Отговори
# 150
Само бързо и ние да се отчетем за прегледа при доки-грамовете са същите като при Кали,следващият ни преглед ще е на 23 за имунизации:)
А я да ви питам-ние се сдобихме с млечница вече,я кажете освен заплакване след кърмене с лъжичка с преварена вода,какво правите??

# 151
Ваня та те тези дъртите са изкукали вече егати наглоста дето я имат не виждат ли че си бременна какво искат да оставиш малкия да ти смачка корема или да виси прав направо възмотително #Crazy #Crazy #Crazy

# 152
bravy
Това с водата никва работа не върши. Не ти ли предписаха нещо, дактарин?
На мен ми бяха казали че мога да почиствам устата на бебето с марля натопена в 3:1 разтвор на кислородна вода и преварена вода, ама ни мина и без тая работа.
Наблюдавай и дупето на бебето, защото много лесно се пренася там млечницата. Там мазах аз със зехтин с по 1-2 капки масло от чаено дърво, но трябва да се внимава, защото леко изсушава кожата.
Иначе дактаринът много добра работа върши и помага, сигурно са ти казали и зърната да си мажеш също. Дано бързо да ви минава, не е сериозен проблем.

# 153
Bravy  и аз съм чувала за някакъв мехлем, педиатърката трябва да ти го изпише, от който минавало за 2 дни. Дано скоро се отървете. И ти внимавай да не се заразиш също. А водичката е профиклактично , за да не се появяват, но не ги лекува като ги има вече.

Хекси бях чула че да не се пени много адаптето да се разбърква с нож, ама защо така не знам. А и слагай малко по малко вода и така че ти стане точно количеството.
Преди малко ходих на зъбар и решихме че ще се лекуваме след като родя че сега трябва да ходя всеки ден там, ама нещо вече не ми се отдава.
Аз дето се шляех по улиците денонощно, преди малко като ме заболя силно междукратието едвам се прибрах. даже и на консултация не отидох, ама то и лекарката няма какво да каже повече. Ще иска да и плащам за да видя бебо, ама май няма смисъл, аз съвсем скоро ще го видя на живо:)
Та затова не се обадих на мункамм и сладка мама да се видим.
така ме бута и опъва , и боли, че се чудя дали ще си дочакам датичката за секциото. А се чувствам и толкова уморена.
Сладка мама аз мислех да ходя на училище утре, но май вече ще прекратя излизанията. Днес едвам отидох и се прибрах.
На всичкото отгоре се сдухах, защото цяла бременност се мажа и никакви стрии, а тук за два дни корема така ми порасна ( явно бебо стана двоен:) и изведнъж гледам днес едни гадни сини стрии, направо съм ужасена.

# 154
Честито  на Морена  Кокошчица  и  Тоти    ина  всички  други  който  съм  пропуснала.Да  са  ви  живи  и  здрави  бебоците  ,да  изживейте  най-хубавите  моменти   с  тях  да  са  радост  на  всички  в  къщи.Ние  сме  добре  когато  имам  време  ще пиша повече.

# 155
Здравейте и от мен, момичета!

Аз утре влизам в АГ за изследвания и в сряда живот и здраве ще ми е секциото. Доста ми е свито под лъжичката. Стискайте ми палци мишлетата да са добре и да не са много малки, за да не ги държат по кувьози. Лилеби ще я изпишат най-вероятно утре по обед, така че тя ще ви прати вест за "близнашката реколта". 

Поздрави на всички майчета, родили тия дни - желая ви много щастие с бебчетата!!! Нещо ми прави впечатление, че момиченцата са много - ще трябва да наваксват момчешките мами.  Wink Аз лично се надявам приносът ми да е 50 на 50 / т.е. и с мома и с момък /

# 156
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Ехей Анири, дай да си поговорим в скайпа, току виж си родила....

Таз' рецепта я употребихме веднъж и имаше положителен резултат (и много сладък на снимката Laughing), ама не можем нещо да се нацелим пак, та да докажем, че винаги действа. Wink Ще те дебна обаче всеки път, като сядам пред компютъра, така че мисли му. Mr. Green Wink

Franky, стискам силно палци и чакам хубави вести! Hug

# 157
  • морето и сините вълни :)
Franky -с теб сме мила Peace Peace.Имаш нашата пшодкрепа.Всичко ще е наред,няма да се стигне до кувиози Peace

Аз с е прибирам от двучасова разходка Mr. Green Mr. Green.Голям кеффф.Влади спинка и сега продължава да спинка Mr. Green Mr. Green
Аз като оттървана вече,цяла бременност като кибицах тука вкъщи сега съм като "оФца на паша" Joy Joy JoyХукнала като за последно

Аз само да запитам....Как се разбира млечницата.Защотот нашето езиче е бяло..и моя хубосник хич не тачи водата.само да я опита и плюй и прави едни смешни гримаси голям майтап Joy Joy

Анири-ти още ли се подвизаваш бременна бе моме...хаде бе мацко до кога ще си седите 2 в 1 Joy Joy

А и гледам мойта ПЛОВДИВСКА приятелка Mr. Green Веселчето и тя още се мотае..за кога ще ги носите тез коремчета..за зимата ли Mr. Green Mr. Green

# 158
Тука  в  наше  село  голем  ветер  духа  и  неможах  да  си  изкарам  малкото  съкровище.Ани  как   обличаш  малкия  навън  , в  смисъл боди  с  д.  ръкав    или  и някаква  блузка  още    пелена  ,  покривалота  на  количката  немога  да  преценя.  Иначе   в  къщи  го  държа  с  боди  с д. ръкав  и гащеризон.

# 159
Ани,
вземаш една обикновена клечка за уши и там където е бялото налепче в устичката, правиш опит да го обереш с клечката. Ако не се остъргва с клечката, значи е млечница. Но разбира се и доктор трябва да го види, за да потвърди.
Супер за разходката ви, днес времето е много приятно, добре че сте го хванали.
Мойто бебе се върти кат лудо из корема - забравете тва дето ви разправях че се наместило отляво,  то къде ли не беше оттогава. Просто съм дигнала ръце вече от това шило - кат затръгва на чомпе да излиза, ще ни порнат и тва е. Пък ако имам някакъв щур късмет точно в тоз момент да реши да е където трябва, дай Боже.

# 160
Та затова не се обадих на мункамм и сладка мама да се видим.

katrin на мене като ми звъня към 15 телефона тъкмо мислех че си ти, ама то случайно ми дойде на гости свеки, та сигурно щяхме да се разминем, иначе ей сега се видях сладка мама, пак случайно.
А имам едни гадни лилави стрии отстрани - не предполагах че точно там ще цъфнат.

Franky стискаме палци разбира се!

# 161
Munkamm,  мерси за инфото относно болничните. С две думи - надежда всяка да оставя, че скоро ще видя сума на екрана на банкомата  Confused

Тия баби от автобуса срама нямат ли? Twisted Evil Ама, аз какво се чудя. Мен най-редовно ме пререждат по опашки без значение, че мъкна корем. Е, чат-пат се случва и някое дружелюбно лелче да ме вземе под крилото си ...

# 162
  • Бургас
Привет от мен,
завърнах се от преглед. Нищо ново при мен. Все така ще съм две в едно. Няма изглаждане на шийката на матката. Бебо, обаче е пораснал и вече е 3500 по ехографски данни.
Ами това е за сега от мен, до скоро

# 163
  • гр.Варна
И аз да се отчета след прегледа!
Всичко се е готово за раждането на бебето, само дето разкритието още го няма.
Днес доки ме бърка и ще видим какъв е ефекта! Беше ме много страх, но явно съм се пренавила и този път не ме боля много. Болката беше съвсем поносима.
Иначе, ако не родя до 20.09. влизам в болницата и принудително ще трябва да раждам! Praynig Praynig Praynig

Франки, стискам палци всичко да мине балгополучно и да се радваш на бебо! Praynig Praynig Praynig

Ваня, аз отдавна не се съобразявам с бабите. Когато пътувам с Валя тя седи отделно защото не мога да я държа на корема си! Ако се качи майка с детенце, тогава й правя място-иначе ЦЪК!

# 164
Здравейте милички!

Много благодаря за пожеланията на всички ви и от своя страна поздравявам мамите и техните бебчета!

Пожелавам също така успешно раждане на всичи, на които им предстои.

Ние вече сме вкъщи с малката Андреа и се чустваме добре. Свикваме и се опознаваме. Успешно я кърмя и това засилва връзката ни. Днес имахме среща и с педиатърката, която ще ни следи. Много съм доволна от прегледа, който й направи и още повече, че е здравичко детенцето и всичко му е ОК.

Като се оправя с битовизмите ще пиша по-подробно за раждането ми. За сега само искам да споделя, че беше секцио и ще си позволя да посъветвам ако имате възможност за избор да предпочетете вагиналното раждане. Това от моя опит и сравнението, което правя. При мен се наложи по спешност и нямах възможнос даже да се уплаша и да осъзная какво ми се случва. Във възстановителния период ме крепеше мисалта, че от ден на ден ще ме боли по-малко и за сметка на моята болка съм дала живот на едно прекрасно същество, за което това е бил шанса за раждане.

Още веднъз поздрави и целувки. Ще се опитам да Ви изчета и ще разкажа повече за моето раждане, както и ще кача снимчици да представя малката госпожица "в обществото".

Общи условия

Активация на акаунт