Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 850
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
Нашата градина продължава да стачкува - до края на тази седмица със сигурност  Sick А на Криси училището от утре започват нормални учебни часове  Peace
Та едната "детегледачка" ми отпада  Joy
Бабата ни е почивка сряда/четвъртък и си поема щафетата от леля му на мъжа ми днес тя беше на смяна   hahaha а пък в петък щяла да го гледа приятелката на девер ми  #Crazy май тала ми се пада брата на мъж ми  Mr. Green
Изобщо схемата е ужасна и вече цял месец сме така  Rolling Eyes а да не говорим колко се е отпуснал и разлигавил малкия "тормозник"  #Cussing out режима му отиде по дяволите направо  #Cussing out и идея нямам как ще го вкарам после в правия път  #Shocked

Миме, давай със супичките и кашичките  Peace тъкмо ще спретнеш една непредвидена диетка  Joy Да но Гогата да не се вкисне и да ви се разминат болестите  thumbsup че с тоя студен и болен сезон дето започва  Sick направо ми се плаши "очето"  smile3556

Танче, като чета как се борите с уж порасналата-недорасла "кака"  4470 и за пореден път ти се възхищавам на смелостта да ги родиш с такава малка поне за мен разлика  smile3501 От сърце ти желая да имаш много търпение в "неравната" битка  Smile че ние си мислим, че на 3 год. вече са кой знае колко големи и разбират  Rolling Eyes ама за много неща те са си все още безпомощни милички хлапета  yes и сигурно й е доста трудно на Ники да те разделя с бебока  Peace Дано да намираш достатъчно сили и внимание и за двамата  Two Hearts

# 181
Уффф, т`ва е хавата - сега се връщаме от дофтора Rolling Eyes Жорко е с ангина и ще пие антибиотик Аугоментин ЕS 600 , тъй то .....абе знаех си ,че е от гърлото аз , него все там го удря Tired ,а и 2 дена не иска да яде .Днеска е на 2 чашки айран и преди малко изяде една кутийка тик-так бонбонки, видя от едно дете и ги омете за норматив, че не ги смуче,а направо хруска, няма време за смучене Mr. Green и той като мене Crazy
Верка, вие целата рода изкарахте  Laughing , ама пак добре,че помагат,че без хич е зле. Wink
,,,,,,,,,,,а Танчето е смелчага  Laughing
Танчеее, догодина още едно душа, а може и близнаци да са......... Laughing шегувам се разбира се, ти си печена и ще се справиш, действай там мъжката половина повече да ти помога и така ще е Crazy

# 182
Я кажете тоя антибиотик нали е на прах и му се долива вода и ме интересува тая вода нормална ли да е от чешмата или трябва да я преварявам, има ли значение или не  newsm78 !?

# 183
Миме, сигурно си се спретнала с АБ-то вече...ама  Rolling Eyes
аз стоплям вода в микровълновата и като се охлади я сипвам в шишето  newsm78
Кофти е с тая ангина  Cry нормално е да не му се яде на човека, то си го боли като преглъща  cry
А за родата ...немат избор  Mr. Green както досега никой не го беше гледал за повече от час-два  Joy така покрай тази стачка им се наложи поред на номерата да ги "дресирам" в гледане на хлапе  hahaha та така аз поне някаква полза извадих от протеста на учителите   smile3508

# 184
Вярка ще ме скъсаш ти rotfImbo

# 185
Вярка ще ме скъсаш ти rotfImbo
Е що  newsm78 ти поне знаеш нашта баба каква "гледачка" е  Sick  е до стачката де  Joy
За сефте малкия спа при нея тази година на 10-ти септември като ходихме с Юли до Гърция  Hug
Е сега е ОК  Peace даже казала на Криси вчера, че започнало да й харесва да гледа Коко  hahaha

# 186
Голема работа са тия баби  Wink

# 187
Оправихме се, направих го с обикновенна чешмяна вода, карай...поне вече нява температура и започна по мъничко да хапва. Simple Smile

# 188
Мимис и аз знам, 4е трябва да е преварена  Sly
Нищо важното е детенце да се оправи бързи4ко и да тръгва на градинка  Hug

# 189
  • София
Привет,момичета!
Бяхме в Созопол 5 дни. Иван и татко боядисваха едни врати,а ние с майка и Тано.... Crazy ... пошматкахме се на воля и се любувахме на зимното море!
 Grinning Екстра беше!

Бързо оздравяване на Жори!!!  Hug
Такъв антибиотик съм правила само веднъж (без файда,Тано въобще не пожела да го пие),та го направих с обикновена чешмяна вода.
Да чукам на дърво да не стигаме до там...пък и всички в бандата,че лошо!
Миналата седмица Тано имаше сополи и веднага започнах да му давам Тартефедрил. Хомеопатичен продукт,който перфектно действа на моето зверче.
За една седмица преборихме сополите и не прерастнаха в нещо по-сериозно!  Wink

Гвен кой е този тих квартал   newsm78 Наистина е голяма лудница, сега в Бургас ми е доста по спокойно  Wink

Гвенката нали в София са тук при нас в Борово, незнам колко е тих квартала, ама знам колко е мръсен и колко дупки има по улиците Sick и няма къде на спокойствие да си разхождаш детето, на всяка крачка пушилки ,все строят блокчета и т.н....

Може и на мен така да ми се струва....поне на нашата улица е тихо. Срещу нас е Топлофикация (няма движение),а точно отзад има градинка и там беснее Тано.

# 190
  • София
Я кажете тоя антибиотик нали е на прах и му се долива вода и ме интересува тая вода нормална ли да е от чешмата или трябва да я преварявам, има ли значение или не  newsm78 !?
Аз преварена слагам

# 191
Да се опла4а, ние пак болни  Crossing Arms с тези сборни групи е някакъв ад  #2gunfire Болни деца , колкото искаш  #Crazy
Емили буха яко и незнам какво да и давам. Мился да и взема тоя сироп дет го рекламират, някой давал ли го е "флавомед" ли, нещо такова беше newsm78

# 192
Този не го знам, аз съм доволна от "Флудитек", "Алтеа сироп" и "Муко....." не се сещам на д-р Тайс  Peace
Обаче ако буха от сополи и храчки в гърлото  newsm78...докато не й спреш секрета назад в носоглътката.... никакъв сироп няма да помогне  Sick

# 193
Ей девойки, пак се загубихте  newsm78
Ха честит ви Димитров-ден   bouquet
Ако има някой около вас с това име да е жив и здрав  Peace

И вземете драснете по някой и друг ред, че съвсем се изпокрихте  Sick

При мен нищо ново  Rolling Eyes още малко и ще заключвам офиса  Mr. Green мисля да покрача малко из улиците, че малкия и днес май ще спи в Люлин  Sick баща му не може да стигне от гръцко да го прибере  newsm78 та утре ще ходим да си го вземем явно  Peace
Направо взе люлинско жителство туй дете последните 3-5 седмици  hahaha

Голямото вече не само учи, контролни прави...ами и днес цели 2 оценки заформил даже  Peace

А дали ще работи ДГ в понеделник така и не разбрах днес  #Crazy та в понеделник Коко ще отпрашва пак към вилает Люлин  newsm68

И така всичко си е по-старому  Thinking

Приятна събота и неделя на всички и дано да не вали ...да потърчим навън с хлапетата  football

# 194
Вярка както се гледа май и понеделник няма да има градина  ooooh!  ПРЕКАЛИХА ве4е тия у4ители #Cussing out ще накарат децата да у4ат съботите и неделите и ваканцийте ще им вземат  #2gunfire Ама сега да се дигнат родителите да ста4куват, та да ги видим  Crossing Arms
Емили доста кашля сутрин  ooooh! хрема ве4епо4ти няма но тая кашлица  Sad Само и вара некви билки  Rolling Eyes
Аз днес ще хода при маминка и ще слагам 4ушки  Stop Ще падне едно пекане  hahaha
Айде мадами после пак ще се вклю4а

Общи условия

Активация на акаунт