Отговори
# 45
  • морето и сините вълни :)
ха ха,имаме си коремчета ами.То си е цял МЯХ напраУУУ

ЧЕСТИТО НА ЛИЛЕБИ и на МИла МИМИ...СТИСКАМ ПАЛЦИ МИМИ да се оправи по бързо за да види своето мъниче Praynig Praynig Praynig Hug

ХЕКСИНЧЕ-слушай мацко ква ми е процедурата.И аз като тебе така всеки път голямо варене на таз вода голямо  изтудяване,големи ревове..Да ама Мойта зълва ме светна в далаверата.Сварявам си сутринта една тенджерка вода Наливам си я гореща в един термус  И СИ Я ПОЛЗВАМ ДО СЛЕДВАЩАТА СУТРИН Peace Peace Mr. Green
Сега даже си налях в едно шишенце студена преварена вода и като налея горещата за разбиването на млякото и после ще долея със  стайна температура водичката дето съм си я приготвила..И айдеее готово за плЮскане Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Базилискче тенкЮ за инфото Peace Peace

Аз незнам колко кг трябва да свалям ама  сигурно ще са бая ooooh! ooooh! ooooh!Направо не ми се качва на кантаря че ще се уплашя...
А инъче още не смея да си сложа  стягащите гащи заради операцията Sick SickТа си седя с МЯХА отпреде Joy Joy

айде цун на висчки

# 46
Честито на Лилеби! Нямам търпение да разкаже как е минало при нея! Надявам се че вече се гушкат с бебо, ех...
Pebs,
Направо е супер това пишане - да не вземеш сега да се побъркаш по броене на пишове  Mr. Green Mr. Green Аз уж за успокоение го казах... Виж, ако някой път пампата е суха, тогава трябва да обърнеш специално внимание, иначе си свиркай  Hug

# 47
Честито на новите майчета - да са им живи и здрави дечицата   bouquet

Стискам палци на Мила Мими и се моля за нея  - с теб сме, Мими   Praynig  Praynig

Днес стягам багажа, че във вторник заминавам  doctor надявам се, че всичко ще е наред и при нас ...

Ани, не мож ли докара малко млечице там от разни чайове за кърмачки, течности, сокове и незнам си още кво  Thinking

# 48
Ей момичета и аз съм щърк днеска:

juju42 днес в 8:30 е родила момченце Александър, 4кг! Да им е живо и здраво!

Много бързо е станало явно, защото снощи беше писала, че се очаквало, ама нямало признаци.
Тя е добре и повече не знам, като дойде ще разкажат и снимки обещаха  Simple Smile

# 49
Да ама Мойта зълва ме светна в далаверата.Сварявам си сутринта една тенджерка вода Наливам си я гореща в един термус  И СИ Я ПОЛЗВАМ ДО СЛЕДВАЩАТА СУТРИН Peace Peace Mr. Green
Сега даже си налях в едно шишенце студена преварена вода и като налея горещата за разбиването на млякото и после ще долея със  стайна температура водичката дето съм си я приготвила..И айдеее готово за плЮскане Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Еее, жива и здрава да си, мацко!   bouquet  Мерси много, страшен ноу-хау.  Laughing И на зълва си да кажеш едно мерси от мен.  Laughing

ха ха,имаме си коремчета ами.То си е цял МЯХ напраУУУ
Уфф, и моят е още мехче. Вътрешно си се е прибрал, ама кожичката със сланинката отдолу си ми виси. Rolling Eyes

basilisk, а аз колко време мога да пия Лецитина? Че първата ми опаковка (от 30) свършва (вече съм на 1-2 таблетки на ден), а едната ми гърда все още прави проблеми и ми се струва, че има нужда от помощ. Мога ли да си купя втора опаковка или ще предозирам?

# 50
  • София
Честито на всички нови майчета, Клара, Мум, Лилеби, Мила_мими!

Мими, дано бързо се оправиш и гушнеш бебето.

