Обратното броене наближава - до НОЕМВРИ мъничко остава

• 11 288
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Tsetseto, в La redoute има страхотни космонавтчета на невероятна цена http://laredoute.fr/vente-combinaison-bebe-cocoon.aspx?productid … t=1&hasprev=1 , но не зная как стои въпроса с доставката, не разбирам френски, а в английския вариант цените са други.

Има цяла тема за Ларедут в Красива мама. Аз лично съм си поръчвала от тях - и точно космонавтче но малко по-различно от това. Peace Повечето неща си заслужават - в сравнение с цените тук в Бг. доставките са коректни евентуално нещо ако е свършило връщат ти парите под формата на чек или не знам как- на мен не ми се е случвало.

# 256
  • София
здравейте, момичета  Laughing
хубав ден на всички и приятно пазаруване на някои  Wink
аз досега правих някакви опити да кача снимка /уж съм схватлива, ама днес.../, но става размазана-нещо не мога да разбера, ама айде  Wink.
Дес, а какво е "кубото"  Embarassed Embarassed
и ProstoAz зачезна пак някъде без да разкаже  Naughty
хайде засега- аз да поработя малко /, но ще ви наглеждам, де Wink/
много усмивки  Joy Joy

# 257
  • София
Канела, аз от La redoute много неща съм си харесала, ама хич не мога да се оправя с тия техните мерки....ще трябва да се поразровя из форума, защото наистина има страхотни неща!

Valenciq, няма проблем за сиропчето, само да се убедя, че са коректни, и пускам още една поръчка. Пък после едно Спиди до Варна и готово!  Grinning  Ето го и сайта, в случай, че решиш да действаш самостоятелно - http://www.pharmacy2u.co.uk/
Между другото, хвърлих око там на едни колагенови капсули и серум за тяло /за експресно възстановяване на кожата - разтягане, целулит и пр./от серията Proto-Col, за които съм чувала страхотни отзиви от моята приятелка в Англия. Та може да си поръчам подаръче за след раждането  Embarassed Абе страхотни неща има, само пари да има човек.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 11:16 от tsetseto

# 258
tsetseto,ти кога смяташ да пускаш поъчката за Инфакола,че и аз ако може да се присъединя? EmbarassedМакар да са ми казвали,че момиченцата имат по-малко колики,ама все пак да си имам аз.Ох,мамии трябва да се стягаме,то верно като наближим 34-35 седмица..знае ли се,то почти дошло времето Shocked,а аз съм толкова неготова нищичко не съм направила и не съм купила.Аз да задам един малко по-тъп въпрос-какви чхли ще си вземате за там? Аз се чудих на джапанки с чорапи отгоре,че по-лесно Embarassed

# 259
  • София
sladurka по добре да имаш и някакви домашни чехли, защото като се изкъпеш и джапанките се намокрят няма как да си обуеш чорапи, а става студено на краката - аз поне така ще направя - джапанки и дом.чехли.

# 260
  • София
Сладурке, като ми потвърдят поръчката и знам, че всичко е ок, че пусна следващата. Ще свиркам, и Ditta не съм я забравила, че искаше също.
Хайде аз ще се опитам да си догледам филма от снощи  Grinning  Hug

# 261
sladurka по добре да имаш и някакви домашни чехли, защото като се изкъпеш и джапанките се намокрят няма как да си обуеш чорапи, а става студено на краката - аз поне така ще направя - джапанки и дом.чехли.
май си права,да Thinking,обаче гащи за еднокртана употреба няма никъде Twisted Evil,е вземам обиновени бабешки гащи,кажете ми лигнина не го продават сгънат,нали Embarassed,че съм забравила от най-ранните си тинейджърски години как беше.

# 262
  • София
Пумпалче, историята познава много такива мами, като теб, лежали за задържане, с контракции, опасност от преждевременно раждане и после..бебоците ги преносват  Wink Така, че споко  Hug

Цеце, Нурофен не е добре за бебоците, по-добре е Панадол. Може да се дава чак след 2месеца, така, че няма смисъл да бързаш. Аз все още щадя малкия и отбягвам Нурофена.
За джапанките- вземи си с дебела подметка. Много е гнусно в кенефите и банята (поне за мен) и така ще избегнеш евентуалните гнуски.  Sick

Канела, вярно ли пише такива неща в списъка  Shocked Grinning Евала на хората!

Сладурка , ще си взема джапанки с дебела подметка (н е от тези м/у пръстите, а обикновени) и после ги хвърлям в кофата преди изписването.

# 263
  • София
брей, накъде тръгнахте Naughty-вече джапанки, чехли...
има си още доста време-високите токове са си на ред засега  Wink

# 264
  • Варна
Мерси tsetseto   Hug ще чакам да споделиш впечатления.

и аз мисля че обикновените джапанки / не тези между пръстите/  са по - удачни.

hahaha представям си се като с големия тумбак и пингвинската походка но на високи токчета. И постоянно кълчещи се глезени.

# 265
  • София

На мен това ми звучи, като на "свинче- звънче"  Laughing Обула съм едни скейтърски обувки, дънки, суичер и така ходя. Толкова съм кръгла, че само токчетата ми липсват за да стана карикатура  Laughing

# 266
к`ви високи токове бе мацка? аз на такова неща от 100 г не съм се качвала newsm78,пък и то наистина стигнеме ли живи и здрави всички до 35 седмица,ами...хубаво е да сме подготвени,не че няма да има и преносили де

# 267
  • София
май си права,да Thinking,обаче гащи за еднокртана употреба няма никъде Twisted Evil,е вземам обиновени бабешки гащи,кажете ми лигнина не го продават сгънат,нали Embarassed,че съм забравила от най-ранните си тинейджърски години как беше.
Гащи за еднократна употреба имаше в Малчекото на К.Величков миналата седмица.
Аз си купих безшевни гащи и мисля, че ще ми свършат идеална работа - малко по-големи ги взех  Wink Мисля, че чак бабешки няма нужда - то като родиш и ти се маха корема, така че нормални бикини ще ти свършат работа.

# 268
Добро утро! Hug

Много хубави темички сте засегнали, беше ми интересно да ви изчета. За имената - ние имаме някакви варианти, малко мъжкото име още е под въпрос...Иначе всички имена, които сте споменали са страхотни! Габриела, Александра, Боян - са сред любимите ми имена.

И аз нямам нищо, ама нищичко още за болницата...мисля да мине 15 септем. и да почвам май.

Дес, стискам плаци на сестричката ти всичко да е наред! Praynig И ще бъде! Hug

цеци,  Hug Hug Тълмо си мислех да понахалствам пак за Инфакола, ама ти помниш.  bouquet

Ние днес сме в Плевен, при другия ни доки да видим какво ще каже. Краси, Деска, знаете ли нещо по-особено какво искат в АГ-то в Плевен? newsm78

Лек ден и целувки!

# 269
  • София
Ох, мен както ме болят краката само за високи токчета съм, а и както ме уплашиха, че мога да родя и преди да вляза в 9-ия - по-добре да съм готова с всичко - нищо му няма на багажа в сакчето/раницата newsm78 /още мисля/. А ако стане нещо извънредно мъжо има да търчи като обезумял от къде какво да ми купи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт