Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 10

• 32 548
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Victoria- моля те кажи рецептата за тази торта  Praynig

# 91
Момичета, правя вариация на бисквитена торта с Муса на Танита. Обаче не ми достигна и последния ред го залях с пудинг на д-р Йоткер - такъв, който се вари. Та, въпросът ми е - мислите ли, че ще стегне достатъчно? Защото идеята е да правя торта пясъчен замък и ще е на два етажа, та ми трябва да стегне добре. И колко часа ще са нужни за стягането най-малко, че трябва скоро да стане?

# 92
victoria тортата ти е страхотна, много нежна и красива, а предполагам и много сладка.

# 93
Мили сладкарки бих искала да направя торта за рожденният ден на баща ми който е другият петък и отсега събирам идеи....Бихте ли ми дали идеи за някоя стилна торта, немного отрупана и детинска....все пак не е дете.... Искам тортата да е с марципан Варна и готови тортени блатове....Надявам се ще ми дадете страхотни съвети.

# 94
  • София/Сливен
Направи му тортаТрюфел.... или държиш да е с готови блатове?

# 95
Саси, мерси за рецептата.

Аз направих торта с блатовете на "Медовик"-а и Муса, рецептата на който скоро я бяхте пуснали тук.
Показвам, ама направо ме е срам от трансфера. Правя за трети път и нещо не ми се получава добре. Ама  Embarassed

http://mimesg.multiply.com/photos/photo/10/34

# 96
Ами държа да е с готови блатове, защото съм на училище и нямам време да се занимавам с правене на блатове....

# 97
девойки мерси за комплиментите  bouquet
блата на тортата е от готовите
крема е муса на танита
айсинга е по рецептата на Тандури

# 98
исках да кажа че блата е от готова смес Wink

# 99
  • София/Сливен
Ами държа да е с готови блатове, защото съм на училище и нямам време да се занимавам с правене на блатове....

Ами можеш да използваш крема от тортата с рула на Лео или на тортата Трюфел. Ето някои от моите: шоколадов крем   бял крем

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 17:53 от М_е_г_и

# 100
  • София
Най-после се наканих на шокоадовата торта на Лео, ето я моята Торта за пътешественици:

Обаче тоя път какво стана с марципана  Confused не знам, ама лепнеше като за свевтовно, едва обрах изрезките от чинията, то се и вижда, че не се обраха особено добре  Tired май беше топличко в кухнята, защото като я вкарах в хладилника стегна добре и се реже ок  newsm78

# 101
  • София
девойки мерси за комплиментите  bouquet
блата на тортата е от готовите
крема е муса на танита
айсинга е по рецептата на Тандури

миличка може ли да си малко по подробна а и за блата нещо не разбрах Praynig Praynig Praynig

# 102
  • Бг-мама
mamami4e , кое не разбра сместа за блата е от тези сухите които се продават и се разбъркват и се пекат  Hug, крема е муса на Танита ,  а айсинга по рецептата на Тандури  Hug

# 103
Зечи...мерси че си пояснила  Hug

незнам какво повче да допълня,ето имам линка за муса на танита
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?PHPSESSID=506ae429af9 … msg25254#msg25254

за айсинга на Тандури  се рови в предишната тема ,там тя подробно е обяснила Peace

# 104
Мили сладкарки бих искала да направя торта за рожденният ден на баща ми който е другият петък и отсега събирам идеи....Бихте ли ми дали идеи за някоя стилна торта, немного отрупана и детинска....все пак не е дете.... Искам тортата да е с марципан Варна и готови тортени блатове....Надявам се ще ми дадете страхотни съвети.

Това е една немска торта, подходяща за мъж.

Би трябвало и с готов блат да стане.

Общи условия

Активация на акаунт