Хранителен режим с кисело мляко -> 7 част...........

• 27 758
  • 659
  •   1
Отговори
# 75
Сигурна съм че ще ги постигнеш.По-добре бавно,но Завинаги.Че този йо-йо ефект хич не го харесвам.Успех ти пожелавам Simple Smile Тук в темичките ще се подкрепяме взаимно,защото заедно винаги е по-лесно.И ще си се радваме и награждаваме за вяско свалено килограмче  Hug Hug Hug

# 76
Сигурна съм че ще ги постигнеш.По-добре бавно,но Завинаги.Че този йо-йо ефект хич не го харесвам.Успех ти пожелавам Simple Smile Тук в темичките ще се подкрепяме взаимно,защото заедно винаги е по-лесно.И ще си се радваме и награждаваме за вяско свалено килограмче  Hug Hug Hug
О да - подкрепата е  доста важен момент  от  свалянето  Hug
Личната  мотивация също   bouquet
и аз като Ку си имам любима фраза "Аз не съм роб на  храната" понякога ме възпира дасе натъпча просто еи така  Hug Hug
Лек и  диетичен ден ви желая, млечни  мацки  Hug Hug Hug

# 77
  • по пътеката
привет, мле4ни! Peace
ангия, има ли резултат от август насам при тебе, ти си ми вдъхновение и морална подкрепа Peace,4ета ви, бях с вас малко преди да замина за бг, но там си овапцах малко трудно постигнатото, 4 кг  в+! сега след луната ще мина май на мляко  и салати с месце!и от 1 окт пак спорт! имам още доста за сваляне, а съм с анемия от диетите и 20 кг надолу! колко да бъде млякото за да има добър баланс  спрямо останалата храна -да кажем -салата с 150 гр пиле и един  плод сутрин?
една кофи4ка или 2? newsm78
при нас масленост не мога да следя, има мазнини в грамаж? 11г на литър? някой професионал да ми помогне с разшифровката? #Crazy Thinking

# 78
 Twisted Evil за  борба с анемията си купи чай от коприва и  шипки и си прави отвара всеки ден  Peace Peace аз съм с анемия и знам какво е да  ти  е зле без никаква видима причина  Hug
 при мен  прогрес няма кой знае какъв -ама и аз съм си седнала  на мързеливата страна - днес някаква закуска ядох и тази  вечер ядки и  бира.... Киселото  мляко е балансирана храна съдържаща  от  всички съставки.... Аз лично съм  против ниско  въглехидратните режими, защото те са  най-лесния начин да качиш двойно.... А и не може да сме  трупали със години и  да очакваме за 10-20 дена да  свалим всичко -  няма как да стане, а и  всичко  драстично  води  до стрес на организма, който не е  никак полезен  Peace 

# 79
Здравейте момичета.... Hug

Да се разпиша на бързичко и аз за днес.
Благодарение на киселото мляко вече съм 52 килограма. Whistling

# 80
Ехо ,приемате ли стари муцуни?!
Аз се връщам при вас.Ремонта почти свърши и остана довършителни работи и други за доизпипване.Аз сега съм 51 кг.(не много както си мислех)но все пак са в повече.
ANGYA липсваше ми както и всички останали.

# 81
Ехо ,приемате ли стари муцуни?!
Аз се връщам при вас.Ремонта почти свърши и остана довършителни работи и други за доизпипване.Аз сега съм 51 кг.(не много както си мислех)но все пак са в повече.
ANGYA липсваше ми както и всички останали.
Деска, радвам се, че ремонта  ви  е поприключил - а за каченото не се притеснявай - сега като застуди  всички  трупнахме по някое друго килце аз за  една седмица  бях до 79 стигнала - ама  за сега ги  удържам около 75кг  bowuu
И на нас ни липсваше  мила  Hug Hug

# 82
Здравейте  Grinning
Днес съседката ми сподели една диета,която страшно много се доближава до вашата млечна. Една седмица се яде САМО по 2 кисели млека 2% с по 2 супени лъжици сладко  Peace Така е свалила 4 кг за една седмица  newsm78  Замислям се след  Японската дали да не се пробвам... Как мислите добра ли е ? То си е чисто моно в крайна сметка  Peace

# 83
половин килограм минус за тази седмица.. малко, но по-добре от нищо/

# 84
половин килограм минус за тази седмица.. малко, но по-добре от нищо/
Честит  минус  мила, макар и да ти се струва, че е малко си е трайно постижение  Hug Hug Hug
vodka_s_led ако издържиш толкова много време само на мляко, защо не  Hug
Дими радвам се и за твоите минуси  мацка - скоро  ще изчезнеш  Hug Hug Hug
 Лека и ползотворна нова седмица ви  желая  млечки  Hug Hug Hug

# 85
  • Варна
Здравейте млечки Hug

Направо ми стана навик,да скачам от една диета в друга Tired
Имам едни три кила които ме побъркват, и не искат да се махат Close
Ще раздвижа Метаболизма с Монодиетата,да видим..........

На всички успех Heart Eyes

# 86
Млечни красавици, здравейтеееееее..... да попитам защо чак на трета страница е темичката?
Повод да я побутна напред. Whistling Whistling Whistling

# 87
хаиде да я побутнем тогава.дравейте и от мен млечки.аз за момента пиивам аиран хапвам плодове салатки и ядки но и от месо не се лишавам и успешно задържам 58 кг. Peaceмисля си тия дни да пробвам една седмица на кис мляко та дано мръдне кантара.пишете как сте как върви диетата.няма да се излагаме точно накрая.  bouquet

# 88
Здравейте,
аз отдавна Ви чета,но все не смея да се включа.от днес и аз съм на мляко.64 кг при височина 161.цел 55 кг.Освен млякото какво друго мога да ям?

# 89
как да си сложа и аз такава лентичка?

Общи условия

Активация на акаунт