Хранителен режим с кисело мляко -> 7 част...........

• 27 757
  • 659
  •   1
Отговори
# 90
как да си сложа и аз такава лентичка?
кликни  на лентичката  на  нкоя от нас и ще ти зареди саита от където  ще си направиш каквато  искаш  Peace
 Добре  дошла   bouquet
в началото сме писали какво ядем, ако имаш време прочети;)
Синеоч разредиха ни се редиците  малко Simple Smile
ky ти редуваше няколко дена само на  мляко с някакво захранване, нали ?
 Hug Hug Hug
Лек и диетичен ден  млечни красавици   bouquet  bouquet

# 91
Здравейте и от мен Hug ,млечни дами.
Скоро не съм писала,но това не означава ,че съм се отказала от млякото.
За сега съм 52 кг.
Доволна съм Peace

Успех на всички  Grinning

# 92
[ky ти редуваше няколко дена само на  мляко с някакво захранване, нали ?
 Hug Hug Hug
Лек и диетичен ден  млечни красавици   bouquet  bouquet
[/quote]   
да примерно 5 дена кис мляко и после две седмици хапване по малко но често и разделно.
ама да ви кажа незнам какво му става на моя кантар. Thinkingвчера се теглих на кантара на една приятелка и показа 58 кг.а моя днес показва 56кг на кои да вярвам незнам newsm78като от вчера съм само на айран.не е възможно просто за ден такава разлика.съмнявам се че моя нещо не е наред затова ще повярвам на неиния и ще смятам че съм 58кг.дано се стимулирам че да сваля още поне 3-4 кг. Rolling Eyes
успех сладурки трябва да влизаме в релси че сега през зимата нали знаете как се трупат килограмите  bouquet

# 93
ky само на твоя се мери Wink
инъче може да се разочароваш Wink
 bowuu bowuu bowuu

# 94
  • Шумен
Привет момичета Sad Отчаяна съм-не мога да се гледам.Трябва да смъкна 5-6 кила. Висока съм 165 см а тежа 62 килограма.Най-добре се чувствам като съм 53-54,максимум 55 кила Sad.Но след сватбата-много напълнях.Много обичам кисело мляко и реших и аз да пробвам тази диета.ВЪпроса ми е-какво кисело мляко ядете.Примерно с какво друго се храните?  newsm78

# 95
vilism каквото кисело мляко ти е  най-вкусно това яж
всеки смесва различни храни по различен  начин
ако се съмняваш за нещо дали трябва да го ядеш питай  Peace Hug

# 96
 bowuu bowuu bowuu

ANGYA и аз до това заключение стигнах ама немога да се сдържа Embarassedкато видя кантар и полудявам  Laughingобаче все си има някакви си 1-2 кг плюс или минус.на всеки различно излизам newsm78ама краи вече.на други кантари не #2gunfire

# 97
 bowuu bowuu bowuu

ANGYA и аз до това заключение стигнах ама немога да се сдържа Embarassedкато видя кантар и полудявам  Laughingобаче все си има някакви си 1-2 кг плюс или минус.на всеки различно излизам newsm78ама краи вече.на други кантари не #2gunfire
ох знам
ама е нормално на различните  везни да дава различни отклонения;)
затова само на твоя Wink

# 98
  • Шумен
Здравейте и от мен.  Simple Smile Снощи пак прегреших-ами като взел моя юнак бисквити детска закуска,и не се въздържах хапнах цели три парчета Sad. Снощи хапнах активия с мюсли.Мисля и тази вече да съм на Активия с мюсли /обожавам това кисело мляко/ + салатка.И дано и на мен ми помогне киселото млекце.Лек и спорен ден мили дами  Hug

# 99
Здравейте и от мен Hug

За сега :
Топла вода с лимонов сок
Кафе
Кофичка с кисело мляко

# 100
аз не пиша, щото много ям последните две седмици. за днес съм си взела активия с череши, пък да видим...

# 101
здравейте,
и аз снощи съгреших, а още съм в началото.днес пак наново съм си приготвила млекце.

# 102
Привет момичета   bouquet,
Аз реших да мина на вашата диета, защото нямам време за сложни режими, а и много обичам кисело мляко. Когато започнах да отслабвам през май месец стартирах от 72 кг., с монодиетата станах 68, после със страхотната диета стигнах 64, нооооо нещо се отпуснах и вчера кантара ме стресира със 67. Висока съм 168 см. и много ми се ще да стана 55, ама и на 58 ще съм доволна. И аз като ANGYA съм веге и тази диета много ми пасва  Peace Тъй че утре лунуването ще го изкарам на айрян и ги броя като ден първи от млечната диета Peace Решила съм да я карам докато не стигна 60 и после ще се пробвам да ги задържа. На пролет още едно усилие за 55 и съм екстра  Praynig(голем съм оптимист Mr. Green)

# 103
Аааа, искам и аз при ваааас  Heart Eyes
Ей, мъ на  bowuu  - една голяма несериозница - тя Galateia ме знае от Страхотната диета  Rolling Eyes
Висока съм 167 см - 65 кг каза кантара тази сутрин, ама не искам да мърдам линийката, та още повече да ме е срам...
До тук съм на 2 кис. мляко, 10-на ядки и 1 домат. Утре съм лунатичка и после пак съм тука.
Моля, приемете заблудената оФцЪ, дето само се лута от диета на диета  Praynig

# 104
Хайде на бързо да се разпиша и аз.
Тези дни не съм съгрешила с хапването.
Вече си изпих кафето и смятам да взема една активия .

Общи условия

Активация на акаунт