Историята с отвлечената Маделин

• 84 349
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
И аз се чудя за тоя дневник. Може би очакват да прочетат нещо от вида: "Днес Мади много ме изнерви, наказах я с вдигнати ръце в ъгъла". И от тук да си направят изводите, че ето, майката не е добра майка и е способна да убие детето си и дрън-дрън. Абе психолозите ще я разнищят.
Мисля си, че някои от вас могат успешно да кандидатстват за работа в португалската или английската полиция.  Wink

# 676
Айде сега, хората нямат време за лаптопи, така ли?  Stop
Не ми е ясен въпроса ти, но е странна комбинацията лаптоп-дневник. Разминават се с векове двете понятия. Каквото и да публикуват от този дневник, аз не бих повярвала.

# 677
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
к ... двете неща нямат нищо общо ...във всички книги за възпитание на малки деца, пише колко е важно майката да си води дневник за основни неща от деня,падания, храни, срещи, поведенчески проблеми и т.н...  така че ако се случи нещо на детето, да върне малко назад и да разбере вероятната причина ...

# 678
Не ми е ясен въпроса ти, но е странна комбинацията лаптоп-дневник. Разминават се с векове двете понятия. Каквото и да публикуват от този дневник, аз не бих повярвала.

Е, хора всякакви...
Сигурна съм, че не е единствената в цял свят, която си води дневник, въпреки, че и на мен ми е странно.

# 679
к ... двете неща нямат нищо общо ...във всички книги за възпитание на малки деца, пише колко е важно майката да си води дневник за основни неща от деня,падания, храни, срещи, поведенчески проблеми и т.н...  така че ако се случи нещо на детето, да върне малко назад и да разбере вероятната причина ...

Е чакай сега- дневник на детето или дневник на майката?
Дневник, където просто отбелязва здравословното състояние на детето или дневник, където споделя чувствата и мислите си?

# 680
дневник, където споделя чувствата и мислите си Naughty

# 681
  • София
На мен не ми стана ясно защо приемат, че детето е мъртво, щом в колата са намерени следи от урина и повръщано.

абе не са намерили такива неща! някой от хората, които публикуват тук преразкази на прочетено в английските вестници, е объркал превода. четох въпросната статия, там казваха че са намерени телесни течности и поясняваха, че телесни течности могат да бъдат кръв, урина, слюнка, повръщано. това беше пояснение за читателите, а не се е казвало, че  е намерено точно това!

колкото до дневника на майката, понеже се чудите кога, как и какво - пишеше и за него във вестника. майката е започнала да води този дневник след отвличането. нейното обяснение е следното - тя е вярвала, че Маделин ще се намери жива и е искала един ден да й покаже този дневник, за да видела Мади колко много правят те за нейното откриване, а да не си мисли, че са стояли със скръстени ръце. това ми звучи супер тъпо, но това беше написано в статията.

изобщо, може би е добре да цитираме източника на информация, за да не става объркване.

написаното по-горе е прочетено във вчерашните и днешните броеве на он-лайн изданията на The Sun, The Telegraph и The Times.

# 682
И аз да се запиша, че тук е по-интересно и от при Хорейшио. Опасни сте.
Жалко обаче за детенцето.

# 683
майката е започнала да води този дневник след отвличането. нейното обяснение е следното - тя е вярвала, че Маделин ще се намери жива и е искала един ден да й покаже този дневник, за да видела Мади колко много правят те за нейното откриване, а да не си мисли, че са стояли със скръстени ръце. това ми звучи супер тъпо, но това беше написано в статията

Много тъпо наистина, що за простотия  #Crazy Ако е така наистина, този дневник няма да свърши кой знае каква работа на полицията

# 684
колкото до дневника на майката, понеже се чудите кога, как и какво - пишеше и за него във вестника. майката е започнала да води този дневник след отвличането. нейното обяснение е следното - тя е вярвала, че Маделин ще се намери жива и е искала един ден да й покаже този дневник, за да видела Мади колко много правят те за нейното откриване, а да не си мисли, че са стояли със скръстени ръце. това ми звучи супер тъпо, но това беше написано в статията.

изобщо, може би е добре да цитираме източника на информация, за да не става объркване.

написаното по-горе е прочетено във вчерашните и днешните броеве на он-лайн изданията на The Sun, The Telegraph и The Times.

Това съвсем потвърждава абсурдността на този дневник! Започнала да го води след изчезването на Мади. Мади нали ще види тоновете весници, писма, снимки, интернет страници като доказателство, че ги е грижа за нея. Точно дневникът ще и засвидетелства тяхната загриженост, да, да - Това е нагласено. Може и някой да им казва какво да правят, кави дневници да водят, какви изявления да правят, но с каква цел?

# 685
 То е като книжките за оцветяване , като напишеш нещо все едно го махаш от себе си , изпитваш някакво облекчение , при мен поне действа така .
 Това с дневника ме заинтригува , защото писането е потребност , може да е имала нужда от това и в такъв случай този дневник би бил интересен , написвайки нещо ти го махаш от себе си , като напишеш мислите си е много по лесно да ги подредиш .
Това което ме озадачава е , че полицията сякаш не търси мотива , което е основното , а се е втренчила в следствието на мотива , дневници , лаптопи , църкви , които сами по себе си нищо не доказват . Вероятно се надяват да открият мотив именно в този дневник , но аз лично се съмнявам , че някой е толкова глупав , че да напише истината след като е положил неимоверни усилия да я скрие .
Озадачава ме и това изтчане на информация по вестниците всекидневно , все едно нарочно държат в напрежение обществото , а целта им вероятно е да притиснат родителите , НО все пак ако Маделин е жива и родителите и са невинни , полицията прави всичко , за да НЕ я спаси . Всеки похитител би я убил веднага , за да се оттърве от нея ,след целият този цирк .

# 686
  • София
Това което ме озадачава е , че полицията сякаш не търси мотива , което е основното

не търси мотив, защото полицията смята, че се касае за инцидент, довел до смъртта на детето, а не за предумишлено убийство - удар, довел до падане и смърт, или предозиране на седатив.

пишеше, че според португалската полиция, версията за отвличане е изчерпана.

# 687

Е, хора всякакви...
Сигурна съм, че не е единствената в цял свят, която си води дневник, въпреки, че и на мен ми е странно.

странно ти е , защото приемаш дневника за ' мило дневниче, днес станах в 8, закусих и седнах да уча. после убих баба й я зарових...' .
аз имам тефтери, в които си пиша от поне 6 години. не мисля да спирам да го правя до 80г. освен, че пиша и драскам и лепя.
такива дневници говорят много за човека - в какво състояние на духа е, какво го вълнува , какво прави и пр.
и не е задължително да се пише всеки ден. може в един ден да напишеш една дума, после седмици да не пишеш, после да пишеш отново и тн. тези периоди също говорят за теб.
имам и на лаптопа си дневник - там пиша задачи и по- тривиални неща.  организатор по-скоро.

# 688
  • DE
Цялата тази история ми звучи като книга на Агата Кристи.
На последната страница ще разберем кой е убиеца и няма и да сме предполагали даже!

# 689
Цялата тази история ми звучи като книга на Агата Кристи.
На последната страница ще разберем кой е убиеца и няма и да сме предполагали даже!

да, точно натам отиват нещата.
цялата гадост на ситуацията и изчезването на детето се превърна във фън-ребус за разрешаване на планетарно ниво.
накрая ще се окаже, че са близнаците. примерно. хаха, възможно е. айде да ви хвърля в оркесътра.
три деца, мама и тати си пият виното наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт