Историята с отвлечената Маделин

• 84 265
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 150
Кръвта е намерена в кола, която е била наета от родителите 25 дни след изчезването на детенцето.

това не го разбирам....
а какво се оказа за кръвта, намерена по стените на стаята? тя на Маделин ли е?!
говореше се за голямо количество кръв от труп, което е старателно почиствано.
нали бяха наели свръх-кучета и пр.
сега пък 25 дни след изчезването пак кръв от детето, този път в кола....

# 151
добре де защо ще се дига толкова пара ако те бяха убили детето и до колкото чета има малко доказателства за това
нямаше ли да мълчат и да чакат да се уталожи всичко,а ще вдигат на крак всеки полицаи и доброволец
...

А как ще обяснят липсата на детето?

искам да кажа ако бяха те нямаше да искат да се вдига толкова шум
а само ще съобщят за исчезването и да си траят до като върви разследването
и със сигурност щяха да измият кръвта ако са били те щяло е да знаят  къде е

# 152
Маленна, както казах, ми се иска да си права, не искам да вярвам, че родител може да навреди на детето си, било, умишлено или неумишлено, но тези неща се случват, за съжаление, у нас по-скоро при малцинствата.
така е, но все пак тези родители са в повече от Биг Брадър.
Нямат друг избор (родителите) и на мен не ми се вярваше за онази катастрофа с автобуса при река Лин (дано не бъркам името), че учителите са стъпвали по главите на децата, за да се измъкнат от автобуса и преди всичко се измъкнали първи, но както се оказа инстинкта за самосъхранение е голяма работа. И сега докато пиша, се моля, никога да не ми се наложи в живота. Както се казва: "Аз на себе си доверие нямам, та на другите ли."

# 153
...

От родители, чието дете е изчезнало, не се очаква просто да съобщят в полицията и да си седнат в хотела докато чакат резултат. Това по-скоро би събудило подозрения.
А за кръвта - доколкото съм гледала по ТВ  Blush остават някакви среди дори след почистване.

# 154
да, аз до вчера, по това, което излиза в пресата бях убедена, че са виновни, днес обаче след разпита на бащата, пак се разколебах

статистиката обаче споменава ли нещо за случаи, когато са замесени и двамата родители?
едно да си сам, друго е да имаш съучастник.

единият от двамата ще се предаде /може би този, който чувства по-малка вина/

знам, че случаи има всякакви
и в нашия апартемент живееше наемател, мил, възпитан, помагащ на възрастните хора в блока, беше любимец на пенсионерите. След 3год съжителство обаче, се оказа масов убиец. Хванаха го за 1 убийство, той после си призна за останалите.  Shocked Shocked Shocked
Така, че външния вид лъже, но поставени под такъв натиск - егатиииии не мога да повярвам.

# 155
.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 16:52 от MrsG

# 156
много от родителите са правили точно това
чакали са резултати от полицията
ежедневно исчезват хора но за колко от тях се говори толкова колкото за маделин или Джерами
който изчезна малко преди Маделин
в смисъл че не всеки случей се разпространява много

# 157
...и в нашия апартемент живееше наемател, мил, възпитан, помагащ на възрастните хора в блока, беше любимец на пенсионерите. След 3год съжителство обаче, се оказа масов убиец. Хванаха го за 1 убийство, той после си призна за останалите.  :...

Това във Варна ли???

# 158
не защитавам родителите не ме разбирайте погрешно
усъзнавам че има родители убивали и мъчили и тн. децата си или чужди деца
но помислете ,ако един труп е скрит 25 дни до каква степен ще е разложен все пак
и къде можеш да го съхраниш
и ако са следени толкова от близо как е допуснато те да скрият трупа

# 159
...

От родители, чието дете е изчезнало, не се очаква просто да съобщят в полицията и да си седнат в хотела докато чакат резултат. Това по-скоро би събудило подозрения.
А за кръвта - доколкото съм гледала по ТВ  Blush остават някакви среди дори след почистване.

толкова много деца изчезват / ужас!/ за колко е предприета такава мащабна акция,
на колко родителите им ходиха при папата, на колко звезди от Ранга на Бекъм пускат послания.
можеше да си стоят мирно и тихо
аналогично може да обвиним и бащата на Съвестин, че отчаяно го търси и искше да се самозапалва, все едно за да прикрие следа. Не вярвам в тези доводи.

# 160
...и в нашия апартемент живееше наемател, мил, възпитан, помагащ на възрастните хора в блока, беше любимец на пенсионерите. След 3год съжителство обаче, се оказа масов убиец. Хванаха го за 1 убийство, той после си призна за останалите.  :...

Това във Варна ли???

да, във Варна

# 161
  • София
Много деца изчезват.

# 162

да дори прекалено и много от тях  отиват за органи и не бива открито нищо от тях
това е голяма мафия

# 163
...
...

Не, точно това не са можели да направят. От което не следва, че бащата на Съвестин прикрива следи.

# 164
...
...

Не, точно това не са можели да направят. От което не следва, че бащата на Съвестин прикрива следи.

и защо според теб не са можели

Общи условия

Активация на акаунт