Да изпратим март - 28.03 - 3.04( седмична тема )

• 10 343
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
lilia_n_s,

съжалявам за нежеланото посещение, но не се отчайвай и не мисли за толкова крайни решения като инвитро! Ти каква стимулация провеждаш в момента? Правила ли си стимулация с гонадотропни хормони? Тя е по-скъпа, но е по-добра отколкото с Хломифен. Правила ли си инсеминация? А инсеминация по време на различни видове стимулация? Това са вариантите в общи линии, които се опитват с месеци и години преди да се предприеме инвитро. И при много хора дават резултати. Има смисъл да бързаш с инвитро само ако имаш запушени тръби или сперматограмата е много лоша или пък имаш възрастов фактор.

Желая ти късмет! Но моя съвет е засега говори с лекарите за други възможности извън инвитро и дори не споменавай такива неща пред тях. Проблемът е че много лекари гледат само парите и те насочват към инвитро в случаи в които няма непременна нужда. А инвитрото освен че е скъпа процедура, може да има и много негативни последици за здравето ти. Затова не се препоръчва да се прави ако всички останали възможности не са изчерпани.

# 61
Цитат на: irinii
Както си говорихме напоследък откакто бебеправя и след ову се появяват симтомите за Фло /в по-лек вариант/ и така - докато дойде... Twisted Evil

Иринии, и аз така от както бебеправя имам подобни 'симптоми'  Blush
Стискам ти палци да си успяла този месец Wink

# 62
Лилиа, мили4ка я се успокой малко. Аз съм една от тези дето нищо не правят по въпроса, освен лубов и 4акане. Няма БТ, цервикална слуз и пр. Една година просто си 4акам и вярвам. Ето сега пак ми закъснява и то солидно -9 дена, ама си 4акам....Вси4ко е в ръцете на Господ. Имам няколко  "- "теста и много много не се надявам за този месец, но по-добре да идва лелята по-скоро за да дойде нов цикъл - нова надежда!!! Горе главата! Stuck Out Tongue

# 63
  • Пловдив
е изпращам тоя месец и идва другия и се надявам , че се приближавам  с един месец до желаното положително тестче Simple Smile
 иначе с този нов месец единствено остарявам с още една година , не че съм от най-старите , ама чесно да си кажа не мога да се възприема , чувствам се все едно никога е нямало да стигна до толкова , много е глупаво чувството. #Silly

# 64
На всички чакащи-стискам палци fingerscrossed
Давайте го по-споко и оптимистично nuts
Това последното противоречи на това,което предстои да кажа...
Аз съм в паника-преди малко видях че пак имам странно кафеникаво,слааабо кафеникаво течение newsm50 Едвам го забелязах,но го има.Свърши ми миналия ден,вчера леко ми цапаше...но мисля че не трябва и днес да е така Rolling Eyes Притеснявам се да не се е появила пак...киста af Разбирате ли колко се уплаших...като му дръпнах един рев...срам ме е чак Confused Иначе още не съм си свърчила серията с Дуфастона-имам да го пия още един месец...възможно ли е докато го пия да се появи Shocked Мисля да ида на лекар пак,и този път да си пусна хормонални,ако това продължи и утре.Просто нямам думи.

# 65
Стеф, и аз мисля, че изтича нещо остатъчно от лелята. На мен ми се е случвало - уж свършва - 1 чист ден и после хоп пак нещо кафеникаво доизтича.Хайде дано изтече всичко и повечеда не идва 9 месеца! Praynig

# 66
Ох...дручко си е като споделиш... Embarassed  Целувам ви,дружки Heart Eyes

# 67
Цитат на: Stefanie
Притеснявам се да не се е появила пак...киста af Разбирате ли колко се уплаших...като му дръпнах един рев...срам ме е чак Confused .

Никаква киста нямаш, просто лелята се точи!Промис!!!! Stuck Out Tongue
На мен ми се е случвало много пъти!Усмивка? Heart Eyes

# 68
Цитат на: deer
иначе с този нов месец единствено остарявам с още една година , не че съм от най-старите , ама чесно да си кажа не мога да се възприема , чувствам се все едно никога е нямало да стигна до толкова , много е глупаво чувството. #Silly

Е-хей, Deer Simple Smile
Горе главата, момиче Simple Smile
Никога не казвай "остарявам с една година" Simple Smile
Просто кажи "имам рожден ден" Simple Smile
Не е важно на колко години си, а на колко се чувстваш Simple Smile
Както ти самата си казала под черта - усмихвай се Simple Smile ... и няма да остарееш никога Simple Smile
Щом очите ти греят лъчезарно, никой няма да види бръчиците край тях и никой няма да се сети да погледне дали имаш някой бял косъм в косата Simple Smile
Хайде хайде, нали всички тука се каним да ставаме майчета Simple Smile
Нека да бъдем ако не млади, поне младолики майки Simple Smile

# 69
Здравейте мацки!
Гледам нещо в застой сме откъм постване - надявам се това дасе дължи по-скоро на заетост или ленивост, отколкото на липса на новини и емоции. Аз самата едвам гледам напоследък - явно пролетната умора ме почна smile3507 и единственото нещо което ме "вдига" малко е кафето, с което независимо от желанието ми за бебе злоупотребявам май...
Днес съм на зъболекар. Не искам да се втелясвам Shocked за всяко нещо /кое полезно, кое вредно, кое МОЖЕ да е вредно/ и затова си мисля, че няма как да навреди...ако бъркам ме корегирайте:?:
Пожелавам ви приятна изненада днес! newsm51

# 70
Мисля че не е проблем...зависи какво ще ти правят...мисля че ако е нещо с упойка тогава има значение.Иначе май е проблем за бременни в напреднали месеци...от болката да не се предизвикат контракции Shocked Може и да е глупост,но май го четох някъде из форумите... Rolling Eyes Даже не знам дали е вярно Rolling Eyes

# 71
Цитат на: Stefanie
Мисля че не е проблем...Rolling Eyes
и аз така съм чувала. при теб как е течението?

# 72
Чисто е на хоризонта-за мое щастие и успокоение smile3520

# 73
Като заговорихте за течения, за де включа и аз. Постоянно имам дено бяло такова, кога по-силно, кога по-слабо....ЦС си я усещам, щото тя е по-обилна. ПРавих си изследвания всичко в норма, лекувах бактерии и се надявах 4е като се оттърва от тях и това "нещо" ще спре, но не. Нямам хламидии, влаг. чистота ми е 2-3, което незнам какво е, но лекарката каза 4е е ОК и може да правя бебе. А материали за влаг. чистота така и не открих...... Какво е това 4удо идея си нямам....ако някой е срещал коментари или материали, моля да сподели. Предварително благодаря.

# 74
Цитат на: irinii
момичета, аз пак имам питане /мисля, че не трябва да отварям нова тема, но ако Съншайн и Бременка прецените... Arrow /

Ха така, харесва ми новият прякор на Моренка #Milti

Общи условия

Активация на акаунт