Отговори
# 240
Добро утро Hug
Днес съм вкъщи за последно, стискайте палци утре всичко да е наред Praynig
Следобед ще ходя до Майчин дом за подготовка за секциото Whistling
Моят мъж се е шашнал повече от мен даже, че утре влизам в болница - не че на мен ми е спокойно, де #Crazy Sick

# 241
  • Бургас
Добро утро,
надявам се че всички са добре днес.
Честито на новите мами и татковци! Да са им здрави и послушни бебоците!
Саморасличе, стискам ти палци за секциото утре. Спокойно, всичко ще мине леко и нормално.
Ами пожелавам Ви хубав ден!

# 242
Добро утро Hug
Днес съм вкъщи за последно, стискайте палци утре всичко да е наред Praynig
Следобед ще ходя до Майчин дом за подготовка за секциото Whistling
Моят мъж се е шашнал повече от мен даже, че утре влизам в болница - не че на мен ми е спокойно, де #Crazy Sick

КУРАЖ, САМОРАСЛИЧЕ! Струва си  Laughing

# 243
привет и от мен.днес направихме запис на тоновете на бебо.те са  Peace.в петък пак,аман вече,кво мяса тва през ден.
стискам палци на всички раждащи мами Peace  bouquet

# 244
Здравейте и от мен. Laughing
Саморасличе успех мила утре.Ще стискам всичките си палци. Praynig Praynig Praynig Praynig
При нас нищо ново.Вчера му ударих едно яко чистене.Направо излъсках цялата къща.Все още нямам никакви симптоми за нещо предстоящо. Crossing Arms
Момичета вие спряхте ли да пиете Магнерича.Аз забравих да питам доки,дали да го спирам,но от няколко дни вече не го пия. newsm78
Успех на всички други които са се запътили към родилното! Praynig

# 245
  • гр.Варна
Привет мили дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам на всички много слънце и детски усмивки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Саморасличе, стискам ти палци утре всичко да мине като по вода, бързо да се възстановиш и да гушкаш здраво, сладко бебче! Praynig Praynig Praynig
Нормално е мъжа ти да е по-притеснен от теб! Все пак те са по-слабите същества! Шегувам се! Стискам палци и на него, че да не му се наложи да вика "Бърза помощ"! Praynig Praynig Praynig

Беринка, Магнерича трябваше да го спреш още в началото на 9 месец, за да може матката да се успокои и да се подготви за раждането.

# 246
Въйййййй ми и аз преди няколко дни го спрях.И сега как ще ми повлияе това! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 247
  • София,
Здравейте мамита

Имам новина!

Днес в 08:15 Тумбелинка е родила нормално и много бързо нейния прекрасен син АГОП!
Той тежи 3430 гр и е висок мъж - цели 54 см.

Да и е жив и здрав и много да радва всички около него!  Hug  Hug  Hug

Само да добавя за МАГНЕРОТА, и аз го спрях така в средата на 9-ия месец и след 3 дни родих, така чеееее......

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 10:25 от Beni4

# 248
Ей каква хубава новина:) Честито Палечке!!! Много, много радост да ти носи малкия юнак, да е много послушен, а каката да помага  и да му се радва!!! Видя ли дойде и твоя ред:) сега остава Анири да ни изненада така приятно също, че търпението й май се изчерпа.
Успех и на другите мами запътили се към родилното, бързо и безболезнено да мине!
Беринка Люси ти отговори вече за хапчетата. Не се притеснявай много, всичко ще  е наред. Ще му дойде време и ти да родиш, най-много да се забави малко, но пък ако му е дошло времето и с магнеич и без, контракциите пак ще дойдат и бебо ще излезне.
Сладка мама ходи ли на лекции?
Колкото повече наближава, аз се чувствам все по уморена и ми се спи. Особено днес,хич не ми се прави нищо.
Приятен ден на всички и чакаме още хубави новини!!!

# 249
  • гр.Варна
ЧЕСТИТО НА ТУМБЕЛИНА! bouquet  bouquet  bouquet
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ С МАЛКИЯ МЪЖ! bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО РАДОСТ НА ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО!  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ТЪМБЕЛИНА!

# 251
  • Кърджали, България
Ехооо, и аз съм тук и съм мнооого спокойна..... Вчера ме бе обзело такова нетърпение и притеснение, че бебето не се ражда, че се стреснах от себе си  Rolling Eyes В края на краищата терминът ми беше едва вчера, защо ли очаквах да се появи по-рано  newsm78 И Стоил го преносих 7 дни... Сигурно ме изнервяше непрекъснатото подпитване на всички около мен - освен роднините (те са даже най-белия кахър!), то съседи, дето ме гледат стреснато всеки път, като ме видят с корем; свекър ми не смее да иде да си купи шоколадови бонбони от кварталния магазин, да не помислят, че ще черпи  Laughing ; съпругът ми не смеел да се обади на никой от приятелите ни, че веднага питат: "Бебе ли имате?"  Grinning ; миналият ден една съседка от друг блок видяла свекърва ми и й викала "Честито! Момиченце, нали?" Нашата: "А, още не знаем", "Ама как, едно детенце в градината се похвалило, че на Стоил му се е родила сестричка  Shocked " Едва ли не: "Що ме лъжеш!?"  Joy  hahaha  Joy Такива ми ти работи......
Та, аз вече реших да не му давам зор на детенцето  baby_neutral Пък и леглото ни още не е готово, може би това чака....
Хайде, оплаках ви се.....

Саморасличе, всичко ще е наред, мила!

Момичетата, които хранят бебчетата си с адапте - да споделя моя опит от първото дете - първо, балончетата в млякото ние ги избягвахме с капките и с шишето против колики (като го разбъркаш, се получава пяна и после става абсолютно гладко); запекът при нас беше нещо нормално - Стоил акаше през ден, правех му масажи на коремчето като при колики и не съм използвала други лаксативи; за нощното хранене аз също приготвях гореща преварена вода в термос, а в сухото стерилизирано шише дозата сухо мляко - като дойдеше времето, само доливах водата  Peace (ако се наложи изстудяване, слагах шишето с готовото мляко в съд със студена вода да се поохлади).

ПАЛЕЧКА, миличка, честито и от мен   bouquet   bouquet   bouquet !!! Много да ви радва малкият Агоп, да е голям късметлия и да порасне добър човек!!!

# 252
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ТУМБЕЛИНА.ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ МЪЖ.  bouquet  bouquet  bouquet

# 253
Здравейте,ние сме много гладни затова само ще кажа на Hexi,че...ние също имахме запек!!!и със ФРИЗОЛАКА и със NAN H.A. беше ужас и от това още повече се напъваше,но...минахме на АПТАМИЛ и сега дори ака по 2 пъти на ден!!!!!!!без напъване и мъки!!!Искам да кажа и ,че от НАН-а много повръщаше,и сега ни се случва от време на време като при всички бебета,но при НАН-а беше гадно!!! ИХекси,незнам какво ще кажат другите мами,но...на мен педиатърката и др мами,са ми казвали,че..не трябва да пропуска(нито един ден да ака) било нормално за някой бебета по 1 път наден,но..не бивало да се прескача!И..бих те посъветвала да минете на АПТАМИЛ,то дори излиза по Евтино...в "Метро" 2 опаковки от по 400гр,са 20 лв(1=10лв) а гадния НАН е 11лв,и е найстина ужасен за бебо поне на моя му се отрази зле!!!помисли и,ако искаш опитаи с АПТАМИЛА всички са много доволни от него,поне тези с които съм говорила!!!АЗ после пак ще пиша,че..сме гладни и коликите пак ни мъчат направо е...мани,мани!!!УСПЕХ Хекси,разбирам те напълно за всичко минавам точно през същото,и ние вече яден на 2.5 часа и подготовката..после яденето 40 мин и чакането за оригване са...скапващи!!!!  Confusedно...е за хубаво..данос коро мине и спрат да се мъчат сладурковците!!!  Hug   bouquet

честито на всички нови мами!да са ви живи и здрави бебковците!!!   bouquet а на раждащите днес успех!!!!   Hug

# 254
  • морето и сините вълни :)
добро утроооо

честити бебчета...

аз съм с Влади на ръце.. ooooh!от тази нощ от 1,30 ooooh! ooooh!.просто каква беше тази нощ незнам.много го боля коремнчето постоянно иска да яде през час час и половина.аз не6та да давам ама той тез ръце като ги метна да ги яде..стой та гледай...

а как искам да си полегнаааа напраууу не е истина
майка ми днеска си заминава и си почвам мойте задължения и как ще я сколасам незнасм newsm78 newsm78 newsm78
изчезвам цалуфф на всички

Общи условия

Активация на акаунт