С коси от златни есенни листа към Пазарджик пристъпва есента

• 16 185
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Нели  smile3501 гледам пуснала си и снимков материал от шествието в сайта стачка
 newsm10 newsm10 newsm10

bowuu bowuu bowuu

# 196
# 197
Нели хайде още снимки де, разбрах че онзи ден доста хора са снимали а само няколко снимки newsm78

# 198
Здравейте момичета - ето , че дойде време за поредната акция - да я наречем работно - "Предизборни срещи - майки в действие". Днес се видях с Бобимин и нещата се изясниха. Нарочно до сега не писах, за да е сигурно.
На 15-16 октомври ще поканим кандидат-кметовете в Градската или в някоя от емблематичните градинки в града и ще им задаваме въпроси - какво биха направили, с какво ще се ангажират за нашите деца и въобще за майките и децата в Пазарджик.
Срещата се очартава да е интересна. Много се надявам да се съберем повече майки с децата си. Това е идеята - ние открито да кажем - това не ни харесва - това искаме. За яслите да се каже, за градинките, за чистотата и за всичко, което ни вълнува. Колчаков и кандидата на Герб са дали съгласие, ще се говори и с другите кандидати. После ще си търсим всичко, което е обещано!

Гответе се - да атакуваме нашите симпатични кандидат-кметове. Hug
Срещата ще се предава на живо по радио Пазарджик
Да заповядат всички майки, чувствайки се съпричастни и отговорни за това, какво искат за децата си! Hug Hug Hug Hug Hug

# 199
А как ще стигне до всички майки в града тази акция. Трябва да се направят някакви плакати или нещо от този род newsm78

# 200
теди, аз отговорих и в другата тема, но сега и за другите. По радиото ще тече писмо-покана. за плакати - все пак няма да е митинг - достатъчно е вяка една от нас да покани своите приятелки и ще се съберем с децата в парка . Идеята е да се чуе от повече хора.

# 201
теди, аз отговорих и в другата тема, но сега и за другите. По радиото ще тече писмо-покана. за плакати - все пак няма да е митинг - достатъчно е вяка една от нас да покани своите приятелки и ще се съберем с децата в парка . Идеята е да се чуе от повече хора.
Имам предвид уведомителни плакати но щом така сте решили, ок

# 202
Имам предвид уведомителни плакати но щом така сте решили, ок
Еееее, много добре те разбрах Hug

# 203
# 204
Нели защо не качиш и тези снимки в сайта стачка. Гледам че най-много са посещавани снимките от Пазарджишкия протест.

# 205
    Не мога да ги кача директно в сайта. Пращам ги по мейл, а след това администратор ги качва в сайта.  Simple Smile
    Вече ги изпратих!   bowuu Надявам се утре да ги качат!  newsm68

# 206
Честит рожден ден на Кристина на Steffanie

# 207

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!
Макар че не се сещам кои са и двете... newsm78
  baloni bdbaloni baloni

# 208

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!
Макар че не се сещам кои са и двете... newsm78
  baloni bdbaloni baloni
рождениците съм ги взела от списъка. Честно казано аз още по-малко се сещам от теб  Thinking newsm78
то от известно време май все едни и същи пишем тук във форума

# 209
Привет, момичета ! Благодаря зя поздравите за Емо ! Стана на 2 годинки, макар че той упорито си казва една  Wink  .Мама Яна добре е обяснила за срещата с кандидат кметовете, само да уточня - няма да се излъчва на живо по  радиото, а ще има репортаж. Трябва да уточним деня и часа , за да изпратя поканата до кандидатите във вторник. Мислете бързо  Mr. Green . И за място.
Желая ви лека и красива седмица.
На новите попълнения - добре дошли.
На бремелинките - спокойствие и силна храна.
На стачкуващите учители - инат и спонсори.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт