Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас /5/

• 31 285
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
брех. при нас има. октомври и април.

# 211
  • гр. София
за зелено училище да ви споменаха нещо?

Ааа,такива да не ги чувам. Naughty Аз се моля за сина ми тази година вече да няма (сега ще е 6 кл.)Ти остави разходите дето хич не са малко ,ами притесненията и нервите.Моят син за първи път отиде на зелено в 3 кл.звънях му като побъркана по 10 пъти на ден отделно и баща му.

# 212
аз няма да я пратя разбира се. стори ми се странно. не са ли много малки още беее... но окло пет деца ги записаха на родителската Shocked

# 213
  • гр. София
По принцип има такива родители,които си пращат децата още на 4 г. на море от ДГ.Но аз не съм от таз порода.Може и да не разсъждавам правилно,но нали ми е от "стара коза- яре". Wink

# 214
  • някъде ... тук ...
Нищо не са ни казвали за зелено училище, но при условие, че в ДГ ги водиха и на зимен лагер, и на море чак в Равда за по 10 дни, явно е нещо нормално. Моят досега не е ходил, но ние си имаме проблем и сам не иска. Ако всичко беше наред, бих го пуснала след 1-ви клас. Аз самата съм тръгнала по лагери от първи клас.

# 215
  • София
По отношение на дрехите сме облагодетелствани.Това е единствено,но и ми е достатъчно де,което получавам като помощ от бабата (тя ни е "осиновена",на баща ми жена му Wink) и дядото.Т.к. живеят далеч от нас,ни засипват с подаръци за дъщеря ми.Но по странен и неразбираем за мен начин,с етикети с цената Rolling Eyes,по които се вижда,че ние и с най-ниските си доходи,бихме могли да облечем уникално хубаво децата си.Та горе-долу за 30-на лева малката е облечена с бяла ризка,отгоре с бяло плетено елече на червено-сини ромбове и пола - направо си е като английска ученичка. Grinning Много ми харесва и се радвам,че и Александра се харесва въпреки нейните предпочитания за розово-лилаво-безумните цветове.

# 216

Хах, тя с нов ник, а и с тези очила не можах да я позная. Grinning

Да бе щото чукнах 40-така и вече не мязам на себе си. Mr. Green  Оня ден  на род.среща ме погледна за миг и  се обърна да изследваш списъците на вратата. Laughing Но и мен ме поеха познати майки от градината,  та на 15-ти в тарапаната може да се видим случайно. Wink  Йоанна е в 1 "а"при Василева.
Стрелче,ходили в книжарничката до Декор центъра за бани на нашето кръстовище?Преди месец жената каза,че ще заредят специално за учениците.Аз снощи по нощите ходих до Глобуса за кайма и си тръгнах с тетрадки ,блокче за рисуване,гланцово също и много други джунджурии.

Че моето е за срам - за срам е  Blush, ама и ти да не се обадиш - за бой си Crossing Arms Гледай на 15-ти, ако ме засечеш, да не се обадиш пак  Naughty Wink
Няма да сме в една паралелка, значи. Всъщност, Гергана я приеха в класа на госпожата, която исках - само за нея имах отзиви, доста добри при това.
Иначе, благодаря за инфото - не съм ходила в тази книжарница, но днес ще я преслушам. Дано има всичко необходимо, което има да допълвам.

И аз се чудя от къде да купувам дрехи и обувки. Чудех се дали да не прескоча до кооперативния пазар в Люлин - в базарите е най-голям избора. newsm78
Ако някой знае за свестни магазини наоколо - да каже Praynig

Раницата ще я вземам празна - ще им раздават учебниците, пък и за по-празнично. Друг е въпросът, че още не съм купила такава ooooh! - всички са ми едни цигански и претрупани. Crazy

# 217
Един малко тъп въпрос, ама да ви попитам - колко букета ще носите, момичета? Доколкото разбрах, ще има отделни учителки по физ. възпитание, англ. език и плуване.... или пък тази по физическо и плуване ще е една и съща?!  Rolling Eyes

# 218
един букет. за основната госпожа:)

стрелче, виж раниците на габол. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169944 - е такава е нашата. блок номер4 се събира, пробвах вече:)

# 219
Само един за неговата си госпожа. Другите преподаватели дори още не са ни ги представили

# 220
един букет. за основната госпожа:)

стрелче, виж раниците на габол. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169944 - е такава е нашата. блок номер4 се събира, пробвах вече:)

На нас ни се представи тази по физическо и(?) плуване  Rolling Eyes, та май и на 15-ти ще дойде, та се чудя  newsm78

Бързо казвай откъде и колко? Whistling

# 221
ами взех я от фантастико Blush 30 кинта беше.

# 222
  • При хората, които обичам
Аз май не съм обявила Деница

Деница - СОУ"Христо Смирненски", Хисар.

И онази красива раница, която ви показвах на снимки, още не е пристигнала. А на 03 септември е доставена от DHL на Български пощи. От там нататък следите и се губят...
Ако и утре не дойде, вечерта ще изляза да купя раница. Жалко, детето си я чакаше с нетърпение Sad

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 11:11 от ДЕ ВАня

# 223
ами взех я от фантастико Blush 30 кинта беше.

И ние имаме Фантастико, ама го е отровил глист това нашето - пълна скръб. Ще се разходя до Люлин днес, май...

# 224
  • Карлово
Сега се включвам да се жалвам, след всичките ни приготовления и трепети за училище, поради ремонт на сградата първият ни учебен ден се забавя няй-рано за 24.09.

Общи условия

Активация на акаунт