МАРТеснки хлапета

• 17 874
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честит Рожден Ден Цвети!!!  bouquet
Бъди здрава и много щастлива, обичана съпруга и мама! Hug

# 166
...ЖиванкаHeart Eyes за Влади!

Благодаря ,ivap Heart Eyes  bouquet

Цвети ,снимките ти са чудесни  и как не с такива модели Heart Eyes Hug

ЧРД и от мен!Желая ти здраве ,любов ,сбъдване на мечти  bouquet

# 167
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!! ДНЕС ДЕНЯТ МИ ЗАПОЧНА ДОБРЕ Simple Smile ИЗПЪЛНЕН С ПОЛОЖИТНЕЛНА ЕНЕРГИЯ Simple Smile

Ей, Жозефина, мълниеносна си, как си го скрила станиславчо да не го видим всички...

Ран вчера е бил много послушен в градината, влезе без пробреми. Като се прибрах вечерта и ми разказа- бях в гадината (без р), спах, събудих се, Диди (баба му) взе ме. А сутринта сестра ми дойде да остане при бебето и той й обяснява - Чао, Лили, отивам гадината, върна се после Simple Smile

# 168
Цвети честит рожден ден и от мен макар и на патерици!!! Аз както винаги пак съм недоразбрала.
Да си жива  здрава, много любов и щастие! smile3525 newsm59

# 169
Весел празник, Цвети! Всичко най-хубаво!!!

Снимките са чудни; много е пораснала Нединка!

# 170
Цвети честит рожден ден и от мен макар и на патерици!!! Аз както винаги пак съм недоразбрала.
Да си жива  здрава, много любов и щастие! smile3525 newsm59

никак не си закъсняла, днес ми е рождения ден Simple Smile аз просто рано- рано влязох в темата

# 171
Цвети,честит рожден ден!

Желая на теб и цялото ти семейство здраве и любов!

# 172
  • София
Цветина, да си жива и здрава, много щатлива, ти и цялото ти семйтво! От сърце ви желая всичко най-хубаво Grinning
Малката Неда е страхотна, а Ран все повече заприличва на татко си(поне според мен де)  Grinning

Чара,как върви бременността? Я ни вдъхни малко кураж на тези мартенски мами,които още седим с по едно мартенче. Grinning

Ами какво да ти кажа, ние второто го бяхме планували още преди да се роди Георги, от целия план само не осъщетвихме това пак да е март месец, а избързахме  един месец. При мен и двете бременности са леки. при вторaта особено докато бяха по-малко килограмите покрай грижите за първото забравях за второто. сега ми дотежават многото килограми, но и двата пъти просто качвам зверски. Ако и втория път родя лесно като първи- вичко ще е шест( живот и здраве само) Grinning Полът още не го знаем.

Живанка, Голям сладур е Влади. Да ти е жив и здрав.

Горска фея, много е хубава снимката- и като цвят и композиция Grinning

Относно позирането Георги е на фаза "Хайде прави ми няколко снимки и ми дай после аз да снимам" съответно получавам някакви изкуствени пози и усмивки само и само да му дам фотоапарата GrinningНапоследък една свястна снимка не съм направила.

# 173
Цвети, честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди и занапред все така щастлива и лъчезарна и нека тати и твоите двама сладури да те направят още по щастллива мама и съпруга  bouquet
 ние днес изкарахме само до обяд на яслата, защото Вики вдигнал температура и ми се обадиха да го прибера Tired и сега  в къщи ще се гледаме. Дано да се оправи бързо, че в събота сме на сватба и няма да имам настроение ако е болен Rolling Eyes

# 174
Izviniavam se za latinicata Embarassed, no sam na rabota, i chakam da zapochne sabranieto ni. Ne iskah da izpusna da chestitq na Cveti,  Embarassed
Cveti, chestit rojden den! Mnogo priatni i nezabravimi momenti da ti predstoiat!   bouquet
Nai-blizkite mi priatelki, da ne kazvam nai-dobrite sa prez noemvri rodeni, dori ednata, koiato e tuk v Islandia ima tochno dnes rojden den, a drugata v BG na 10-ti  Joy. Strahotni hora ste skorpioncheta, Da ste jivi i zdravi! Hug

Shte pisha po-kasno oshte...

# 175
 Цветина , честит рожден ден и от мен!!!   bouquet

Днес е специален ден, да знаеш!  Simple Smile Дойдоха за снимки доста рожденничета.  Simple Smile 

Театърър в яслата на Дариа е минал добре . Разказа ми само  че пляскали с ръце на каките и казали чао на каките , а каките обещали да дойдат пак.  Laughing  Но явно е било интересно и актрисите са включвали децата в самото представление.

tchara, ти нали щеше да пускаш Георги на градина от октомври? Птказа ли се ? Няма ли да ти е трудно  с неспящ Гого и бебе?

# 176
  • Sofia
Цвети, чесит рожден ден!!!   bouquet
Да си все така лъчезарна, сияйна и обичана от всички   Hug
Живанка, добре дошла  welcome  То аз толкова рядко влизам вече, че и на мен може да ми кажете същото  hahaha Яна обаче отново не спи след обяд, а вечер понякога не ми остава време да влизам да чета. Имам и един куп снимки да оправям, ама хич не ми се захваща с това   Rolling Eyes
Sallys, честита бременност и на теб  Simple Smile  И аз вече имам 2 сладки девойки, та както се казва "Добре дошла в отбора"   Hug
Гледах снимките, които сте изпратили - децата са страхотни   Heart Eyes  А относно усмивките за снимка - Яна също се усмихва като Дариа или отваря уста все едно крещи - ето така   hahaha

Иначе като види фотоапарата е същата като Георги на Чара - с 300 зора успявам да направя няколко снимки и после и давам тя да щрака. Вече прави доста добри снимки - т.е. успява да ни центрира и да не ни отреже главите  Mr. Green, та Феичке, след 2-3 години ще ти се яви сериозна конкуренция на фотоконкурсите   Laughing
Не знам вашите деца как са, но Яна е ужасно трудна със заспиването - направо взима тока на бабите - приспиват се между един и три часа всяка вечер  Crazy  Пък аз не смея да пусна компа, че ако случайно дойде и види, че работи става страшно...  Tired
Иначе пее много, снимах я с камерата как ни изнася концерт - дрънка на детска китара и пее   Joy  Освен това напоследък иска да прави всичко каквото правим ние с бебето - иска да го носи сама, да му дава бибата, да го занимава, ама малко мечешката му се радва... Очите все на 4 трябва да са, че му се мята отгоре без въобще да мисли...  Добре, че има доста кукли, та и с тях се занимава  Grinning
Малка счетка, стискам палци Влади бързо да оздравее.
Хайде много целувки на всички мартенчета    bouquet

# 177
Malka s4etka ,желая на Вики бързо оздравяване.Сигурно не е нещо сериозно.Владислав беше хремав 2-3 дни, но вече няма и следа от хремата.Желая здраве на всички"мартенски хлапета" Heart Eyes

# 178
Боже, боже сега се загледах колко от вас вече са родили втори път. Мен уж ме нямаше не толкова дълго а ей го на Чара чака февруари, Мишолина има 2 седмично бебче, Лиана чак 5месечно. Сякаш вчера гледах тикера на Цвети се чудех как се е навила на второ и то толкова рано след първото а то Неда вече е на годинка.
Кога отлетя това време? newsm78 newsm78

# 179

Кога отлетя това време? newsm78 newsm78

Sallys,нали знаеш,че чуждите деца много лесно растат, а бременността на другите минава много бързо.  Grinning  Истината обаче е,че времето наистина си лети.
liana  , здравей. Отдавна не си писала,но кога ли да ти остане време. Направо ви се възхищавам на майките с две дечица - аз едва с едно се оправям. Колкото до заспиването - и Боби е същият. Понякога по 2 часа се приспивахме. Откакто тръгна на ясла обаче заспива по-бързо,но рядко се случва да легне и да заспи веднага.
malka s4etka ,как е Вики днес?  Направо ми става лошо като чуя за температура. Дано се оправи бързо.

Общи условия

Активация на акаунт