МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 308
  • 335
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте мамички,

Съжалявам за скъсаните връзки  Cry - дано всичко мине благополучно!
Браво на най-хубавата госпожа! - Пожелавам ти да не те ядосват много учениците!

А многодетни мами - ПРИЕМАМЕ!!!  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Добре си ни дошла Меги- малко остава и ще си го гуууууууууушкаш!

Джулис - радвам се за вас! Още в Пловдив се убедих, че си много творческа личност - харесвам такива!

А диетата..... Ох, диетата.... Нашият татко се похвали че днес е вече с 2 килограма по-малко - май наистина се сваля по 1 кг на ден!
Обаче аз.... Вчера в 16.01ч. усетих много осезаемо въглехидратния глад - такова главоболие ме блъсна... Реших че ще проявя воля, обаче до 30-ти трябва да предам 3 сайта, а те не са особено готови и здраво ще трябва да поработя... и реших, че в момента не е най-подходящото време да лишавам мозъка от въглехидрати...... и си хапнах..... таааа така с моята диета - но не съм се отказала по принцип - само че да предам тези сайтове..... Така че не викайте шерифа!

Браво и на бъдещата работеща майка - макар че да ти кажа чесно, ако можех финансово да си го позволя - щях да си остана при децата - или поне така си мисля.....

А за пътуването до Благоевград - няма да ме огрее - свекърва ми реши че иска мъжът ми да и заколи пилетата в събота - така че  само виртуално ше присъствам на сватбата - ще я гледам през интернет.

За курса по английски - май ще го почвам - единия от клиентите ми реши да ми възложи и кореспонденция с някои чужденци... така че май повече няма да мисля!

Ох като си чета поста: май-това, май-онова, се сетих че във версията на WINDOWS за жени трябвало да включат освен  бутоните OK и CANCEL и  бутон МОЖЕ БИ  Joy  Joy Joy

# 256
Hug Hug Hug Здравейте,милички мои!Не мога да намеря време да седна да попиша!Да знаете ,че много ме радвате с новите придобивки-техники...автомобили...Радват ме сладките дечица по снимките,купоните...облизвам се на вкусните почерпки...Добре дошла ,Меги !  bouquet

Целувам ви и ви прегръщам!

# 257
шапчице,почвай да шиеш,че и без това те нарочих за майсторка на гоблени!

Joy Joy Joy Краси, това за мен ли се отнася?

Малееее,съвсем ме е напекло слънцето!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Мама 3,с теб вече сме сестри по съдба.Нашия татко е със скъсани връзки на дясното коляно.Днес ще му правят снимка,и май го чака операция... Sad
    Майчета осъзнайте се моля,за всичко друго ме нарочвайте,но за гоблени,шиене,гладене,пране и пр. ShockedТова са нещата които просто никога не правя,ако не е съвсем наложително де,и е със съмнително качество...Що се отнася до платове,дрехи,и др.такива,единственно обичам да си купувам...

# 258
Само да кажа,че скъсаните връзки се оказаха травмирана колянна възглавничка..или нещо такова newsm78
Шапчице,ама как ти сложих иглата в ръката.. Crazy
Лека вечер ,момичета!

# 259
И какво се оказа...Че Шапчица и Перка евентуално да чакам в неделя...Добре...колкото толкова........Шапчице, венчавката ще е само църковна. Няма да има ресторанти, не искам и подаръци, нищо не искам! Искам само приятели,които да присъстват на радостта ми! Няма да е дълго, може да се съчетае напр. и да отидете после на Рилския манастир и така да си изкарате една различна неделя. Иначе венчавата е от 11ч., църквата се намира на лесно място - точно до ЖП гарата - ето го номера на телефона ми...Звъннете за да дам повече обяснения - 0898 963213....

Днес всички се окомплектовахме с дрехи, само мен ме е яд,че за пухкави дами официално се предлага само черно, та аз малко съм под въпрос все още. А булката на венчавката ще е Рая! Peace

Прегръдки и целувки!

# 260
Добър вечер и от мен!
Радеток тя шерифката и без да я викаме ще се появи,всичко вижда,и аз днес взех майчинство и прикалих с яденето  Embarassed като невиждала  JoyНе съм и много сериозна с диетата да си призная честно.
Цоцоланке честито ви придобивка и да знаеш няма да идвам,много искам,но....
За детската кухня
Това зависи единственно от общината,при нас няма намаление за трето,защото вече е намалено.0.60 ст. е купончета за ден,другото поема общината,важи за всички деца.
Болните мъже да оздравяват а жените им да се държат мъжки  Peace
Аз навремето бях запалена по гоблените и имам 2-3 и един започнат,но няма да го свърша скоро.
Златоперка е най-готината учителка   bouquet  bouquet  bouquet
Меги добре дошла   bouquet
За всички придобивки и успехи

# 261
Шапчице намерих това за теб,незнам къде ти е темата и затова го слагам тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226355.new#new

# 262
# 263
Ох като си чета поста: май-това, май-онова, се сетих че във версията на WINDOWS за жени трябвало да включат освен  бутоните OK и CANCEL и  бутон МОЖЕ БИ  Joy  Joy Joy

Въх,  мари, Раде, освен хубава си и остроумнна! Добър край на вечерта! Thank you! Поздрави Каишката, дето ме е хванал каиша за среща с нея!

Лелеее, Джейн, страхотни сте!
 Мегита, добре да се чустваш сред нас! Нали виждаши четеш какво става тук  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes!

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 23:22 от ЗлатоПерка

# 264
  • Пловдив
Maaaaaaaaaaлииииииииииииииии Златоперке - така се изчервих!!!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Благодаря!!!!!!!!  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 265
Извинете, че отново се включвам ,но вижте какво прочетох и намерих в Гугъл при думите Петър Шопов ( първороден син на съпруга ми и мой приятел)

http://www.sport1.bg/sport1/node/65881

# 266
    Страхотни сте!!!
    Перке,браво на първородният син на мъжо ти!!!Кога ли ще се съберем на по бира...Май ще я натъкмим чак за греяна ракиика а?!
     Мами,а какво стана с другата ни тема?!Нещо се ослушвате а?!Няма ли да продължаваме напред?!
     Наталия,благодаря ти!!!Утре май ще ми остане малко време да мина до магазина на въпросната жена,и да и предам информацията.Дано се стегне,и да се оправи!!!

# 267
  • Пловдив
Добро утро!

Лек ден на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

# 268
Кафето от Вещи, почерпката от мен за ЧРД

# 269
Честит Рожден Ден,Мама3!Да си здрава и много обичана!Весел празник ти желая!

Честит Рожден Ден и на малкия Емо на БобиМин!Да слушка много мама и тати и да получи много подаръци!

Общи условия

Активация на акаунт