя будих се на всеки час и го гледах дали диша, дали е топъл.....завивах....... абе луда работа
като съм си свикнала да не спа.... цяла нощ си мислех, че нещо му има. Слава богу всичко е ок. Сега е в паяка и пак се готви да спи май... търка очички...пу, пу, да не го урочасам.
ама вече свикнах. даже и не се будя напълно. ходя си като сомнамбул и това е. я биба, я вода, я манджа.
.
Че вчера купих и сега ги готвя с картофче и морков,ама може някой да готви по някакъв друг начин
.
И Алекс и Ния са страхотни..абе по-убави от декемврийчета нема 
Не ме интересува какво друго съм свършила или не - освен Венета де - тя ми е приоритет - винаги е обгрижена преди мен!
О, небеса, в центъра на килима ми се вихри едно голямо жълто-зелено-кафеникаво петно, Пеш е целия омазан в меко-казано л*йна, язък за новите буйки, че бяха бели - жълти са вече. Краката, косата - ужасия, но чашата преля, когато зърнах оцветените му ръце да се насочват към устата. За секунда атлетическите ми умения по бягане на къси разстояния с препядствия /ако някога съм ги имала/ изплуваха в главата ми като оттренирани с години и успях да предотвратя мармалада да се озове на най-неподходящото място.

Аз знам, че е тежък зеленчук. Също знам, че зеленчуците с тъмно зелен цвят се дават по-късно заради високата концентрация на нитрати.
Препоръчани теми