Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са методите за прехвърляне на изображения?
Как мога да залепя рамка или поставка?
Как мога да отпечатам изображение върху салфетка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са методите за прехвърляне на изображения?
Момичетата споделят, че изображенията могат да се прехвърлят с различни методи, като например снимка, лазерно копиране, мастиленоструен принтер, изображение от списание и други. Процесът може да бъде намерен в албума Mirage, където има снимков материал стъпка по стъпка как се прави трансферът. За прехвърляне на изображения се използват фотокопиране, трансферен медиум и лак.
-
Как мога да залепя рамка или поставка?
-
Как мога да отпечатам изображение върху салфетка?
-
Как мога да боядисам стар куфар?
-
Как мога да фиксирам изображение, прехвърлено с трансферен медиум?
Гледах,че сте писали за него в предишните теми.Пробвах на рамките.Много красиво става така.Мисля още неща да си направя по този начин.
Давайте и други идеи милички ветеранки
за нас начинаещите
.Ако може ни пуснете и линкове.Ще съм ви благодарна
.irinii Направо онемях
,чудесна е лампата.От мен

. Лошото е, че долният слой също беше малко на юфка, но в напречна посока. Мъжът ми, като видя отчаянието ми, предложи да ми купел фазер и направо да го ковнем отгоре. Какво ще кажете? Иначе, понеже нямам нищо подходящо за запълване и изравняване, по предложение на Лале запълвах едни малки несъвършенства със салфетка. Хареса ми как става, но е много трудоемко- останах без врат направо.
!valary и рамката и лъжицата са много свежи!chiges някой беше споменал че облепял с бинт ,можеш да пробваш би трябвало да се заравни с него като го опънеш и намажеш с лепило или с теракол и от горе да си правиш декупаж :peace.
/нека признаем,че в някои случаи подхода на мъжете-хеле за технически работи е по-правилен/.Това,което бях предложила по-горе нещо все не ме удовлетворяваше и си блъсках главата как да го изравниш-хич и не се сетих да се сложи фазер или нещо друго.Може и да го залепите ,че тия стари дъскички при коване да не станат на тресчици-майстора ще прецени
ти е лампичката
И познайте какъв хубав куфар намерих.От нещо като като картон или мукава.Доста запазен,само закопчалките му са леко ръждясали.Миражче,давай съвет как да го боядисам.Разбрах,че става латекс.А него мога ли да го оцветя с тези оцветяващите пасти?Ще ми се да е подобно на това като цвят
.А закопчалките как да обновя,те са метални?Благодаря предварително момичета.