МАРТеснки хлапета

• 17 907
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Цветина много ти е сладка рожденничката! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet
Mama Vessi наистина много си приличат малките ти мъже. И изглежда добре се спогаждат двамата  Peace. Много е хубаво така - да има с кого да си играеш у дома Simple Smile. Пък и една госпожица след време съвсем ще разнообрази игрите Wink.
Стана ми интересно тази кола на скицника Тони ли я е нарисувал?
Относно спиралата съм чувала много и различни мнения, но си е до организъм. Докато не се пробва няма как да се разбере. Щом е единственото разрешение на проблема, тогава няма как - слагаш главта в торбата. Пък и нали ще те наблюдава лекар  Peace.

При нас днес е валежно и си стоим у дома  Confused. А как ми се иска поне за малко да излезем. Като си нямаме братче или сестриче не е чак толкова забавно у дома  Rolling Eyes.

# 136
Честит празник на малката кукла Неда! Колко е пораснала, Цветина! Много здраве и щастие!

Tedulina, екипирайте се за дъжд и студ, и излизайте...

Тук вали толкова много...След един уикенд затворени вкъщи миналата година, инвестирахме в ботуши и пончота за дъжд, и сега много добре се вписваме сред съгражданите  Mr. Green Ако не е много струдено или ветровито, "шляпи, шляпи" из локвите си е направо купон  Crazy

# 137
Sallys, добре си дошла отново Hug браво и на тебе за добрата новина, напоследък много мами виждам че очакват втори бебчета и то с малки разлики с първото,което си е направо смелост. Аз на този етап не мисля още за второ а мъжо пък въобще не е фен на идеята Tired Незнам докога щее това, те мъжете са много по трудни да узлреят за такава идея ама каквото стане.
Цвети честита ти рожденичка Heart Eyes голяма е кукла Неда и как си приличат с Ран, ако нее облечена с рокля бих ги объркала даже Wink да ти е жива и здрава  bouquet

# 138
Цветина, честита ви рожденничка!!!!
Много е порастнала и е станала още по-чаровна! Heart Eyes

Tedulina , не стойте у дома! Времето е влажно , но е много прияно за разходка ( с екипировка,  разбира се). Децата вече не са малки и разходките навън са много важни.  Simple Smile

Дариа след седмица и малко , днес отново е на ясла. Сутринта си поплака малко , но е видимо щастлива че е била при децата.  Simple Smile В групата имаше точно 6 деца......болестите почнаха....

# 139
Малко на патерици, но чак сега сядам.  ooooh!
Цвети, да ви е жива и здрава малката бонбона! Много щастливи и незабравими мигове да продължава да ви носи!  bouquet
Голяма кукличка е, мамина сладурана.  Grinning
Мамо Веси, много са ти порастнали момчетата и много си приличат! Дани все още развява дълги коси  Simple Smile.
От снощи вече не е, слава Богу, не можех да го гледам с толкова дълга коса. Успяхме благодарение на баткото да го излъжем да го пострижем. Напълних им ваната и без да влизат вътре си играеха и така, докато баткото го занимаваше, успях. Банятя беше цялата в коса, но си заслужаваше след това чистенето. Идеята я чух в предаването "Часът на Мама".  Mr. Green Утре ще го снимам с новата прическа. Mr. Green

Mama Vessi наистина много си приличат малките ти мъже. И изглежда добре се спогаждат двамата  Peace. Много е хубаво така - да има с кого да си играеш у дома Simple Smile. Пък и една госпожица след време съвсем ще разнообрази игрите Wink.
Стана ми интересно тази кола на скицника Тони ли я е нарисувал?
По принцип казват, че Дани бил мое копие, а Тони на баща си, но определено си приличат двамата. Що се отнася до играта, повече се дразнят, но намират и общ език. Книжката е от бг.книжките за оцветяване, бях им накупила за самолета, но така и не стигнахме до тях и като стане лудницата голяма, вадя по една книжка и те започват да оцветяват. Обикновено Тони го прави, а Дани му дава нареждания какъв цвят да бъде.
Tedulina , не стойте у дома! Времето е влажно , но е много прияно за разходка ( с екипировка,  разбира се). Децата вече не са малки и разходките навън са много важни.  Simple Smile
Peace
Много вярно, подкрепям, ние днес бяхме на вън с децата, беше -2градуса, снежно бяло, зимна приказка, а най-голямата радост беше, когато заваляха големи "парцали" сняг. Учих ги да си отварят устичките и да се опитват да налапват снежинките.  Joy, а що лопатки със сняг се изяде, за ужас на бг.бабите. #Cussing out Joy Дани днес като го вземах от градината го попитах дали са играли на снега, а той ми отговори "Дани, яде сняг." Joy

# 140
  • Варна
При нас днес е валежно и си стоим у дома  Confused. А как ми се иска поне за малко да излезем. Като си нямаме братче или сестриче не е чак толкова забавно у дома  Rolling Eyes.

Съгласна съм за излизане във влажно и студено или пък снежно време, това не ме спира  Naughty. Но трудно би ме накарал някой да изведа детето в дъжд. Локви има и след дъжда и той пак се забавлява с тях. Докато вали не бих излязла, освен ако не са няколко поредни дъждовни дни или нямам работа навън.
На Хриси определено не му харесва да го мокри и обикновено се налага да го нося  ooooh!. Е, къде е удоволствието в това? Пък и се притеснявам да не го простудя като се намокри.
Интересно ми е обаче къде водите децата навън като вали?

Mama Vessi интересно ми е да видя каква прическа си спретнала на Дани. Като знам и с Хриси какъв зор беше последното подстригване  ooooh!, а е време пак да повторим процедурата. Явно му беше интересно във фриз. салон, понеже от тогава играе на фризьор и ме боядисва  Crazy - да съм хубава  Laughing.

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 08:38 от Tedulina

# 141
  • Габрово
Интересно ми е обаче къде водите децата навън като вали?

Обикаляме квартала. Мишо има дъждобран-пелерина и гумени ботуши и много обича да излиза в дъжд. Подозирам, че не е само заради локвите тях ги има и след дъжда наистина , а защото иска да облича дъждобрана.

# 142
Здравейте на всички. Laughing
Аз започнах работа и не ми остава време да пиша по-често, но редовно ви чета.
На патерици - Честит рожден ден на Неда. Да е жива и здрава и да расте все толкова красива и усмихната.   bouquet
Сега пак да се оплача- Боби пак е на Аб - вече трети за около месеци половина. Беше 3 дена на ясла и на 3-ия вечерта пак вдигна Т. А вчера направо ни побърка- температурата му 39 и нагоре и не можем да я свалим. Кошмар. Днес вече да чукна на дърво е добре. Но до края на седмицата си е вкъщи. Не знам какво да правя с тази ясла - Боби взе да свиква,но това боледуване направо ни побърква.
Мамо Веси,спиралата е хубаво нещо,но много внимавай кой ще ти я слага. Аз миналата година сложих,но след няколко месеца (което е най-странното) взе да пада и я махнах. Казаха ми,че не е била сложена правилно. Shocked Но покрай това имах доста главоболия,чак не искам да се сещам.Сега съм на хапчета.

# 143
Mama Vessi интересно ми е да видя каква прическа си спретнала на Дани.
Eто на тази и тази снимка. Mr. Green

Мамо Веси,спиралата е хубаво нещо,но много внимавай кой ще ти я слага. Аз миналата година сложих,но след няколко месеца (което е най-странното) взе да пада и я махнах. Казаха ми,че не е била сложена правилно. Shocked Но покрай това имах доста главоболия,чак не искам да се сещам.Сега съм на хапчета.

Аз имам пълното доверие на д-рката. Тя е българка от 15-20год. живее в Исландия и е завеждащ отдела за изкуствено оплождане, т.е. разбира си от работата. От скоро си отвори частен кабинет и приема, иначе само в болницата съм ходила при нея, т.е. по спещност. Може да се каже, че благодарение на нея успях да задържа Тони, първите месеци, когато забременях. Беше бясна на личния ми д-р, че така ме е пренебрегнал. Тук регистрират бремеността след 3 месец., така, че и да се получат някакви усложнения първите месеци, не гледат много на сериозно.  #2gunfire (отплеснах се, сори  Embarassed)

# 144
Аз ни в клин ни в ръкав, но не мога да се стърпя да не се похваля. След близо година безуспешни опити да лекувам атопичния дерматит на Емма с хомеопатия, за съжаление безкрайно неуспешно. миналата седмица реших да сменя лекарката и отидохме на дерматолог във Военна болница. Много скептично подходих в началото, но истината е, че след седмица мазане с изписаните лекарства, кожата на Емма за пръв път от година и половина се изглади и детето спи спокойно през ноща. Много съм доволна

# 145
Mama Vessi, малко, но истинско мъжле е Дани с новата прическа.
Момченцата обичам само на снимка да ги гледам .  Laughing

Sallys, това е наистина добра новина!
Много е трудно с тези лекари и лекарства.  Tired На никого не вярвам и се побърквам , когато се наложи да ходим на лекар.

В яслата на Дариа , във вториник ще има куклен театър. По повода ще я заведем рано на ясла.  Simple Smile

# 146
аз задръстих темата със снимки този месец, ама честит ви Хелоуин, със закъснение  Simple Smile

http://misholina.multiply.com/photos/album/65/Halloween_2007

# 147
  • Габрово
Мишолина много хубави снимки както винаги.

Първият Хелоуин на Антон  Heart Eyes!

# 148
Здравейте момичета,
пиша тук за пръв път -подвизавах се в други форуми до сега,но след като изчетох темата мога да кажа само :Браво  bouquet

А иначе-моят Владислав все още не ходи на градина,но вече е време да проучвам и да търся такава,че бавничко става и много се чака.Да са живи здрави бабите и дядовците!
Ще се включвам вече редовно в темата.

Подрави  bouquet

# 149
Мишолина, много са ти хубави снимките, направо ти завидях Simple Smile
Добре дошла Живанка!
Ние вчера бяхме на детски рожден ден и мен направо ме хвана срам от мойта. Винаги си тръгваме последни, не мога по никакъв начин да я изкарам от "джунглата" както тя нарича детските кътове. Да не говорим, че като я заведа на такова място просто изключва, че има майка. Вика ми "bye, bye" и ме зарязва тотално.

Общи условия

Активация на акаунт