Отговори
# 165
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Мойто бебе се върти кат лудо из корема - забравете тва дето ви разправях че се наместило отляво,  то къде ли не беше оттогава. Просто съм дигнала ръце вече от това шило - кат затръгва на чомпе да излиза, ще ни порнат и тва е. Пък ако имам някакъв щур късмет точно в тоз момент да реши да е където трябва, дай Боже.

И ние сме така последните седмици... А уж би следвало да няма място и да не прави толкова пируети на финала, но на нашия хубосник баш сега му се разшава. Rolling Eyes
Дано ни се размине рязането все пак! Praynig

# 166
Ей успях да ви дочета Laughing

Честито на обебилите се мами и късмет на тези със секцио тези дни!!!!

Аз днес бях на преглед...никакви скорошни признаци за раждане,шийка ок,без разкритие,вода има,леко остаряла плацента.Бебо станал 3300 и още щял да расте,ама таза ми голям,щял да мине.Лошо само,че пъпната връв близо до вратлето,но не се вижда дали е овъртяна.Та доки каза,че може и да пренося,иначе ме бърка и за минута ме заболя,ама после бързо мина Laughing Laughing

За секса гледам сте писали..аз нали моя беше над 4 месеца далече,от 3ти месец не съм правила секс,като се върна пък бях в 8мия и хич не ми се правеше #Crazy #CrazyТа сухия период е дълъг,ама хич нямам желание,което ми е странно за мен доколкото се познавам...

Ноктите и аз си ги лакирам,добре се сгъвам за сега Mr. Green Mr. Green

Бебо от снощи супер много се движи,не успях да мигна,и дне спак прави лупинги....

# 167
  • Варна, морето и сините вълни!
Мили майчета, много съм щастлива Laughing Laughing
Моренка има момиченце - Андреа! И двете дами са добре!
Да са живи и здрави и много да ги обичат и много късмет да имат!

Моренка  - ЧЕСТИТО!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Честито на МОрена, Кокошчица и Тотка!
По обяд видях новините но нямах време да ги поздравя - да са им живи и здрави бебчетата и пътят им да е осеян с такива емоции каквито предизвикаха в нас с тези новини.........  bigdance2

иначе аз днес бях на ехограф, бебо се е посмъкнал та има изгледи и да се роди близките месеци... smile3501
доки каза да ида утре да ме провери за разкритие и да ме насочва какво да правя, иначе води и плаценти били ОК.
и понеже аз се оплаках за липсата на движения о страна на бебо да кажа че той си навакса- от събота вечер (от мача на националите smile3511) не е спрял да шава, даже уцелва и вярната посока на движение по някога newsm10 (иначе или ми се забива в левия крак или в десния), освен това от вчера формата на корема ми е различна, та много се надявам скоро да имам попълнение в семейството.  ylinfant
имам и желание да чистя  #Shocked #Shocked #Shockedама карам по шопски - сядам да почина докато ми мине желанието. smile3532 smile3532
ми това е от нас
стискам палци за всички имащи нужда  newsm51

# 169
честито на моренка,коки,и тотка!да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!!!!!!!!!
Анич,ние първо бяхме на режим 3 часа,но..напоследък...яде на 2 и половина,незнам какво да го правя!Но..лично аз нито мисля да го будя,нито пък ,ако е гладен да не му давам и да чакам да минат 3-часа!Много хора са против това,но..не искам да си тормозя детето,то си знае,кога е гладно и колко иска Wink така,че..и ние с режима сме като теб,никъв го няма,но...общо взето се въртим около 3-те часа и даже през нощта си се буди сам Simple Smile лека и спокойна нощ,без коликииииииииииииии!!!!!!!   Hug   bouquet

# 170
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Извинявам се, че се намесвам в темата ви, но искам да питам има ли някой новини от Karen?
Много я мисля тези дни и незнам как е, надявам се всичко да е ОК. Моля да ми пишете ЛС, че сте скорострелни и бързо изпълвате темичките си, трудно ми е да ги следя Simple Smile
Желая на всички ви само хубави емоции с родените и неродени бебоци!

# 171
Здравейте ние сме си още 2 в 1.
Утре влизаме за да се  подготвим за секциото на 12.09.07
Много късмет на всички майчета   bouquet

# 172
  • гр.Варна
Лека нощ на всички, родили и неродили момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
На първите-по-малко колики, а на вторите по-вече контракции и скорошна среща с малките съкровища! Praynig Praynig Praynig

# 173
Хексинче,Пете понеже вие сте на адапте я кажете как ви е режима.
В момента ние сме на 2 пъти адапте и 7 пъти кърма - общо 9 хранения през 2.5 часа. И го будя задължително (само нощем оставям отклонение и става 3-3.5 часа), за да не се събуди сам от глад после и да суче лакомо, което увеличава шанса да гълта въздух. Просто тези колики са голям кошмар  ooooh! и правя всичко възможно да ги избегна, а капките Саб не виждам особено да помагат.
Днес една колежка ми каза да давам 3 пъти на ден по 3 капки преварен зехтин преди ядене за 3 дни. И тоз мурафет ще пробвам, че вече съм направо отчаяна с това безсъние...  Cry

И аз да питам нещо- какво топличко да слагам на коремчето на малката?
Аз позлвам това. Има ги в Пигиса. И вече изобщо не го чакам да се разплаче - след всяко ядене като го слагам да спи, задължително е с това нещо (със сменена топла вода) на коремчето. Лежи си странично и това му го залепям отпред.

# 174
  • София
Привет от мен след днешния преглед
Стискайте ми палци, утре влизам в Токуда за да предизвикват раждането Praynig
Заради силно намалелите води, доки смята че е опасно да чакаме раждането да тръгне естествено #Crazy
Така че утре рано рано ще ме приемат в б-цата , така че стискайте ми палци всичко да мине ок. Praynig Praynig Praynig
АНИРИ и ПАЛЕЧКА, ако се престрашите да раждате hahaha hahaha, ще си спретнем срещичка в Токуда hahaha hahaha
Ша ви чакам Joy

# 175
А и гледам мойта ПЛОВДИВСКА приятелка Mr. Green Веселчето и тя още се мотае..за кога ще ги носите тез коремчета..за зимата ли Mr. Green Mr. Green

Ани,
утре Улазям бе мацко  Hug пък то ще да се чуе в следващите дни  Hug то като гледам - бая народ сме се запътили утре  Mr. Green - късмет на всички    bouquet

# 176
Здравейте мами,
да ви се отчета и аз. Вече съм вкъщи с Дезире 3 кг 50 см. Grinning
Честито на всички родили мами докато ме нямаше.
Hug Hug Hug

# 177
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
kalina333, честито и добре завърнала се! Много да те радва малкото съкровище!  bouquet

galia2007, стискам силно палци за теб! И чакаме хубави вести! Simple Smile
Пък утре след моя преглед ще видим дали и аз няма да се присъединя към теб...

За Karen идея нямам - не е влизала във форума от 18.08. Sad Дано всичко при нея и бебето е наред! Praynig

# 178
Честито Калина! Много да те радва и слушка малката принцеска!
Ама ти защо така ни държа в неведение и не си записа номер на щърк?Simple Smile
Успех на мамите запътили се утре към болниците! И чакаме само хубави новини!
Лека нощ!

# 179

Честито на всички родили мами! Желая ви здрави и весели бебета!

Ние още се носим...7 дни има до секциото.

Общи условия

Активация на акаунт