Отговори
# 30
  • Севлиево
Честито на родилите мамчета!!!
Честит рожденник на Беринка!!!

Стискам палци на Мила Мими и се моля за нея Praynig

# 31
Ани,
За спирането на кърмата имаш два варианта - единият е с хапчета, които трябва да ти изпише гинекологът ти, подозирам че този вариант ще избереш. Този вариант е по-гаден, става ти лошо, пада ти кръвното, но пък кърмата спира по-бързо.
Другият е да не се цедиш, освен супер по малко, когато ти се напълнят гърдите и да пиеш чай от салвия - така няма да се тъпчеш с хормони, няма да ти става лошо хич, но спирането на кърмата ще стане постепенно и ще отнеме повече време. За още подробности ако искаш пусни тема в кърмаческия, щото тези неща все пак не ги знам от опит, а само на теория.
Има два вида хапчета - бромокриптин и достинекс. Доколкото знам достинекс са по-скъпи, но по ефикасни, пият се по за кратко и по-леко се спира млякото с тях.
Сега като вземеш да се мъчиш да си я спираш, ше видиш, че имаш всъщност кърма - ти цедиш по 10 мл., а бебето може и 80 да изсуче, ама на - мама е паника. Сори, тва е последният коментар който си позволявам, щом си решила така, имаш подкрепата ми и ще направя каквото мога да ти помогна да си я спреш.  Hug

# 32
  • Кърджали, България
Мила_мими, стискам палци и се моля за теб  Praynig

Палечка, понеже Стоил ми е роден на 22.11.2002 в 22:22 ч.  Peace

# 33
Привет и от мен! Я колко бебчета, но ние чакаме още:)
Честити малки принцеси на мама Клара и Мум, да са ви живи и здрави и много, много послушни!
Честито синче и на мила Мими! Бързо възстановяване ти желая и много скоро да гушкаш и се радваш на малкия сладур!!

Честит рожден ден и на синчето на Беринка!
newsm59
Да бъде много добър и послушен батко, а бебо да почака до утре, да не открадне рождения ден:)
Инче ама той баткото как само си е избрал часа, та затова и малкото шушонче чака подобно време:)
Приятен ден  и леко раждане!
Каtiaa май беше споменала че са и отложили секциото за днес? Чакаме новинки и бързо и безболезнено да мине всичко!

# 34
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честито на clara, Mum и mila_mimi! Да са ви здрави и усмихнати съкровищата! Hug

Стискам силно палци за mila_mimi за бързо възстановяване!!! Praynig

Честит рожденик на berina! Много да се обичат баткото и най-малкото попълнение във вашето семейство! Grinning

Както е видно, и аз не мърдам оттук... Сега ще се стягам да ходя за тоновете - и мен тази процедура много ме дразни, но няма как... Чудя се накъде да се завъртя и се мая ако по време на раждането през цялото време ме държат с такива колани, как бих издържала... Но хайде да тръгна да раждам... Тогава сигурно това ще е най-малкият ми проблем. Wink

Мерси много на момичетата, които дружно ни подкрепят в мислите си да се отправяме към АГ-тата! Hug

Пък iliqna и на мен ми се загуби от хоризонта... Дано е забравила да си запише щърков номер и скоро да ни се похавали! Laughing

# 35
Честито на малкия сладък рожденик на Берина! Да ти е жив и здрав!   bouquet
Насочила съм цялата позитивна енергия в полза на Мими и се моля да се оправи!  Praynig Дано поне бебчо й е наред!  Praynig

Моят бебчо тази нощ направи невероятно дълга програма с преобладаващ рев и много гърчове и реши да излезе и на бис няколко пъти сутринта. Почти не съм спала, ама хайде, това ще го преживея, но не мога да си представя, че ще трябва цели 3 месеца да го гледам как страда и го боли без да мога да му помогна...  Cry Купих и термофора на Нук, и капки пие и пак нищо не помага срещу гадните колики...  Cry

Ние голямо плюскане му удряме вече...Яде през час и половина.
А по колко яде на час и половина? И щом е на адапте, като ревне от глад, как успяваш да го приготвиш бързо, имаш ли си някакъв пиниз? Че на мен ми трябват поне 10-15 мин докато преваря водата и после изстудя млякото до нормална за ядене температура, а през това той вече се дере от плач. Е, това ако огладнее по-рано де, иначе сме на режим ядене през 2.5 часа.

И тук е направо зима, страшен клинч настана. Да не ви говоря проблемът с дрехите колко е голям, нищо не ми става отпреди, ужас, ужас!

Така, оплаках се и аз и отивам да "поопъня кокаля", както казва Ани, че след малко пак е време за цедене и ядене.

P.S. Абе, Анири, омръзна ни от теб, бе, девойко!  Mr. Green Все се надявам, че ще позачезнеш за 4-5 дни и след минути гледам, тя пак тук. Ееей, това бебе не знам какъв лукс си му осигурила в тоз корем, ама явно е направо 7 звезди, щом още не му се излиза.  Wink

# 36
Здравейте, мами (бъдещи и вече настоящи) Hug

Ние сме си още тука- 2 в 1

Аз си ви чета редовно, ама си мълча Embarassed

Нашата бебка нещо не бърза да излиза, а ни остава само 1 седмица до термин. Последните 2 вечери коремът доста ми се стяга, но не бих казала, че е болезнено. Усещам напрежение, но си мисля, че контракциите при раждане трябва да са доста по- болезнени.

Стискам палци на всички и ще се отчитам по- честичко!

# 37
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания. HugСлед малко отиваме да празнуваме с децата и аз се моля бебо да издържи поне до утре. Rolling Eyes
Въпреки че за сега нямам никакви признаци, че му се излиза но то божа работа. Thinking
ЧЕСТИТО НА МАМА МИМИ И ЩЕ СЕ МОЛЯ ПО-БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗТАНОВИ МИЛАТА. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 38
Берина, честит рожденик - да е все такава сладка фога ти желая  bouquet
Честит син на Мила Мими - да и е жив и здрав, а не нея специално стискам палци Praynig - дано бързо излезе от спешното Praynig

# 39
Ей каква сладка новина имам и аз, момичета!!!  newsm44 newsm44 newsm44

Днес по обед Лилеби роди своето момченце - 3 300 кг, 50 см.
Таткото ми каза, че ще се казва Борис. Мама е добре, раждането е минало скорострелно, но разбира се подробностите сама ще ни ги разкаже по-късно.

Честито синче Лилеби, да ви е живо и здраво!!! След малко сигурно сладко, сладко ще се гушнете с бебока.

Момичета, аз от вълнение, че станах леля, да не взема да си изтегля набързо по-рано датата на секциото  Joy Joy Joy

# 40
  • гр.Варна
ЧЕСТИТИ БЕЧЕТА НА МИЛА МИМИ И НА ЛИЛЕБИ!  bouquet  bouquet  bouquet
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА МАМА И ТАТКО!

Еха, и днес се заформя хубав бебевалеж! По-хубаво от това няма! Благородно (и не съвсем) завиждам на мамите , които ще гушкат бебчетата си!

Стискам палци и се моля Мила Мими да се възстанови колкото се може по-бързо! Praynig Praynig Praynig

# 41
Ехааа, супер са неделните новини newsm44
Честито синче и на Лилеби Hug  bouquet - нека и е живо, здраво и много добричко Hug

# 42
честито на новите майчета!!! да са ви живи и здрави бебетата!!!
дано МИЛА МИМИ,се възстанови бързо!!!  Praynig  Praynig  Praynig

# 43
Привет и честито на всички нови мами.Да са живи и здрави бебчетата и много да слушкат.   bouquet
Мойто мъниче се наяде в 12 ,сменихме памперса и уж да спим,ама заспа чак в 13:30,а сега я гледам,че  е много неспокойна и не знам дали ще изкара до 15 часа.Обадих се на педито да я питам какво да й давам за колики,щото съм сигурна,че има,а тя ми вика,че й било рано за колики.  #Crazy Ващите мъници кога започнаха с тях? Ама тя постоянно се напъва и гърчи и като ака има яко газове,за това съм сигурна,че са колики.И то всеки път,не може да се каже,че аз съм яла нещо и е от него.Та сега ще вземем Еспумизан и ще видим дали ще помогне.
basilisk,за по-сигурно взех да броя пишкането на малката-сутринта в 5 като сменяхме памперса се изпишка,после в 9 пак и одеве на обяд-пак.Това означава,че нещата са ок,нали?
Ани,какво съвпадение-и ние снощи направихме същото.  Mr. Green В 23:30 ме събуди малката за ядене,иначе кой знае до кога ще си спинкам...  Tired

# 44
Пете,сега ти видях едната линийка и гледам,че си вече на диета.Ти не кърмиш ли?И аз имам 6-7 кг за сваляне,ама ще почакат  Naughty И после ще споделиш диетата,ако е ефикасна. Peace
А да ви питам -прибраха ли ви се коремите вече?Моя си е мекичък и само дето ми е долу ниско,иначе си имам...  Rolling Eyes Мъжа ми вика,че от ластичните бабешки гащи до циците ми се прибирал,ама аз като си го гледам постоянно не мога да преценя.  Thinking
И още един въпрос към мамите,родили секцио-имате ли подутина в единия край на раната?Аз имам и казаха,че е нормално,но не знам дали ще се махне някога.Много е гадно.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт