Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 332
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Слънчоглед, съжалявам!!
Аз вчера бях на преглед, на УЗ и всичко е наред с бебето пак потвърдиха че ще е момче, док каза 100%. Днес пък бях на консултация, всичко ми е наред, направо отличник. Хемогобина ми е 117 което е мнгого добре за мен.
Лек и усмихнат ден и от мен.

П.П. и мен ми се ходи в Дивака...ама пусто да не съм се женила за варненец  Blush

# 211
zdraveite i ot men!lek i usmihnat den!

# 212
  • София
Здрявейте Януарски мами,
аз не пиша , но пък редовно ви чета темите, и да споделя че може да ми сложите
син щъркел  Laughing, аз нямах предпочитания какво да е бебчето само се молех
постоянно да е живо и здраво и всичко с него да е наред и нищо да не го мъчи (и то е така),
но пък таткото е многоооо щастлив  Flutter
Това е за сега от мен, лек и приятен ден ви желая  Grinning

# 213
  • София
А и забравих, дали ще мога да помоля някоя мама която може да ми преведе един текст на
песен от английски че ми трябва, много ще съм благодарна  Hug
Ако има кой ще я пратя на ЛС да не пълня темата

# 214
  • Троян
Здравейте и от мен1Надявам се всички да сте добре.Ние утр сме на консултация и ще разберем как се равиваме.Лек ден!

# 215
az sega se vry6tam ot konsultacii i vidiah beb4o i sym mnogo 6tastliva-vsi4ko za sega e nared,no vse o6te ne znam dali 6te e mom4ence ili momi4ence Grinning-az 6te se radvam,kakvoto i da e,samo da mie  jivo i zdravo!

# 216
slan4ogled, приеми моите съболезнования!

# 217
Здравейте сладки мами.  Hug
Сега се връщам от курс на сп. 9 месеца.
Курса е от две части. Лекция по темата и представяне на някакви продукти. Днес представяха продуктите на NUK. Беше ми интересно. Бих ви дала само няколко съвета. Отидете по рано за да седнете на маса където ще виждате. Аз закъснях и не виждах нищо. Освен това там повечето бремелинки вече се познават и като почнат да си говорят...нищо не се чува от лекцията.  Sad

slan4ogled, моите съболезнования!

Лек ден на всички.

# 218
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
 Тази сутрин и аз бях на консултация. Напълняла съм общо 6кг. от началото на бременността. Кръвното ми е малко ниско, ама то си ми е такова по принцип. Изследвания следващия месец. Преди време нали лекувах едно течение с макмирор. За съжаление сега пак не съм много добре и ми изписа Клион Д, а после Лактофем. Много се притеснявам от тези таблетки. Някоя да ги е ползвала по време на бременност???? Иначе бебето не сме го гледали. Само много ме рита бееее  Whistling при вас как е???Направо позата седнала въобще не му харесва. Ама все права не мога да стоя. Confused

slan4ogled искрено съжалявам за загубата ти. Бъди просто по силна в този момент. И по мое мнение (а и така съм чувала) не ходи на погребението. Не е за теб!

Софиянки днес сме четвъртък!!! Да започваме със официалния списък:
1. zaika baika
2. iramira
3. aanet
4. dama
5. assydi
6. impatient
7. lisesita
8. M I A
9. adi78 +
10. iva top
- списъкът расте Simple Smile

хайде подред на номерата и следващите. Всяка да каже и дали на срещата или направо в кръчмето, където зайка байка ще запази място. Аз направо на срещата. Peace
Лек и успешен ден за сега. Hug

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 16:39 от dama

# 219
За срещата добави още:
assydi
impatient

# 220
привет  Crazy
пишете ме и мен в списъка, но аз ще дойда направо в кръчмето
в Дивака на за Славейков ли остана мястото и в колко часа сте там?

# 221
  • Бургас
Здравейте и от мен,тя темичката почти свършила  Laughing,много са активни януарските мами  Laughing
Вчера бях на консултация и доки ме гледа на полагащия ми се ултразвук през НЗОК,пита ме дали някой друг ме е гледал,аз и казах,че никой(излъгах).При което тя най тържествено ми заяви,че очаквам момченце,така че на 100% е МЪЖ!!Второ мнение. Laughing
Ще бъда жена ,доста ухажвана жена  Laughing Laughing
Ей,как ви завиждам за срещичката ,приятно изкарване  Hug

# 222
  • София
zaika baika ще каже къде ще запази място. Ние списъка да оправим днес. Peace

...... При което тя най тържествено ми заяви,че очаквам момченце,така че на 100% е МЪЖ!!Второ мнение. Laughing
Ще бъда жена ,доста ухажвана жена Laughing Laughing
Ей,как ви завиждам за срещичката ,приятно изкарване Hug

Мила и аз съм като теб, само че майка на двама. Laughing Както някъде бях прочела "Ще връзвам панделки ама на внучета!" Joy Joy

# 223
dama, ти си направо шампионка с тези 6 килограма, които си наддала от началото. Ние преди две вечери бяхме на гости и се мерих на едно кантарче ( че мен ме е страх да си купя ) и съм +9кг. Направо ужас, #Crazy

# 224
  • Бургас
dama
и аз исках панделки ама няма,ще забелваме отново пишок  Laughing
ти поне можеш да опиташ пак,а пък вече категорично се отказвам,че ще вземем накрая да направим цял футболен отбор  Laughing

Шушони,и аз съм +9 не се притеснявай, Embarassed добре че ги свалям бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт