МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 339
  • 335
  •   1
Отговори
# 150
mama 3,
бабите и те ли са близначки?

# 151
Не, бабите са първи братовчедки ,но наистина си приличат

# 152
Здравейте, момичета.
Върнахме се след почивката на 10.09., а от 11.09 се върнах в офиса.
Шайбата ме завъртя така, че още ми се вие свят: двама осмокласници, в нови училища. Тревоги, трепети, вълнения... Какви ще са новите съученици, какви ще са учителите, класните стаи ... Засега още се чувстват страно и са леко притеснени, но нещата полека-лека ще си дойдат на мястото.
Коко е на градина от понеделник. Едва дочака милият! Толкова му се ходеше вече на градина, че едвам издържа последните дни. Сега е доволен, макар че все още не са се събрали всичките му приятели (и най-вече двете предпочитани "хубавици" липсват).
В офиса се е натрупала доста работа, но аз не си давам зор повече от допустимото. Гледам да не се изморявам прекалено. Само дето все не ми достига сънят - спи ми се непрекъснато. Докторът каза, че било нормално за бременните. Засега се чувствам добре, не съм станала много дебела, а само малко ми се е образувало коремче. След 3 седмици ми предстои сериозно изследване (амниоцентеза), заради "преклонната" ми възраст. Стискайте палци всичко да е наред. Поздрави и най-добри пожелания на всички празнували по време на отсъствието ми.

# 153
На гости на Милен Цветков в 17,30 ще е таткото на Криско!

# 154
  • София
Мери,добре дошла!   bouquet  bouquet  bouquet Леко бременеене и да пишеш често!

Момичета,Гранофорина го правят в една аптека в София,мисля,че е единствена в София.

Феичке,пази се и не се юркай много да свършиш работа за цял офис.Най-важно е с бебо да сте добре.

Мама3,страхотни сладури сте! Нацелувай ги принцесите.

Аз не мога да издържам на диети,много съм сладокусна.Сега съм решила да ходя на народни танци,та дано малко се повталя.
Момичета, искам да ви попитам дали във вашите училища децата се преместват всеки час в различни кабинети?Досега всички класове си имаха стаи и преподавателите идваха при тях,а сега,цялото междучасие се пренасят като великото преселение на народите.Аз никак не обичах това преместване,когато бях ученичка.Струвами се излишно.Да кажеш,че имат някакви оборудвани кабинети по физика или химия например-не,нямат.Защо е това тогава  newsm78

Ани,то направо маршрутно такси си станала  Joy Ама какво да се прави,като няма начин децата сами да се оправят  ooooh! Ще се справиш!  Hug

# 155
  • Не съм от тук и съм за малко
mama3 много сте хубви и лъчезарни всички.  Hug  Бързо и успешно възстановяване на Венко сега, и след другата оперция също! Praynig
Пролетна Фея, не се напрягай много, пази коремчето и всичко да е наред с изследванията.  Hug Praynig
За съжаление нямаше как да гледам предаването на Милен Цветков, кажете как мина?
Теди, мойте са малки 2-ри и 4-ти клас, и са си в един кабинет, за големите не знам, може би зависи от училището.
Раде, успешно учене на английския (и аз искам)  Peace
За всички   Hug  bouquet Hug

# 156
Цитат
Хей, момичета, и ние с мъжа ми ще почваме диетата в понеделник след рождения ден - пишете какво приготвяе за ядене и трудно ли се издържа на нея?
Ето тук можеш да видиш примерни менюта
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17717&AlbumId=8128 … p;PhotoId=2580623

# 157
Мразя да чистя. Tired
А основното чистене го мразя основно.
Уф, оплаках се.

Добре дошла на Мери!    bouquet

Добре завърнала си на Пролетната Фея!  bouquet Я какви хубави новини, а пък аз така да изостана от събитията! Heart Eyes

мама3, много сте чаровни! И ти вярно си като кака на децата!

ани, няма да ти е лесна годината, но имаш вид, че ще справиш. Mr. Green А и децата ти са организирани и мотивирани, това е голям стимул. И малкият ще тръгне, не го преживявай.

Снощи по новините казаха, че предложенията са еднократната помощ за първо -200, за второ-600, а за трето и т.н. - 200. Детските 30лв , като това било поощрение за съвестните родители. Нямам думи. Ами дрехите за първи клас - сигурна съм , че не струват повече от 40-50лв, а те ги раздават за по 120лв. Пак някой си взима комисионната. Аман вече.
Не спряха с простотиите, ей!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211512.msg4999552#msg4999552

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 23:49 от Кабо Алма

# 158
Благодаря ви за топлото посрещане! Hug Ще опитам да съм редовна в писането, макар да ми се събират повечко теми, тази ще ми е приоритетна.
Мама 3 страхотно семейство сте!   bouquet

# 159
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре дошла сред нас  Hug Мери !
Първо да ви предложа  малка закусчица    като извинение за дългото ми отсъствие от тука...много ми дойде нанагорно...лекции,лични ангажименти и още какво ли не
Да се надявам,че довечера ще успея да ви прочета..изчета и да пиша по-вече + снимков материал .....сега хуквам да отчета две застраховки и от там в Търново на лекции Flutter
Хубав ден ви желая  bouquet

# 160
Феичке, защо направо амнио? Фетална прави ли? Все пак риск има при амнио...Радвам се, че си на линия! Хич не си давай зор, колкото - толкова!
Мама3, ти си сътворила тази красота!? Направо онемях - кога ти остана време и нерви!? А, девойките са прекрасни - права е Цоци, че иска близнаци!
Кобо, пак да питам - снимките...отчета... Удари го на живот ти - и това си е!
Не спахме цяла нощ... Бебката е Сополоцо... Но пък майсторите приключиха, останаха паркета и гранита за камината...САМО!!!

# 161
Кобо, пак да питам - снимките...отчета... Удари го на живот ти - и това си е!

Не съм забравила, ама не сколасвам! Embarassed

Някой да иска да дойде на обсъждане на учебниците до 4 клас в редакцията на "24 часа"? Днес в 14.30.

# 162
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

Дидке - направо ми се дояде баница- кога успя да я опечеш?
Кабо съжалявам че не съм от София- имам какво да им кажа за учебниците до 4-ти клас!!!!!!!!!!!!
Кабо, ние чакаме..., чакаме...., но не забравяме  какво си ни обещала!
Мама3 - ама ти си направо тинейджърка!!!!! А за близнаците........ не ти е било лесно - но са супер! Моите излишни килограми не са много, но ако не ги сваля трябва да купувам нови дрехи - по-голям номер - а това не ми харесва никак!!!!! Предпочитам си по-малкия номер Wink
Феичке - сигурна ли си че са ти нужни всичките тези изследвания?
Пешеходке, със сигурност ще стане много хубаво - но докато изчистиш..... не искам и да си го представям, макар че когато реша да правя ремонт - не ми изглежда толкова страшно явно се мобилизирам.
Мери - много ни е приятно че си с нас!
Албенка - ние с теб пак се разминахме - но книжката ти е още в колата ми!
Тедивас- че аз откакто се помня учениците от горния клас обикалят по различните кабинети?!?!?!?! - При вас явно е изключението! Интересна система наистина!
Наталия - благодаря за рецептите! Ти с олио ли готвиш - че мъжът ми ще откаже да яде ако няма мазнина!

# 163
Раде, то това е най важното - да изключиш всякакви мазнини и въглехидрати... Много е неприятно, ям колкото искам, но все съм гладна заради липсата на горните...

# 164
Честита ти рожденичка Маня!!!Честит Рожден ден на принцеса Акага!!!

Феичке,здравей! Стискам палци за изследването.Пази се... и си поспивай
Тедивас, Hug
Цитат
Момичета, искам да ви попитам дали във вашите училища децата се преместват всеки час в различни кабинети?
Цитат
.Защо е това тогава  newsm78
На някой му е по- удобно така,какво го интересуват децата smile3516
Алмичке, spoko
Цитат
Мразя да чистя. Tired
А основното чистене го мразя основно.
Уф, оплаках се.
Мразиш, ама после е мно-о-о-го приятно.Дръж се на финала сте newsm10

Цитат
Мама3, ти си сътворила тази красота!? Направо онемях - кога ти остана време и нерви!
Пешеходке, този гоблен го шихме двамата с Венко.И ние много си го харесваме.Често се шегуваме ,че след децата ,той ни е най- хубавото творение Joy Иначе,го започнахме преди около три години.Спирахме, почвахме ...И най накрая го завършихме.Честно казано ,не бих се справила без мъжа ми.Особено лицата и ръцете - не биха издържали моите нерви
Раде, Hugне ти е било лесно - но са супер!Честно казано особени трудности не съм имала в отглеждането на децата.Венко е много всеотдаен съпруг.В готовност е да ми помага даже и след двадесет и четири часов наряд.Аз затова толкова му треперя на менискуса...Че без Венко съм на никъде
Момичета, много ви благодаря за комплиментите,За мен и моите дечица.
Много съжалявам ,че късно видях това:
Цитат
Обикновено Наталия прави възможно да ги гледаме отново.Може и сега да имам късмет.

До всички многодетни мами- не писали отдавна, не писали от няколко дни, тези които ще пишат по- късно-прегръщам ви!!!

Специални поздравления за това
Дидка

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 15:55 от mama3

Общи условия

Активация на акаунт