Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 340
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
За срещата, мога да направя резервация в УГО на малките 5 кюшета или в Дивака.
За придружителите мисля че никой няма да има против, тъкмо няма да има някой да се притеснява и да бърза.  Wink
Ако искате пишете ми на личния, кой ще идва и колко хора, за да събера бройката за местата. После ще ви кажа къде съм могла да резервирам голяма маса.  Grinning

# 181
bdbaloni Честит рожден ден iramira!!!! Желая ти много щастие, здраве и едно много сладко и послушно бебче. Забавлявай се и бъди изморена от изненади   bouquet

Привет на всички мами от мен bye Много съжелявам че не съм от София, че и аз да дойда на срещата, но така е понякога в живота Simple Smile В петък сме на преглед, после ще разкажа.  Лек ден на всички и хиляди усмивки

# 182
  • Варна
Ами аз и предния път и сега докато бях брменна си пия кафе, по 1 на ден. Но после ще мина на безкофеиново, имаше едно нес-безкофеиново, много сполочливо. Иначе мен кръвното ми се нормлизира от повечето течности които трябва да се поемат докато се кърми и не съм имала проблем с ниското си кръвно.

За Мазнейкова и аз знам, че е една от корифеите, макар че мен ме гледа в 7-ми месец и каза че бебка е голямо бебе, а тя се роди 2650гр.  newsm78
Но иначе отзивите са добри.

# 183
lidi, и този път ли ще ходиш някъде на преглед в Плевен?

# 184
  • до една звездичка
За срещата, мога да направя резервация в УГО на малките 5 кюшета или в Дивака.
За придружителите мисля че никой няма да има против, тъкмо няма да има някой да се притеснява и да бърза.  Wink
Ако искате пишете ми на личния, кой ще идва и колко хора, за да събера бройката за местата. После ще ви кажа къде съм могла да резервирам голяма маса.  Grinning

И аз съм "ЗА" срещата ни и ще дойда с удоволствие, стига само да не ми мине котка път и да трябва да работя до късно... fingerscrossed

# 185
Здравейте мадами,
Аз май съм от най-големите калпазанkи. Сутрин пия накрак едно нормално кафе, а на работа кафето е гадно - 6варц кафе и го пият с много мляко и направо ми се повръща от него по някога, за това пия кола с нес кафе- бижу, направо е почти като фрапе при полеви условия.
Весел ден:)

# 186
шушони Simple Smile) да пак в Плевен, по принцип сутринта съм тук в Свищов на преглед, но не знам дали ще ходя...а за Плевен при д-р Стойков в КИРМ, дано всичко е наред че иначе умирам

# 187
  • Карлово
Днес си взех резултатите от изследванията. И аз съм от разсеяните, от хормоните ще да е. Вчера пак ми източиха кръвчицата, пък забравих да си взема резултатите. Хемоглобин-118, като на отличничка, доволна съм, няма и албумин.

Бях на пазар в Пловдив. Сдобих се със страхотни дънки за бременни. Благодарности на Усмивка за съдействието!  bouquet

Относно кърменето и колата и кафето-ами аз си пиех кола някъде от втория месец, след като минаха коликите. Кафе не пия откакто отказах цигарите. Пък като поотрасна Мартина на 5-6 месеца си позволявам и биричка, винце, дори глътка уиски, абе аз съм от не много съобразяващите се майки Embarassed

Добре дошла на Гери!

Честит рожден ден, Ирамира! Много топлина и усмивки!

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ирамира   bouquet ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО УСМИВКИ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И РАЖДАНЕ  newsm59

Пишете ме и мен ЗА срещата, само кажете кога и къде  Crazy

# 189
Като не съм писала отдавна сигурно сте ме забравили.За няколко дни съм на работа да си предам документацията в приличен вид и после в отпуск до раждането.Та използвам момента да пиша.Доста съм изтървала, но ще се постарая да наваксам с четенето и с пропуснатото.Благодаря на Александраза чудесната темичка и за полезната информация, която е публикувала. Надявам се тези дни да имам възможност да се включвам по често. След ФМ в 12 седмица не съм ходила заради отпуската на Марков, но на 21 септември ми предсои такава, когато ще съм в почти 23 седмица.Питах се до края колко пъти се ходи още на такова изследване? Желая ви лека вечер.Пак ще пиша.

# 190
lidi, да пишеш как е минал прегледа после, че аз още съм в чуденка между Авис и КИРМ.  Thinking А ние ще стискаме палци всичко да е наред с теб и бебчо. Peace

# 191
mnogo mi e  priatno,4e vi otkrih i 4e sym tuk Grinning-ve4e 6te vlizam redovno!utre i az sym na konsultacii i 4akam s netyrpenie da vidia beb4o Grinning,ot sno6ti mnogo riadko mu use6tam dvijeniata i malko se pritesniavam,za6toto ina4e sa dosta po-buini4ki,osobeno ve4er,sled kato se pribera ot rabota.Dano vsi4ko e  nared!

# 192
Ще пиша ОБЕЩАВАМ!!!!  А сега на всички ви желая лека вечер, аз си тръгвам  вече Hug

# 193
микки   newsm10 smile3501

Дай снимки да ги видим !
Надявам се, че си доволна .

# 194
Искам да споделя нещо с вас. От около два месеца се мажа с един крем против стрии - Percutalfa на Pierre Fabre. Днес забелязох, че старите ми стрии на бедрата ми са изчезнали.  Laughing Дано да не се появят нови.

Общи условия

Активация на акаунт