ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 132
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Стес, Честито проходило човече!!!
Марис, Дони Честити годишнини!!!
Честит Рожден ден на Лаци, София, Ива, Теодора и Георги!!!

Ех, колко празнично ми звучи всичко, както някога през септември 2006 !!! Simple Smile

Новото покрай мен е, че се готвя да кандидатствам за магистър, но се чудя на колко места.

Целвки от нас!!!

# 196
Привет и от нас Hug-най-накрая успяхме да поизлезем днес и Дари беше много доволна,а и аз също Wink
Честит първи рожден ден на малките-вече пораснали сладури Лаци, София,Георги,Теодора и Ива Heart Eyes!За вас мами  bouquet-приятно изкарване на всички днес Simple Smile
Честито на всички проходили мъничета Hug
Честита годишнина и на Марис и Дони-пожелаваме ви дълги години безгранична любов!
Desssy-поздравления за решението за кандидатсване-пожелаваме ти много успех!
Марианка-направо те съжалявам миличка-дано скоро малката принцеса реши да си поспива а ти да намериш малко време за релаксация Wink-и аз съм като теб не се броят на пръсти кафетата които изпивам през деня-но не ми и деистват WinkДа оздравяваш бързичко!
Денис-ах този сладък Арен -расте с часове Simple Smile-снимката е направо страхотна HugБлагодаря за линка относно възпитанието  bouquet и разбирасе мнението ти по темата!
Ирини-благодаря ти миличка и на теб за мнението и съветите -какво да ти кажа намоменти се притеснявам ужасно при реакциите на Дари-например като не получи нещто което изка и почва да се тръшка а ако е в ръцета ми да ме удря или да се извива назад SadШашкам се много може би защото винаги ми е ставало неприятно като видя такава реакция на дете и все се молех да нямам такива притеснения но на моменти се случва-дано преодолеем този етап!
Vesana i Teletabis-невероятни снимки Hug
Ави-хаиде миличка къде се губиш,сигурно нямаш време да пишеш-чакаме с нетърпение разкази и снимчици.Целувчици на Сашко Heart Eyes
А сега ви пожелаваме слънчев и усмихнат ден Simple Smile

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЧЕ ПОРАСТНАЛАТА СЛАДКА ПРИНЦЕСА СОФИЯ! Бъди все така очарователна и силна,скъпа Софи! Очаквам да та нацелувам скоро! Спаси
Честит рожден ден сладък Лаци, Бъди все така палав, здрав и усмихнат. След някоя и друга година ще подкараме атв-тата на татковицте си заедно приятелю, сигурен съм!
[b]Върджин, [/b] честит рожден ден и на теб!  Hug Бъди много обичана, харесвана и уважавана мама и любима! Весел празник!

спаси заспа преди 30 мин и ще закъснеем малко за срещата...

# 198
Просто разкошни са тортите от Лагуна.
Който иска може да разгледа. На мен лично ми паднаха очите:

http://www.laguna-bg.com/catalog/cakes-12.html

# 199
Здравейте, мамита!

baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ , ЛАЦИ , ГЕОРГИ И ТЕОДОРА! Tada

Ние вече сме готови с тоалетите за Рожденния ден и поръчахме и тортата. Купих и фоеверки и свещичка. Сега ще излизаме за обувчици, че нашите не се вписват в тоалета, все са розови а тоалета е в оранжево и зеленко. Много е сладка с него. Сукманче (от джинсов плат) с блузка и чорапогашник, бял с оранжеви фигурки. Поръчахме и снимките в колко часа да са и колко пози ще снимаме и така, сега ще чакаме само да  дойде 18-ти септември.

teletabis2 , появихте се и вие. Някъде се бяхте позагубили, нали...Или аз се бъркам. Не беше писала скоро. То и аз де, ама нали компютъра е у майка ми, ние нямаме все още и за това по рядко влизам, само като идваме. Снимчиците са страхотни, много сте хубавки Heart Eyes. Пу-пу сладури. Hug

Чао за сега, ставам!!!!

# 200
Здравейтеееееее!
Еха, колко много празница имаме днес  Crazy
Честит Рожден Ден на порасналите мъници - Лаци, Ивета, София, Георги и Теодора! Само смях и щастие да изпълват детството им!

ЧРД Vergin!!! Много щастлива да си, да се радваш ден и нощ на страхотната си красавица!

Честити годишнини на Doni na Moni и marys! Да са толкова влюбени винаги, колкото са били на този ден, преди ??? Grinning години!

Момичета всички снимки от партитата на дечицата са толкова красиви - дано цяла година бъде за всички нас все СЕПТЕМВРИ! Heart Eyes

Аз много благодаря на всички за отговорите....мисля, че Йоанчето малко по малко започва да излиза от тази криза на възрастта. Аз си го обяснявам с това, че в Банско беше заобиколена с много нови хора и сигурно се е притеснила да не би в галимацията да вземем да я изоставим. Пък и веднъж я оставихме за един час и тогава сигурно се е почувствала наранена и изоставена и затова сега реагира така остро при всяка моя липса. Толкова е чувствителна, тази малка Йоанка - само малко да и повишиш глас или да и се скараш - извива устничката на долу и очите и се пълнят със сълзи... Simple Smile
Все забравям да ви покажа каква танцьорка е иначе. Взе, че много хареса пиринската музика, бързо влезе в такт и сега само като чуе оркестър Перун и веднага е на дансинга  Mr. Green
Eй ги тука с партньора по танци ........http://www.vbox7.com/play:a73c9e56
Мацки, вчера пак бях на театро - този път гледахе "Хъшове" /все пак трябва да се възползваме от толкова много гостуващи софийски театри, при това с постановки, които отдавна искам да гледам/. Хараса ми - много е патриотичен, но може би очаквах нещо повече, предвид суперлативите навсякъде, пък и беше доста дълъг - 3 часа и половина  Crazy
Много ми хареса обаче песничката и сега си я издирих да си я пея  Whistling
Поздравявам ви и вас! http://www.vbox7.com/play:409b462c

"... Всекой от нас има своя звезда
Що го пази дорде е жив
Кога свети ярко,човек има живот
Кога гасне судбина....
Ех да имам,туй що немам
па да купам бел кон
И да яхам ден и нощем
и на яве и на сон.... "

ЧАО ви казвам и весел на празник на празнуващите! Hug

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 17:34 от fibi4ka

# 201
Честит рожден ден на всичките рожденици днес! Лаци, София,Георги,Теодора и Ива - бъдете много здрави и щастливи, изпълвайте с радост мама и тати!

Честит рожден ден и на мама Vergin!  bouquet

Нямам много време за това

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=173080
това са снимките от днес

# 202
Фибичка - ти ли я учиш на танци?

# 203
Честит Рожден Ден на малките сладкишчета Ивета, София, Теодора, Лаци и Георги! Живи и здрави, и много много щастливи да са!

Фибичка, ех каква чувствителна и сладка планинарка-танцьорка си имаш ти.  Hug

Деси, Лагунннааа и бг-мамма явно не се обичат  Mr. Green

Посъкратиха ни се разни задължения днес и прекарахме страхотен полуден с форумските ни приятелчета Simple Smile (Стеееес върни сееее не се виждат снимкитееее) И си обещахме да се виждаме по-честичко, дано! Всички са станали такива бонбончета и за съжаления бебенцата ни наистина си стават дечица  Rolling Eyes

# 204
  • София
Честит Рожден Ден на малките сладкишчета Ивета, София, Теодора, Лаци и Георги! Живи и здрави, и много много щастливи да са!

Посъкратиха ни се разни задължения днес и прекарахме страхотен полуден с форумските ни приятелчета Simple Smile (Стеееес върни сееее не се виждат снимкитееее) И си обещахме да се виждаме по-честичко, дано! Всички са станали такива бонбончета и за съжаления бебенцата ни наистина си стават дечица  Rolling Eyes
Мами, влизате с акаунта си в снимка.бг и после цъкате върху дадения линк

# 205
Привет на всички мили септемврийки и навършилите годинка септемврийчета, новоизлюпени християнчета и проходили мъничета! Честито на всички!

Сърдечно благодаря за поздравленията за рождения ден на Сашко! Трогнахте ни! Ние се завърнахме по живо по здраво от Тунис, но предстои още една доста интензивна седмица преди да мога да седна пред компютъра и да ви изчета.

Много ни липсвате виртуално, а на живо още повече, но скоро няма да има отърване от нас!  Обичаме ви! bouquet

# 206
Ави  Hug Hug
Мацки днес бе фантастичен ден благодарение на срещата ми с вас.
Качих и нашите снимки!

Фибичка, благодаря за прочувствения поздрав  Hug Танцьорка си имаш!

# 207
  • София
Честит първи рожден ден София, Ива и Лаци! Бъдете най-щастливите хлапета на земята! Честито и на майките ви! Вържин, честит двоен рожден ден!

Днес пробвахме за първи път детска кухня (частна), но без никакъв успех. Поне разбрах че детето ми наистина си е умно. Grinning Рибата със зеленчуци се оказа каша със зеленчуци. Дори не миришеше на риба. От кисела изяде няколко лъжички и това беше. Искам да пробвам и държавната кухня, но нямам 30 бурканчета. Да имате идея откъде мога да си купя?

Марианка, и Мария кара такава количка на морето. Баща й не устоял на звучния й възторг и я качил.

Мами, предстои ми командировка в Германия за една седмица след около месец-два, а като че ли не съм още готова психически да я отбия. Възможно ли е да релактирам след седмица пауза?

# 208
Здравейте момичета,
Честит рожден ден на Лаци, София, Георги, Теодора, Михаил и Ива и всички септемврийски сладури, които сме пропуснали. Бъдете здрави и щастливи и имайте едно вълшебно детство изпълнено с любов и веселби.

Върнахме се от моренце, където ни се появиха 4 зъбчета наведнъж. Много се радвахме на водичката и за разлика от някои от вас -  на пясъка. Но пясъка му е фаворит още от София, много обича да рови с лопадки и тем подобни, но мен ме е страх да го пускам, че като гледам какво правят кучетата вътре лошо ми става.
Вече и ние ходим, но имаме проблем с падането назад, та си ходим за ръчичка. Чудя се как  ли ще се научи да си пада на дупето, вместо да се изпъва назад? Все още прощъпулник не сме правили, но май ни е време вече.
За нощното цицане....ами май ние сме трагичен случай. Откак се е родил  се буди по 100 пъти, суква си по няколко пъти и пак заспива. Това наложи и спането му при нас. Честно казано вече свикнах и май не ми пречи...даже ми е приятно да си се гушкаме през нощта.
В момента съм в голяма чуденка как и с кого да празнуваме рождения ден. Искаше ми се в детски клуб, че Марти много им се кефи, ама май нямаме много приятелчета връстничета, а пък там не е много удачно да каним и приятели без деца. Ако знаете някой ресторант подходящ за случая и с хубав детски кът свиркайте моля.
Щастливка днес май се засякахме случайно с вас в Борисовата, даже си разменихме по няколко думи за възрастта на мъничетата, ако ни помниш. Аз така се зарадвах да видя наборчета на Марти, че много рядко срещаме, а то било форумска срещичка Simple Smile

# 209
Добро утеро мами. Благодаря ви от сърце за честитките за Теди и поздравявам всички порастнали сладурчета . Вчерашния ден беше двоен празник за нас .Освен рожден ден , малката беше и покръстена .Всичко мина като по вода . В църквата , принцеската се представи добре , усмихваше се , дори си държа* свещичката , а когато започнах да я преобличам почти заспа  Joy . Получи се страхотно празненство . Днес си давам ден почивка и утре ще събера дружината , с която ходим по разходки , за да отпразнуваме и с тях . После ще сложа и малко снимчици , за да видите колко е порастнала Тединка .
Най-накрая се видя края на моята работа . Днес ще изчистят и закриваме сезона . Това бе доста трудно лято за мен . Програмата бе много натоварена - сутрин ставахме , оправях каката и беба , хранихме се и в 9.30 при детегледачката . В десет вече бях на работа и се прибирах към 21.30 , а когато правех ревизия и по-късно . Много ми бе трудно и дори към края на август вече усещах , че съм кълбо от нерви . Сега остава само да си направя есенното почистване на дома ни и после на 30.09 заминаваме с татито за Мармарис . Усещам се , че имам спешна нужда от разтоварване . Иначе беба се предстваи добре това лято , а и жената , която се грижише за нея бе прекрасна и изцяло отдадена на нея . Не знам как бих се справила без нея .
Надявам се вече да съм по-свободна и да ви посещавам често . Изтървала съм много от случилото се , но ще наваксам .
Много целувки ви пращам и прегръдки от сърце .
Честит рожден дена на Кристиян , Здравко , Николай , Рая . Нека бъдат живи и здрави , много късметлии и да даряват своите близки с много радост и щастие .  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт