Историята с отвлечената Маделин

• 84 265
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 165
...
и защо според теб не са можели

Обясних вече.

# 166
  • София
А ако труп не може да бъде открит? Хвърлен в морето, примерно? В такива случаи как се доказва смърт?

Аз, доколкото зная, косвени улики не могат да служат за доказателство.

# 167
А ако труп не може да бъде открит? Хвърлен в морето, примерно? В такива случаи как се доказва смърт?

и аз така знам

# 168
  • София

и аз така знам

Освен ако не си признаят, докато не бъде открит труп, не могат да обявят детето за мъртво.
Но при евентуално самопризнание, пак трябва да се посочи къде е трупът.
Защото понякога хората от разпит могат да психясат и да си признаят каквото се иска от тях.

# 169
могат и още ка ако са с по слаба психика
може дори да ги накарат до такава степен да ги накарат да се почубвстват
 виновни че да започнат да се самообвиняват

# 170
  Аз мисля, че ако детето е отвлечено, то не е с цел да бъде убито или да му бъдат взети органите.По-скоро някое бездетно семейство да се сдобие с потомство.Вижте каква чаровница е.Пък и децата на богатите не се отвличат с цел донорство.Абе кой знае каква е истината, може да е проста може и да не е.

# 171
  Абе кой знае каква е истината.

най вероятно някъде по средата
каквото и да мислим
колкото и да спорим кой прав кой крив
никога няма да разберем
поне не цялата истина

# 172
  Аз мисля, че ако детето е отвлечено, то не е с цел да бъде убито или да му бъдат взети органите.По-скоро някое бездетно семейство да се сдобие с потомство.Вижте каква чаровница е.Пък и децата на богатите не се отвличат с цел донорство.Абе кой знае каква е истината, може да е проста може и да не е.

да не би да ги избират по красота - това е по-грозничко, дай да му вземем бъбреците - глупости
всички деца са красиви

а какво стана с изчезналата преди 100г дущеря на Албано и Румина?

# 173
  • София
[...и в нашия апартемент живееше наемател, мил, възпитан, помагащ на възрастните хора в блока, беше любимец на пенсионерите. След 3год съжителство обаче, се оказа масов убиец. Хванаха го за 1 убийство, той после си призна за останалите.  :...
Малена, моля те, пусни линк за случая. Стана ми интересно.

# 174
 Може да е отвлечена с цел искане на откуп, но покрай цялата тази шумотевица която се вдигна, похитителите да са се отказали и да са направили нещо незапланувано.Не се знае дали родителите с изнасяне на случая и ангажирането на цялото общество не са навредили на детето си, косвено.

# 175
да Малена и мен ме заинтригува
аз също съм привърженичка на от местопрестъплението
сега обаче го гледам на испански и разбирам половината  Crossing Arms

# 176

а какво стана с изчезналата преди 100г дущеря на Албано и Румина?

Да,наистина!Аз много често си го задавам този въпрос.Дали има нещо ново по техният случай?

# 177
[...и в нашия апартемент живееше наемател, мил, възпитан, помагащ на възрастните хора в блока, беше любимец на пенсионерите. След 3год съжителство обаче, се оказа масов убиец. Хванаха го за 1 убийство, той после си призна за останалите.  :...
Малена, моля те, пусни линк за случая. Стана ми интересно.

е линк не знам, не съм търсила
беше преди около 4-5г ли. Забравих. Една от жертвите беше жена му. Накрая той се самоуби още в ареста.

# 178
наистина е били преди сто години аз не го знаех това

# 179
наистина е били преди сто години аз не го знаех това

аз нали съм на 200, помня  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт