Историята с отвлечената Маделин

• 83 702
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 75
Не знам, аз също като Мърморана много бегло помня случая, сега ми е като ново почти. За това така се загледах и зачудих.

# 76
Преди минути пуснах СNN. Чух, че почват официално разследване на двамата - майката и бащата на Madelеine.  Confused

# 77
  • София
Преди минути пуснах СNN. Чух, че почват официално разследване на двамата - майката и бащата на Madelеine.  Confused

Това значи ли, че са им предявили обвинение? newsm78

# 78
В никакъв случай не ги оправдавам... за мен това е лудост, но се опитвам да си обясня поведението им по някакъв начин  ... тук майката изглежда съкрушена :

http://www.youtube.com/watch?v=H2dBxf3bS34&mode=related&search=
Оф, направо ми става лошо, като си го представя. Връщат се в апартамента и детето го няма. Търсят по стаите - няма го ooooh!. Това е ужасно!
И ми е жал за детето... много. Това е 3 годишно дете, с навици, с характер, обича мама и тате... ужас, ужас!!! Дано е добре поне. Сигурно всяка вечер плаче за мама и тате... съдя по моето Cry.
Представям си и похитителя... Как е видял майката и бащата, как излизат без да очакват нищо лошо, как се е промъкнал в стаята на децата, знаейки, че при тях няма никой... отвратително е. Дано е добре момиченцето. Дано не е жертва на педофили, на изродите за ограни някъде... Много тъжно.

# 79
  • София
О, Ню, вече разследват родителите.

# 80

Това значи ли, че са им предявили обвинение? newsm78
Казаха, че са заподозрени.
Дали са им предявили обвинение - не знам.

# 81
Такива теми, винаги са ме параноясвали и ме карат да се чудя, за какъв дявол ми е да си сложа детето на аватара? newsm78... и ако те интересува, ще разбереш всичко за някой от форума, стига да му проследиш мненията. Направо ме хващат лудите...

А на тази снимка с майката на Пепи, жив ли е? Shocked Ужасно, лелееее.... ако не е.
Аз не си представям някой да води на градина детето си спящо на ръце. Докато го измие, облече и си кажат 2 приказки, то ще се е събудило 100 пъти и ще припка жизнерадостно.

# 82
... Пепи, жив ли е? Shocked Ужасно, лелееее.... ако не е.

Не, не е жив. Беше убит преди 6 години. Sad

# 83
... Пепи, жив ли е? Shocked Ужасно, лелееее.... ако не е.

Знам, че е убит. Но се питам, на снимката, която са показали по-напред в темата, когато оная го носи на ръце, дали е жив там...

# 84

[/quote]

[/quote]Кога си минаха 6 години  Rolling Eyes?Живеех по това време в този блок от снимката, във входа на Пепи ,не познавах почти никой от блока ,много тъжно ....за детето .

# 85
И на мен не ми се вярваше Даниела да е убила детето си. Прекалено скалъпено беше всичко и много грозно лъсна накрая. Което не пречи все пак да е била тя. За жалост, подобни случаи има много.
Но имаше нещо много мътно около бащата, което бързо-бързо се покри. В началото, когато още търсеха отвлеченото дете, той набеди своя бивша любовница, от Варна беше май жената. Имали са някакъв общ бизнес преди. Когато я потърсиха за интервю, тя беше доста фалшива, явно беше репетирала какво да каже. Но в един момент се изтърва, че е изненадана защо бившият й любовник я набеждава за такова нещо, тя колко пари му била давала и как го водила на Хаваите ли беше, или някое друго екзотично място... Та това ми беше много странно. Обикновен таксиметров шофьор не ми се връзва с много пари и Хаваите... Ако това е наркоследата...  newsm78 Както и да е, може наистина да няма нищо общо със случая.
А на снимката виждам жена, която носи дете в кенгуру (не знам сега така ли му казвате още). Позата на детето ми се струва напълно нормална. Ако някой е пробвал да носи така дете, което е обърнато с лице към майката, точно така му висят краката отстрани. И ако тя наистина е взела такси до Южния парк, къде са показанията на таксиметровия шофьор? Нищо ли не му се е сторило странно? Той може да каже детето живо ли е било или "заспало". Или да обясни как в колата се качва дете в кенгуру, а слиза в черен чувал? (Нали според полицията детето е било в чувал и така е занесено в парка...)
Ботьо Ботев, дето бил най-добрият следовател, ли се занимаваше със случая? Ако това е най-добрият следовател на България, какви ли ще са не толкова добрите...  Sick

# 86
# 87
Прочетох внимателно написаното от Недялко Йорданов за Даниела.
Знам ли... Кой казва, че убиецът не може да бъде интелигентен, да пише без грешки прекрасни стихове, да се грижи за детето си. Особено ако този убиец е майка.
Непременно ли трябва тя да е социопат?
Дълбоко се съмнявам.
Жегна ме това, че година след смъртта на единственото й дете тя забременява и то от полицай. От представител на тези, които твърдеше, че са изтръгнали самопризнанието й със сила.
Каква ли ненормална сила е объркала мозъка на тази нещастна жена, за да посегне на сина си? Защото може да се убие и от любов. Сбъркана, ненормална любов, ... но се случват и такива неща.

# 88
  • София
Спомням си ясно случая с Пепи.
Нямам никакви съмнения относно вината на майката.
Сградата от която бяха записите е собственост на семейството на мъжа ми, а блока, в който живееха е близо до моя апартамент и познавам и съседите.
Терзйиска беше настанена на работа по-късно на паркинга на столична митница.
Говорила съм и с Рени Цанова, Бог да я прости, постфактум, беше колежка на майка ми и беше убедена, че Даниела е болна.
Много ме беше развълнувала тази история.

# 89
последната версия е, че майката е убила по погрешка дъщеря си #Crazyговорителя на семейството не казва повече подробности. егати кошмара. по погрешка.

Общи условия

Активация на акаунт