Отговори
# 60
  • гр.Хасково
Ехо, привет и от мен. Колко хубави новини днес.
Честито на всички мамчета сдобили се с бебешоци.
Стикам палци за Мила Мими, дано се оправи скоро и да се гушкат с бебчо.
И аз искам бебче вече ама няма. Не му се излиза и на моето мишле, каката закъсня с 10 дни, дано и то не се спотайва толкова много.
В понеделник бях на консултация, коремът ми беше много ниско, имах 2,5 см. разкритие, главичката е слезнала, всичко ок., обаче плацентата още в началото на втора степен и доки вика ще чакаме до една седмица сугурно няма да е и така аз все още си чакам, преди имах по малко болки в таза, междукрачието, мускулите а сега нищо все едно никога няма да родя даже ми се струва че корема ми се е вдигнал. Много ми криво вече, хормоните ми бошуват, но това е, търпение.
Толкова от мен, малката напира да сяда на компа.
Записала съм си номер на щърк.
Щях да забравя, Честит рожденник на Берина, нека бъде най- щастливият и послушен батко.

# 61
basilisk,много ти благодаря за успокоението.  Hug ще опитам да не се вманиачавам по пиканиците на бебката  Mr. Green Ама какво да направя като съм си паника...Иначе сух памперс не съм виждала още,а дано и не виждам .  Peace
За раната- и аз си я мажа с Контратубекс още от както ме изписаха.А днес щефката на мъж ми му казала за някакво друго много ефикасно мазило,но било към 50-60 лв и той естествено не го запомнил  Mr. Green Ама аз си имах един белег точно там и сега са ме срязали почти върху него,само малко се вижда,та съм свикнала и не ми прави впечатление.
Пете,и аз след тая зверска диета в болницата едва тия дни започнах да ям като хората.Направо ми се беше свил стомаха.  Sick Тя направо нечовешка тая диета бе.Добре,че една сестра ми каза на 2 ден,че мога да ям обикновени бисквити и солети,че вече направо не издържах...  Mr. Green

# 62
Честито на всички мами, че днес са много! Да са ви живи и здрави бебетата и много много да ви радват! Моля се Мила Мими да се оправя по-бързо, дано да не е нищо сериозно  Hug

Беринка, да ти е жив и здрав Берк и само да ви радва, а и ти си знаеш, че чака да получи най-хубавия подарък, да стане батко   bouquet

Ани, ако ще излизате на разходка, изчезвайте, аз сега се прибирам от Морската, супер е времето, е малко духа, но пък е слънчево и няма много хора.

Веселче, ние заедно с теб в един ден май ще раждаме, хехе дано всичко мине добре, ще стискам палци  Praynig

Момичета, аз вече полудявам, нищо не ми се прави само гледам часовника, а той сякаш не се и помръдва  newsm78 , само чакам да дойде вторник и да поемам към болницата. От сега се чудя какво ще правя цял ден там, че ще ме ражат в сряда, ама съм приготвила книжка да чета, ако изобщо ми се чете.

# 63
  • гр.Варна
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА НА МИРТА И ЖУЖУ!  bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО ЩАСТИЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАЙЧЕТАТА!  bouquet  bouquet  bouquet

Прекрасно е днес! Толкова много бебета! Всеки път като седна на компа и по лицето ми се разлива такава усмивка.  Grinning Grinning Grinning Само така , майчета! Peace Peace Peace

Дудаланче, аз утре съм на преглед и ще имама яснота за раждането! Да се надяваме, де! Ще дам отчет , когато не се върна!
Ако не се засечем в Окръжна, стискам палци на теби и всички останали да родите леко и бързо!  bouquet

# 64
Айдеееееееее, бебевалежа продължава Hug - страхотно е така Peace
Честито на Жужу и Мирта - да са им живи и здрави фъстъците; много да слушкат и папкат и безпроблемно да растат Hug Praynig

# 65
  • София
Хей, много бебета, страхотно! Да са им здравички и послушни, бързо възстановяване на мамите и специално на Мила Мими!

При мен новото е, че от вчера почти нон-стоп съм си с контракции, съвсем поносими де, ама се усещат. И болки в кръста, междукрачието, абе навсякъде, като разглобена ходя. Laughing А бебо така е застанал, че ставането, особено от по-мек диван е направо мъка вече. Но и съм се отдала на чистене и разходки, че то до сега в тези жеги никаква почти не я свърших.

И аз имам проблем с дрехите, добре че един от по-плътните панталони от началото на бременността ми става и взех да ровя из блузите на мъжо; и с едно негово голямо яке се мъкна. ooooh!

Щях да забравя, Берина, честит ти рожденик, да е най-страхотния батко на света!

# 66
усещам аз как ще сме заедно трите в окръжна с людмилка и дудуланка  newsm44
още мъничко остана  newsm53

ани, дано да си извела дребосъчко из морската - ние се шляхме пет часа  Blush разкошно време  Hug

# 67
Честити бебчета на мама Клара, Mum, Мила Мими( на която стискам силно палци да се оправя бързо), на Либели, Жужу 42, Мирта- да са им живи и здрави и много да папкат и слушкат. А до довечера още бебчета, дано.
Весекла, ако не влезеш във форума до вторник – специално ще стискам палци всичко да мине без усложнения- абе изобщо по възможно най- лекия начин и да се приберете 2-ма вкъщи живи и здрави. А то кой кога – за това ред няма, а и никого не са върнали.
Хекси, май няма проблем да си пиеш Лецитин колкото искаш, стига да спазваш дневната доза. Уф, Басилик вече е писала, аз каот съм поспалана...
Може и да е малко нахално, че питам за втори път, но някой наясно ли е дали е по- добре към зехтина да се прибави витамин А и Бочко, чували ли сте нещо подобно?
току - що татито изпра количката, да видим после как ще я сглобяваме...  Rolling Eyes
Хайде, чао от мен засега и целувки.

# 68
pavlinadidko,
Да бе, щях да ти отговарям за Бочкото и забравих, гледай каква съм отвеяна, че ме хвана и мен гнезденето, ама в къщата на наште не мога да ви опиша каква е лудница и въобще няма къде да се прибират нещата, много зле, адски ме товари тоя хаос  Sick
Ами честно казано не ми е много ясна логиката да се слага крем в зехтина, според мен трябва да е ясно какъв е проблемът с кожата на бебето и как крем против подсичане може да реши тоя проблем. В тези кремчета за дупе има цинков оксид с подсушаващо и противовъзпалително действие, което не знам как може да е от полза при белещото се бебе - да го подсуши още повече? А за възпаление не става дума, нали така? На някои бебета повече им се бели кожата и това минава за нормално.
Ако лекарката може да даде задоволително обяснение на родителите, да мажат. Ама ако е за моето дете, при съмнение за проблем по-скоро бих го завела на кожен лекар, отколкото да си правя експерименти, не знам.

# 69
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честити бебоци на Lillebi, juju42 и mirta! Hug Здрави и щастливи да растат малчовците ви! Heart Eyes

P.S. Абе, Анири, омръзна ни от теб, бе, девойко!  Mr. Green Все се надявам, че ще позачезнеш за 4-5 дни и след минути гледам, тя пак тук. Ееей, това бебе не знам какъв лукс си му осигурила в тоз корем, ама явно е направо 7 звезди, щом още не му се излиза.  Wink

То на мене ми омръзна от мене си, пък за вас не знам. Wink Поне в iliqna ми беше надеждата, че ни е отсрамила датичката, пък тя взе, че пак пъкна тук 2в1!

Днес, да се похваля, като ми мериха тоновете, изникна една контракция - за сефте ми е, затова така й се кефя... Аз въобще не я усетих, а и като съм ви чела, при вас контракции са си налични редовно и пак нищо, но като е прецедент при мен, й възлагам поне малка надежда... Записът беше половин час, пък контракцията - една и безболезнена, но си казвам "по-добре от нищо".

# 70
Хей, здравейте и от мен  Hug

Честито на новите мами! Много, ама много щастие и сладки и послушни бебета!
Мила мими, стискам палци всичко да е ОК.

Абе, хора, защо никой не е писал от обяд насам? Да не сте тръгнали всички да раждате и аз самичка тука ...  Joy Joy Joy

При нас нищо ново, целувки по шкембаците на тези, дето още си ги имат и на бебоците, на тези, които сега си ги гушкат  Hug

# 71
Прибрахме се  Hug преди 4 дни  Embarassed но нямах никакво време и сили да напиша нещо

Честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебоците
  Hug

Аз пак бях с високо кръвно и пак ме приеха и на втория ден от престоя ми в Шейново на визитацията лекарката попита
- имаш ли контракции ?  и аз
- 2-3 на ден  Peace
- добре тогава секциото ти е планирано за 11.09

И към обяд станаха на по-чести към 15ч на 10 мин. и с 3-4 см разкритие
на бързо ме подготвиха за секциото и в 16.05 станах мама  Mr. Green
Много леко ми мина операцията  Laughing
Казва се Александър
Кога ли ще наваксам с четенето  newsm78 

# 72
привет и от нас с бебе Вики  Wink
честито на всичките ни нови мами   Hug за малко да не чета и темичките ни се напълнили с нови бебчета, пожелавам ви да са здрави, щастливи и да папкат добре мъничетата ви  Wink
хекси, исках да те питам къде в Пигиса ги има тия стикери, дето сте сложили в детската ви стая, че много ми харесаха, пък като съм ходила там нещо съм ги пропуснала по трасето явно  Confused
за дрехите - какво да ви кажа и аз - бременските са ми супер големи, от моите все още не ми става нищо - нали и шкембето не се е прибрало съвсем, пък за таза да не говорим, та в тоя студ освен да дремя вкъщи друго не ми остава  Confused
ние ходим на разходка иначе, ама с тоя студ навън и по-скоро гадният вятър, който е задухал у наше село от няколко дни - няма как да се разходим на въздух, добре че бебка хвана поне няколко топли дни
калака, добре завърнала се  Simple Smile
инче, хайде чакам новинки от теб, 9ч. наближава  Wink - после ще си запознаваме бебките по скайпа  Mr. Green
моренски, дано и ти се похвалиш скоро  Simple Smile
а съседката анири - ти съвсем просрочи бре жена, голямо удобство ще да е в твоя корем, да знаеш  Mr. Green аз вече за разходки те чакам, че ще изперкам тук сама, а ти още се мотаеш  Mr. Green

# 73
  • Бургас
Привет от мен,
Честито на новите мами!
Ами Ани кво да ти кажа мила, утре вечер съм на ехограф да го мерим колко е наедрял и пак да ме гледа за разкритие доктора и тогава ще имам по-подробна информация. Ама той нета тук при нашите е трагичен, та може чак във ворник да се отчета. Ами хванало ме е и мен нетърпението вече, че много ми тежи, но доктора каза че е по-добре да си изчака термина, така че още малко остана, само 9 дни.
Хайде приятна вечер!

# 74
Дудуланке, заедно ще сме си с тебе, даааа  Hug само че в различни Окръжни...  Mr. Green и аз взимам книга, радио и списание, та белким мине първия ден, пък за другите - едва ли ще има време за четене  Hug дано и при теб всичко мине добре  Praynig
ама мнооого съм горда от себе си - току-що успях да си изрежа ноктите и да се лакирам  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт