Отговори
# 180
  • София
КАЛИНЧЕ, да ти е жива и здрава принцеската newsm51
Аз тая нощ не можах да мигна от притеснение, затуй съм кукнала във нета, поне да се разсейвам #Crazy
И не знам кое ме притеснва повече, дали раждането или това как ще ми огледат каката. newsm45 smile3518
Направо ми се свива сърцето от притеснение за нея, може би щото досега сме се делили за не повече от няколко часа, пък и доверие имам само на баща й smile3518
Опитвам се да мисля за бебо, но направо ми се къса сърцето за Кати, друго си е да си е с мен и баща си, а не с бабите.
Уф, дано не съм ви досадила с моите тревоги
Стискам палци на всички, които заедно с мен са се запътили към болниците newsm17 newsm17 

# 181
Галенце,
Стискам палци да мине леко раждането, мила. Иначе и аз като теб не знам за Жоро ли да се тревожа или за мойто раждане - и ние така не сме се разделяли за повече от 7-8 часа и не знам как ще се справи човечето.
На него няма да му е хич лесно, той много разбира вече. Че и наще както са супер заети и всеки си има неговите ужасно важни дела, ще си го прехвърлят като някакво досадно задължение, сестра ми пък точно за тогава е планирала някво бясно пътуване из Европа, иначе и тя помага чат-пат.
Пък и не се отнасят с много разбиране към него - той понякога прави бели просто за да покаже че някакво отношение на което е подложен е неприемливо или обидно за него, а те му се карат супер гадно, щот не му разбират сигналите. На голям натиск ме подлагат точно сега да го отделям да спи другаде, да го пращам не знам си къде. Да я питам майка ми нея кога са я отделили да спи в собствена стая - сигурно кат се е оженила  Mr. Green
Както и да е, и аз се намрънках и нахленчих.
Ти, Гале, гледай сега да се оправите леко с бебчо, пък то отделянето ти от каката ще е само за малко - и нали ще ти я водят да те види в болницата? Четох сега пак някакви идеи против ревност на голямото дете - ако може когато тя види бебето за пръв път, по-добре то да не е в ръцете ти, а в кошчето в болницата и такива неща, това за подаръците ви го писах вече. А после като се приберем с бебоците вкъщи, ще му мислим как да помагаме на големите да се справят по-леко. Стискам палци  Hug

# 182
Здравейте рано сутринта и от мен! Днес и аз ще се занеса в болницата, да ме подготвят за секциото утре. Гледам доста сме, които сме се запътили към родилното, пожелавам на всички леко раждане, здрави бебета и бързо възстановяване. Нещо не ме хваща сън мен, но поне снощи за разлика от предните 2 вечери съм спала, хич не съм разбрала кой ритал и кой дивял в тумбата  Mr. Green , явно емоциите са ми дошли в повече. Молете се за всички нас  Hug

# 183
Момичета, Карен  пак в болница и задържа успешно,но трябва лежане.Вижда му се края,ще насрочват секцио тези дни в зависимост от това, кога се върне лекарят и и дали вече му е време.  Grinning

# 184
  • гр.Варна
Добро утро и късмет , момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
Стискам палци на тези, които днес ще раждат планирано и непланирано! Praynig Praynig Praynig
Леко раждане и щастливи мигове с малките човечета! Hug Hug Hug

Гали, Басилиск, и аз имам същия проблем! Сърцето ми се свива при мисълта, че ще трябва да оставя каката поне за три дни! А ако се случи  през тази седмица-таткото ще липсва и ща не ща, трябва да я оставя на бабите! Ох, започнах да плача! Cry Cry Cry
Няма повече да се натъжавам! Трябва да мислим само хубави неща!!

Късмет и на Карен! Искрено й пожелавам всичко да завърши благополучно! Praynig Praynig Praynig
Прекрасен ден на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Ужас този форум пак май ни прави номера до сега не можах да вляза #Crazy #Crazy #Crazy
СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ КАРЕН ВСИЧКО ДА МИНЕ ДОБРЕ   love001 Hug Hug Hug

# 186
  • София
Здравейте момичета! Тази нощ и нас ни сполетяха коликите. Знаех си аз, че не трябва да ям зеле, но така ми се ядеше. Цяла нощ ме търси Пепи и не спа много, а от сутринта изобщо не заспива спокойно, а само проплаква. От сега нататък никакви експерименти с храната няма да си правя.

Да ви кажа и на мен ми беше много на мисъл как ще се справят бабите с баткото докато ме няма и това беше една от причините да искам секцио, за да мога да си планирам по дни гледането на Дани. Супер тъпа причина, но така поне тези притеснения ми отпаднаха и добре, че всичко мина по план. В последните дни, за съжаление, забелязвам повишаваща се ревност. Не е нищо отправено дирекно към бебето, а по-скоро желание да привлече внимание и отказ да се подчинява за каквото и да било. Вчера и днес дори се пазарихме да ходи на градина и пак почнаха драмите с оставянето сутрин. Май се усети той на къде духа вятъра и започна с номерцата.

Честито бебенце на адашката Калина и добре завърнала се   bouquet
Стискам палци и на всички запътили се към родилното да мине леко и безпроблемно.

# 187
Здравейте момичета! И аз току-що чак успях да вляза във форума.
Стискам палци на майчетата със секцио, а на тези като мен -  търпение!  Grinning

# 188
Здравейте майчета!
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебоците и мноооого радост!
Аз не съм се мяркала, че нямах компютър, но от вчера нещата се нормализираха...
При мен няма нищо ново, все още си кротува бебка....
Добре че ми се развали машината, че най-накрая и аз да се взема в ръце, да понакупя някои неща и да си постегна багажчето, че то.... знае ли се...
А днеска съм станала като никога в 6 сутринта и сега така ми се спи... отивам за кратка почивка и после влизам да чета, че май имам да наваксвам...

# 189
            Привет и от мен. Честито на kalina333 и на всички останали новообебили се мами.

Ние още продължаваме да сме си в коремчето и не искаме да мърдаме от там, май. Напоследък имам едни такива надежди за близко раждане, ама да видим. Болежки в кръста и в коремчето, постоянни контракции(от неболезнените), дори тази сутрин засичах час и половина редовни контракции с болка, но после отшумяха. Имам още една седмица до датата на термина. Виждам, че до тук бебоците не са от най-търпеливите и излизат малко по-рано, та се чудя дали и на моята принцеса и е вече време да излезе  newsm78 . А и не мога вече да понасям гадните киселини. Стават все по-ужасни и не мога да спя нощем.
            Неродилите мами как са? Как се справяте с киселините?

Късмет и успешно раждане на всички. Стискам палци.

# 190
  • гр.Варна
Най-сетне успях да вляза във форума! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Кали, моята щерка от сега прави пазърлъци да остава вкъщи, особено когато тръгва сама с баща си, а аз си оставам вкъщи. Много ми е жал, ама няма как!

Гоя, отвратително е това с киселините. И моите са почти нон стоп.
Във форума някоя дама беше споделила, че киселините се оправят с дъвка Орбит и от тогава винаги си имам с мен и наистина ми помагат. Praynig

Хайде, момичета, не е ли време за добри новини? newsm78 newsm78 newsm78

# 191
Момичета, преди час и нещо ми се обади Весела и каза, че iliqna е вече щастлива мама на принцесата Кристиана Simple Smile  smile3525 Мерките са й 3250 гр. и 50 см.!!! newsm08
Ама какъв ден избра само тази малка палавница!  smile3521
Ние с малкия Тома сме добре... Аз се възстанових почти напълно от шевовете Simple Smile Вече коликите са ни подхванали и се гушкаме често - само това помага! baby Пъпчето ни падна на 7-мия ден и даже вече е в един Лондонски колеж  smile3521Wink
Много усмивки ви пращам и леко раждане на всички бъдещи мами:) smile3525

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 14:11 от evilpolly

# 192
  • у дома с любимите си хора
Привет момичета!
Все още не съм родила,но тъй като не се чуствам много добре не влизам често,а гледам да си полежавам доколкото мога.
Гледам много бебчета са се появили и искам на всички тях да им кажа "Честит рожден ден!"!!!
Честито на всички обебили се мами!
Иначе от 2 дни чуствам едно напрежение ниско долу.Но само толкова.

# 193
  • гр.Варна
Това вече е друго!
ЧЕСТИТО НА МАМА ИЛИЯНА И НА НЕЙНОТО БЕБЧЕ! bouquet  bouquet  bouquet
ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
И аз имах проблеми с форума Whistling
Базилиск,Катрин благодаря ви,ще трябва да взимам мерки,изобщо не знаех за лекарство,а и за моите зърна,а да питам:дупето като подсечено ли става?Нашето се зачерви за пръв път досега,иначе мажа с много хубаво приготвено от аптеката мазно мехлемче и върху него точици мустела против подсичане и мацката 20 дни си беше супер.А сега...???
Kalina333,живо и здраво да ти е детенцето:))и голямо късметлийче!
Анири абе уж се пазаряхте с Илияна за днес да родите,да сте си заедно и ето тя изпълни уговорката-твой ред е мацка:)))или вече се отчете в 05,03 часа Blush
Хей на запътилите се за утре-леко раждане и да знаете все хубави и добрички дечица ще имате-и моят мъж е роден на тази дата,та си имам особен сантимент към нея-много ви се радвам,че сте толкова много   bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт