Историята с отвлечената Маделин

• 84 375
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Решил например бащата да спази обичайното право на родната си страна, според което при раздяла детето се отглежда при фамилията на мъжа  Sick идва в България с един-двама ортаци, взимат детето от детската градина и право към границата. Докато бъде уведомена полицията, пък докато инфото стигне до ГКПП-тата... детето вече е преведено през границата. И после- десет години мъки по консулски служби и външни министерства.
Да, има и форумка, която точно по тази причина не е виждала дъщеря си от години Confused.
Преди дя прочета историята й смятах, че такива неща има само по филмите.
  Sad не съм чела тази история, но следя темата от началото и
ужасно просто

# 226
И майката и бащата са заподозрени,защото в наетата от тях кола са открити следи от кръв,която се предполага ,че е на Мади.И само исценират отвличането й.
Предполага?  newsm78
В една кола под наем може да има следи от всякаква кръв. Не им прави чест, ако разпространяват такава информация, без да има положителни резултати за съвпадение. Че то сигурно и от сперма има следи, хайде сега...  Sick

Нещо друго си мислех обаче днес. Защо семейство на лекари (интелигентни, заможни хора) тръгват на почивка с 3 толкова малки деца, без да ползват услугите на детегледачка? При тях това е по джоба и на съвсем по-бедни семейства.  newsm78
Да не говорим що за почивка ще е това, да се грижат сами денонощно за 3-те си деца...
Ако имаха детегледачка, даже и осигурена от хотела, нямаше да съществува този проблем, независимо какво точно се е случило, ми се струва.  Thinking

# 227
И майката и бащата са заподозрени,защото в наетата от тях кола са открити следи от кръв,която се предполага ,че е на Мади.И само исценират отвличането й.

А ако детето се е наранило, например одрано коляно?

# 228
  • Пловдив

25 дни СЛЕД като са съобщили за изчезването и? При все, че ако е била мъртва 25дни след това не кръв ще тече, разложението ще е доста напреднало.

# 229
При все, че ако е била мъртва 25дни след това не кръв ще тече, разложението ще е доста напреднало.

Именно!

# 230

тц. кръвта е в кола, която е наета 25 дни след преподлагаемото изчезване. и е в багажника.
ако е вярно значи са носили нещо в тоя багажник. Confused

да си призная, аз много много не вярвам на това.
първо, къде са го крили толкова дни, после как са успели да разнасят труп напред-назад при всичката полиция и медии около тях. и трето, те не познават средата, къде са се щурали с тая кола...

# 231
  • София

Е, какво ще прави в багажника на кола, бе?

# 232
Ми правя се и аз на детектив  Laughing
Може кръвта да е от дрешка, или бинт, който после са метнали в багажника.

Айде спирам  Mr. Green

# 233
  • Пловдив
Ама и на мен много ми е чудно тая кръв от къде? Ако е мъртва кръв няма откъде да дойде, ако е жива - защо е целия цирк? Или пък е мъртва, и са и замразили тялото в някой фризер под наем, и като са я пренасяли се е размразила и от това е кръвта. Стана много фантастично, "От местопрестъплението" с автор АЗ.

# 234
  • София
Значи, ако решим, че са скрили някъде кървящ труп, би трябвало да има следи от кръв в друга кола, която са ползвали по време на инцидента.
И къде ще го скрят, наистина?Това е курортно селище, да не е някакъв мегаполис, обърнали са всичко да търсят, пък да не открият труп на дете.
Ако са го заровили, за какво им е да го изравят и да го местят.Че и къде?
А ако е било под земята, вероятността да остави кървави следи, не е никак реална.
И как са се сетили да търсят кръв в тая кола?
Изобщо....
Да казват дали кръвта е на детето и да говорим тогава.

# 235
  • Primum non nocere !
Не тръгвайте в грешна посока!
Следи от кръв може и да има в сухо състояние. Да са пренасяли нещо, и частица сухо вещество от тази кръв, прашинка , да е паднала в багажника.

# 236
  • София
Следи от кръв може и да има в сухо състояние. Да са пренасяли нещо, и частица сухо вещество от тази кръв, прашинка , да е паднала в багажника.

А, това - да - ама при това положение изобщо не може да се докаже, че е от трупа на Маделин.

# 237
  • Пловдив
Ама тя и кръвта се разлага според мен?! Ама може и да бъркам, няма ме в тази материя.

# 238
  • Primum non nocere !
Защо да не може да се докаже!?
Ще й направят ДНК анализ.
От какво се прави генитично изследване при амниоцентеза?- от епителна клетка на плода.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 22:00 от Шехи

# 239
  • София
Защо да не може да се докаже!?
Ще й направят ДНК анализ.
От какво се прави генитично изследване при амниоцентеза?- от епителна клетка на плода.

Оказа се, че е доказано - кръвта е на Маделин.

Общи условия

Активация на акаунт