Берина, честито и на твоето голямо момченце. Само радост да ти носи и да бъде много послушен батко.

Хекси, както Ани е написала, можеш да превариш повече вода и да сложиш в термос. Като дойде време за АМ си преценяваш каква температура ти е водата и ако е ОК сипваш директно от термоса, ако е още неизстинала можеш да разредиш и с малко по-студена, за да получиш желаната температура. Аз особено за през нощта, когато не ми се правеха големи разходки до кухнята, си приготвях водата така в термос, а в 2 сухи шишета (като за 2 хранения) си сипвах предварително мерителните лъжички мляко и когато Дани нададеше вой, само сипвах необходимото количество вода и разбивах набързо. Тази процедура не отнема повече от 2-3 минути, защото с един пищящ дзвер не е желателно много да се бавиш.

# 51
Hexina,
Няма проблеми, можеш да го пиеш и по-дълго. А тази гърда защо толкова време не се е отпушила, може би трябва да й обърнеш малко повече внимание? Виж затопли я малко преди цедене (примерно с бебешко шише или найлонов плик с гореща вода), масажирай там където ти  е запушено по време на цеденето, трябваше вече да се е оправила.

# 52
  • София
Честито момченце и на juju42   bouquet

Pebs, при моя белег се получи подуване по цялото продължение, в областта над белега. Кожата стои втвърдена, но не боли. Аз го намирам за нормално, защото предния път и с шевовете от епизиотомията се поличу така. Втвърдиха се и стояха така дълго време с тая разлика, че на онова деликатно място ме болеше адски много и нямах мира от болка. Сега си мажа белега с контрактубекс, но самото втвърдяване не минава. То ще изчезне с времето, но наистина е неприятно.

# 53
  • Бургас
Честито на clara, Mum и mila_mimi lilebi i juju42! Да са ви здрави и усмихнати съкровищата!

Стискам силно палци за mila_mimi за бързо възстановяване!!!

Честит рожденик на berina! Много да се обичат баткото и най-малкото попълнение във вашето семейство!

# 54
Та сега здравейте! Ей днес много бебета бе!
Честито на всички нови бебчета и мамите им! Честит рожденик на berina!
Много стискам палци на Мила Мими! Да се оправи бързо и да гушка бебо вече!

Ние вчера ходихме 2 часа по студа, боля ме долу корема, ама нищо повече. И аз нямам дрехи, навлякох една зимна жилетка и я разтеглих здраво.

А пък днес имам една "изцепка".
Дойде бабата - свекито на свекито, дето обича малко да командори, ама така много небрежно го прави, иначе с нея добре върви приказката, но току вмъкне нещо, а аз пък днес нещо съм изперкала пак с хормоните... и по едно време влиза в спалнята да огледа къде ще слагаме бебето и видя дето съм му изпрала комплекта на сушилнята и отиде при него и хоп и го пипа и аз веднага се изцепих "Не пипай!" викам "аз съм го прала, на тебе са ти мръсни ръцете" и тя вика ама не са ми и взе да ми се оправдава, пък аз нали съм чишит и й обясних подробно колко са й мръсни. И сега може малко да ми е сърдита. Майка ми вика що съм била обидила така жената и че нещо съм се вманячила на тема мръсотия. Ами аз не разбирам тогава що ги прах, като може всеки да си ги пипа???
И като става въпрос за бебето съм много чувствителна нещо. Ама си мисля, че така трябва, даже бях прекалено мека в случая  Mr. Green

И аз се оплаках Simple Smile

Саморасличе, ще мине, при мене като се схвана става така и е много гадно, една нощ направо не можех да стигна до вецето и лазех по мебелите.

Аз днес бях планирала да изхвърля едни боклуци на мъжа, защото го няма, та ако не ме домързи...

Хайде чао целувки  Heart Eyes

# 55
  • морето и сините вълни :)
ЛЕКСИ-аде бе мацко кво направи няма ли да раждаш вече...чакаме те с нетърпение Flutter Flutter Hug

аз ся съм в чуденка дали да извеждам бръмбъзъка навънка  newsm78 newsm78 или не..Понапече лсънце ама ще помисля още малко...Абе само аз ли извеждам Влади навънка на разходка.Никя мама ли не извежда нейното мишонче Mr. Green Mr. Green newsm78

Хексииии--ааа тя зълвата чете тука ,следи ме..Нали един път изплющях един постинг от нейната регистрация Joy Joy Joy

честито на ЖУЖУ
-да е жив и здрав големия МЪЖ baby_neutral baby_neutral

# 56
pebs,не не кърмя,мила! Sad за съжаление!Иначе диетата е...моя си..аз така си отслабвам...просто нямам апетит,след секциото нали не дават да ядеш 3-4 дни и корема ми бързо се свива и..от тогава не ям нормално!винаги съм си била така бързо свалям,просто защото не ям като хората,което е доста зле...но..и да искам не мога ям само колкото да не умра от глад тва са мойте диети,но..всички знаем,за йо-йо ефекта,когато не ядем нищо и после...всичко сис е връща,при мен не е така,само да си стигна 50-52 и така си ги държа,може би за това бързо ги свалям-структура!
за корема...моя днес даже ми се стори по подут от миналите дни,и при мен е по-ниско,но е маък де(той си беше така и когато бях бременна Simple Smile )и както каза май Кали беше,над ръба на секциото стои издуто още,но и аз го приемам за номално..жените раждали секцио около мен...вече са със спаднали коремчета(дори и над белега),така,че..трябва време това е!!!
и все пак,ако някоя мама знае ефикасна диета...нека сподели Simple Smile  Hug   bouquet
честито на juju!!!!!!!   bouquet

# 57
Здравейте, тук съм си още и аз  Laughing Ние с Анири сме решили май да изчакаме цялата бойна дружина  Crazy Днес ходихме на разходка и за подарък на татито, че вчера имаше РД и днес ще дойдат малко на гости. Та ударих един кръг по главната  Grinning

Брех, че много бебовци днес. Да са здрави, усмихнати и послушни   bouquet
Мила Мими стискам палци всичко да е наред  Praynig Дано скоро се възстановиш и да гушкаш бебока.
Честит рожденник и на Берина  nbirthday newsm67  Gift Да слушка баткото и скоро да помага в грижите за мъника  Hug

Веси, ти ще ме изпревариш бе моме  #Crazy То тука уж ред имаше, пък какво стана  hahaha Стягай куфара и ще стискаме палци във вторник  Hug

munkamm само така   Naughty И аз не давам на друг да пипа дрешките. Че то като съм ги изпрала, изгладила и после на дупето на детето ще ги слагам, как ще си бършат ръцете по тях  smile3515 smile3513

Айде до после, че си чакам гостите вече. И чакаме още бебоци и добри новинки  Hug

# 58
  • Sofia
Ихаааа още едно бебче Crazy....

Днес в 9.10ч. Мирта е родила момченце Тодор - 3.500кг и 52см!
Да им е жив и здрав и много да ги радва!
  Hug  bouquet

Жужу честито ви голямо момченце!
Да е жив и здрави много радост да ви носи!
Hug  bouquet

# 59
Здравейте, тук съм си още и аз  Laughing Ние с Анири сме решили май да изчакаме цялата бойна дружина  Crazy
Веси, ти ще ме изпревариш бе моме  #Crazy То тука уж ред имаше, пък какво стана  hahaha Стягай куфара и ще стискаме палци във вторник  Hug

ааа, Илиянче, ми вие с Анири май се отказахте, та си загубихте реда  Mr. Green

Честито на Мирта и на Жужу - да са им живи и здрави слънчицата   bouquet

Честито и на рожденика на Беринка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт