Тайната на перфектната кожа.

• 203 506
  • 831
  •   1
Отговори
# 255
Розовата вода и хумата са най-прекрасното нещо за кожата!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 14:09 от Vivi

# 256
Кажете ми хапчета за кожа,коса и нокти ,но да се пият веднъж на ден , а не два пъти. WinkПила съм Мерц  ,но в момента но нямам възможност да ги пия по два пъти.

# 257
Yasmin  Simple Smile Все пак всичко идва от вътре. Откакто ги пия никакви пъпки, петна, кожата ми е мека и гладка като на бебе, косата ми стана супер, не се омазнява. Дори лятото не можех да си слагам кремове и лосиони заради жегата, защото като излезех навън цялата вода от тях излизаше и бях вир вода. Не ползвах кремове и лосиони и въпреки всичко кожата ми си остана еластична и мека и в никакав случай суха, но не и мазна

# 258
(Без заглавие)
« Изпратено до: oldmanriver : събота, 11 октомври 2008, 00:14 »
   Отговори с цитат Отговор Изтрий това съобщение
Девойче, следващия път, в който срещна подобен коментар на мой пост ще ти обявя война. Много ми е неприятно, когато някой реши да се прави на велик....при това на чужд гръб.

Не мoldmanriverога да повярвам , че може да има чак толкова докачливи госпожички! Ужас! : oldmanriver- не виждам нищо с което да си обидила авторката

# 259
Всеки си се грижи за кожата както може, това кой до колко е изкривен си е негова работа! Ясно е, че такава кожа като тази по рекламите няма, или има, но след фотошоп! Нашата цел е да обменим опит, да кажем нашите тайни, нашите средства, а не да плюеме авторката и да и се чудиме как още не е в психиатрична клиника!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 14:10 от Vivi

# 260
Сутрин:
1.Гел
2.Тоник
3.Купешка маска
4.Дневен крем
5.Околоочен крем
Вечер:
1.Гел
2.Тоник
3.Домашна маска-мед,хума,растително масло-каквото имам
4.Нощен крем
5.Растително масло за около очите
От време на време пия вит В комплекс най-вече за косата,но виждам,че и на кожата ми се отразява добре.Гледам да пия повечко вода.Понякога посещавам и козметик.Това е  Peace
Не ползвам пудра и/или фон дьо тен,само руж,но се замислям да започвам,омръзнали са ми случките да излизам от нас с чиста кожа,а да се връщам с пъпка/и с бял връх  ooooh!

# 261
  • по пътя на светлината
Тайната на перфектната кожа е преди всичко наследствена Wink ,постоянство в поддържането на добра хигиена и хидратиране.

# 262
  • София
Моля, запознайте се с правилата и политиката на форума!
Изнасянето на лични съобщения не се толерира.

# 263
перфектната кожа е даденост и  е добре ако можем да я съхраним такава.но надали има перфектна.не ми се вярва на някой никога да не му е излизало пъпка, точка ,запетайка  Mr. Green .аз 4естно казано пьп4асвам когато сьм в цикьл.а когато ми излизат от пьп4иците с бели врах4ета залепям варху им лекопласт или одрезка от лепенка.приспиван така и на сутринта няма и спомен от натрапника,няма и следи от стискане.препора4вам опитаите  Hug

# 264
Има, има перфектна кожа. Тайната не е в какво трябва, а в какво не трябва. 4-5 правила са и ако се спазват можеш да се радваш на перфектност. 3 химични елемента са  ядрото на секрета. Не съм в първа младост, а имам перфектна кожа.

# 265
Има, има перфектна кожа. Тайната не е в какво трябва, а в какво не трябва. 4-5 правила са и ако се спазват можеш да се радваш на перфектност. 3 химични елемента са  ядрото на секрета. Не съм в първа младост, а имам перфектна кожа.
  Ами сега....Кажи ги ,де! Laughing За това е отворена темата!
  Чакаме! Praynig

# 266
Тайната на перфектната кожа е преди всичко наследствена Wink ,постоянство в поддържането на добра хигиена и хидратиране.
Peace Бих добавила също така здравословно меню, храната също е много важна за това как ще изглежда кожата. Това означава минимално количество сладки и мазни неща и колкото се може повече плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни.
А и положителният ефект няма да е само върху кожата  Grinning

Ами сега....Кажи ги ,де! Laughing За това е отворена темата!
  Чакаме! Praynig
И аз чакам  Grinning

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 03:42 от natashaa

# 267

И аз така мисля Thinking

# 268
Сега като разберем елементите и всички ще станем прекрасни Heart Eyes  в тая връзка и аз чакам...

# 269
И аз чакам..... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт