Отговори
# 135
  • гр.Варна
Хекси, за пяната на АМ, няма как да я избегнеш. Аз слагах в адаптето капки Еспумизан и така пяната изчезваше.
Относно количеството- мериш си водичката, а това, че после става повече мисля, че не е проблем и не трябва да те ръководи или притеснява.

# 136
munkamm дано да си права че това са признаците Hug направо ще е супер най-после да си видя малкият господин и да си го нацелувам.  love001 Пожелавам ти твоето бебче да се намести по скоро и да не те натиска чак толкова Hug Hug Hug

# 137
  • София
[size=14pt]Ето ме и мен, първо искам да честитя на всички нови мами (няма да ги изброявам, че може да пропусна без да искам някоя). Да са ви живи и здрави бебоците и много щастие да ви носят.[/size]

Аз днес бях на очен и мнението й за раждането на бебчо е секцио. Cry Какво да се прави, много ми се искаше да опитам и естественото раждане, ама явно няма начин това да се случи... И сега ми е някакво тъпо такова... Поне се надявам да не е планирано, всъщност ще настояам да не е планирано. То и без това съм на консултация чак на 18.09., та може до тогава бебо да реши да тръгне.
В тази връзка имам аз две въпросчета: първо, дали възстоновяването след второ секцио е много по-гадно и продължително от първото, и второ, дали е възможно през времето, когато ще бъда в реанимация да не дават на бебо нищо за ядене и пиене, ако много настоявам за това и дали няма да му стане нещо? newsm78

# 138
  • София
Някой ще ходи ли утре на училището?

# 139
Момичета, 1 въпрос Embarassed - на бельото си току що забелязах нещо като желе с цвят като слонова кост, и на допир не се разкашва ами си е точно разтегливо като желе, с големина като монета от 5ст Shocked Нямаше кръв или жилко по него, но да не би все пак да е част от тапата newsm78 #Crazy

# 140
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МОРЕНА,КОКОШЧИЦА И ЩАСТЛИВИТЕ ТАТКОВЦИ.
да се отчета и аз.днес на прегледа не се случи нищо особенно.тоновете са ОК Peace.бебо имал да узрява още и пак не ми насрочиха датата.в сряда пак ще слушаме тоновете.
днес купих и последните необходимости за бебчо.
хайде милички,чакам още добри новини и нови мамчета. Hug

# 141
  • Бургас
Привет и от мен,
днес следобяд нали съм на доктор и от сутринта като са ме хванали едни контракции от тези твърдите, вече едвам дишам. Да видим кво ще каже доки.
Честито на новите мами  Моренка, Кокошчица и Тотка, както и на татковците!
Да са им здрави и усмихнати бебчетата!

# 142
  • София
samorasliche, така както го описваш май е тапата, при мен с Емко почти нямаше кръв в нея.

sladka_mama, знам от една позната, че супер бързо се възстанови от второто секцио, което беше малко по-малко от 2 г. след първото. А дано бебо реши да поизненада докторите и като тръгне да излиза тогава да те оперират.

Аз ходих преди малко да взимам Емко от градината (нали вече ще е на половин ден) и в автобуса го сложих да седне на седалката до мен (е, ами не мога да го гуша с тоз' тумбак). Ей, бабушкерите го направиха на голям проблем, имал ли бил билет, че да седи отделно? Close

# 143
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА МОРЕНКА, КОКИ И ТОТКА И НА  ТЕХНИТЕ ТАТКОВЦИ!
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ПОСЛУШНИ И УСМИХНАТИ!

Който си мисли, че накрая бебоците не шават много, че нямало място, да дойде да види за какво става въпрос.   #Crazy  С всеки изминал ден се
увеличава дупенето и ръгането.
 Момичета задължително ли ви проверяват за разкритие? Аз се надявам да пропусна този момент засега. С каката доки каза: Ооо имаш 2 см, до 3-4 дена си готова да родиш! И аз си откарах така 1 месец и накрая ми предизвикаха раждането, а и след прегледа до другия ден ме боля.

# 144
  • морето и сините вълни :)
ехооооо,Ко тана тука бе..аз докато се Фключа те  Кокича и Моренката родили Peace

честитто н аКокича,МОренската и Тоти..,да са им живи и здрави рожбите...много да ги радват  baby_neutral Hug Hug

Хексинчеее...мм да така е мила,пяната няма как да я избегнеш.Все едно веро са слагали тея хора вътре Sick Sick
А относно количеството увеличава се да...На моята кутия пише...90 мл вода.3 лъжички мляко=100мл..значи се увеличава количеството Peace Peace Peace

така че спокойно дишай дълбоко Mr. Green Mr. Green

Още един трик да ти кажа за разтварянето на адаптето.Аз от днеска го практикувам много е добър.Сварих си ТенджЮрята с вода,напълних си термуса,след това си напълних 2 шишета бебешки с изстинала  водичка.И си ги оставих...като ревне Влади сипвам примерно за 60 мл мляко. сипвам 30 мл гореща вода слагам млякото  разбивам и след това гледам  на колко мл е шишето и пресмятам плюс още 30 мл и примерно ства 65мл или 70мл...надявам се ме разбра.И така става почти охладено..направо фешън работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тва пак от Зълва ми морафетите Joy Joy

Саморасличе-кви са тея тапи бе,я си чакай 13-ти.
Имаме един приятел водопроводчик и той ме бъзикаше,ако ти изтекът водите обади се на мене ще дойда да ти сложа спирателен кран Joy Joy Joy

Та като тебе,да му звънна да ти сложи някоя тапа там Joy Joy Joy

Хексинче,Пете понеже вие сте на адапте я кажете как ви е режима.Изобщо имате ли такъв,щото нашия хич го няма newsm78 newsm78.неможем да си направим режим и тва е..А неискам да го будя Sick Sick

айде цалуф на всички  bouquet

# 145
И аз да питам нещо- какво топличко да слагам на коремчето на малката?Мислех си за шишенце от 500мл с топла вода,ама ме е страх да не се разлее.Някой спомена за играчки,пълни с нещо си дето може да се стопли-къде в Сф ги има тези играчки?Или някакви други идеи приемам,че тоя Еспумизан нещо не помага много май...  Tired
Педиатърката ни идва да ни види-каза,че е наддала от миналата седмица.  Peace Не я е мерила,ама така на око...От другата седмица ще ни даде и някакво кремче за корема-против колики.Някой чувал ли го е,щото аз не.  newsm78 А мислите ли,че Саб да по-добри капки от Еспумизан?Много ми е жал като се свива,а тя каза,че ще започнат още по-силни болки и ще продължат до 1 месец,а може и повече...  #Crazy
Исках да питам и мамите,които живеят в Италия-там има ли някакви капки,щото баща ми живее там и може да ми прати нещо,ако има...?

# 146

А днес как те гледаха? Ехограф, гинекологичен, тонове?
/Чудя се какво да очаквам/изисквам утре от докторицата./

Анири, днес ме гледа на ехото и ме провери за разкритие. Утре сутрин ще видя какво ми е замислил  hahaha Ама много ме заболя след прегледа и досега си почивах в леглото  Embarassed Нещо започва да ме стяга коремчето и ще видим какво ще става  Sick

Момичета, 1 въпрос Embarassed - на бельото си току що забелязах нещо като желе с цвят като слонова кост, и на допир не се разкашва ами си е точно разтегливо като желе, с големина като монета от 5ст Shocked Нямаше кръв или жилко по него, но да не би все пак да е част от тапата newsm78 #Crazy

Саморасличе и аз мисля, че е тапата това  Peace Моята я видях в тоалетната, беше на хартията и изглеждаше по същия начин- беличка, разтеглива и нямаше никаква кръв или други оцветявания. Ама беше в доста по-голямо количество  newsm78 Няма място за притеснение  Peace няма какво да е друго, а пък за раждане, може и да не е скоро. То нали не е сигурен признак това  Thinking

Веси, все забравям да те питам за възглавничката за бебо, да спи на една страна, намерили си я в някой магазин? Аз питах в няколко, ама ударих на камък  Crossing Arms

# 147
Ей, бабушкерите го направиха на голям проблем, имал ли бил билет, че да седи отделно? Close
А те пък да не би да имат билет, че да се возят - с бабишкерски карти са, аман от кукурига.

Мене днес така яко ме мързи че даже ме мързи да се замъкна до кухнята да ям - явно няма да раждам, нали тогава те обземал ентусиазъм за чистене  Sad

# 148
  • София,
Здравейте отново,

качила съм снимка на Вики на линийката, че нещо не успях по другия начин! Нещо съм я сплескала малко, но се вижда що за човече е!

Ехей Анири, дай да си поговорим в скайпа, току виж си родила....

Успех на всички отново!

# 149
Много ми е жал като се свива,а тя каза,че ще започнат още по-силни болки и ще продължат до 1 месец,а може и повече...  #Crazy
Eй, да бе, тя да не гледа на боб? Може да започнат, а може и да спрат, не се знае.
Ако искаш сложи малко жито, ръж или елда (не знам кво имаш) в някаква торбичка от плат и я загрявай в микровълновата - би трябвало да държи по-дълго топлото. А иначе сешоар или изгладена с най-горещото на ютията сгъната кърпа, но по-бързичко изстива.
А най-добре - бебето с голо коремче да легне върху твоя гол корем или на татко си и релакс, ако е върху теб и цица предложи, това май на всички им помага.

Общи условия

Активация на акаунт