Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 26

• 17 824
  • 359
  •   1
Отговори
# 105
М/у другото имам тази риза в бяло. Сега си я поръчвам в бежово. Седи ми много добре да не повярва човек Laughing
Май за сега това е единственото нещо, което ми е харесало толкова много! А и за офисния стил на обличане е перфектна Simple Smile

# 106
Аз поне не видях някъде да пише в офертата за безплатна доставка, може би дават допълнително. Mr. Green

Ами в моята има Laughing
Три квадратчета са:
-15 евро
одеялце
безплатна доставка

Дуци, и аз преди дни пак направих поръчка - но тя беше на разни намалени неща, така че хич не се и кося Mr. Green

Но сега виждам, че не намаля по 15 евро от всеки артикул, а общо 15 евро от всички неща, които са от новата колекция.
Добавих сега 2 пуловера, единият към 32, а другият към 35 евро и свали от 1вия към 7 и от 2рия към 7 евро, а не от 2та по 15

# 107
  • Варна
Аз поне не видях някъде да пише в офертата за безплатна доставка, може би дават допълнително. Mr. Green

Ами в моята има Laughing
Три квадратчета са:
-15 евро
одеялце
безплатна доставка

Дуци, и аз преди дни пак направих поръчка - но тя беше на разни намалени неща, така че хич не се и кося Mr. Green

Аз гледах тая на red shoe , там няма:
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=dd4d3f2f5fbdfd2f5a

# 108
# 109
  • София-Лагера
Давайте линкове на нещата където ги намалява.
Ве4е се 4удя какво да поръ4ам.
Така ,ще е по лесно за вси4ки  bouquet

# 110
  • София
М/у другото имам тази риза в бяло. Сега си я поръчвам в бежово. Седи ми много добре да не повярва човек Laughing
Май за сега това е единственото нещо, което ми е харесало толкова много! А и за офисния стил на обличане е перфектна Simple Smile
Ей, супер е тая риза, ама не ми дава да си я прибавя в кошницата.... въобще го няма бутона за прибавяне, а само този за промяна из кошницата, но реално ризата не е в кошницата - може ли да пуснеш друг линк към нея - защото не я намирам никъде

# 111
Дали някой може да ми обясни защо цял ден не ми се отваря саита?  Нито френски нито английски нищо  newsm78 Странна работа.

# 112
Ей, супер е тая риза, ама не ми дава да си я прибавя в кошницата.... въобще го няма бутона за прибавяне, а само този за промяна из кошницата, но реално ризата не е в кошницата - може ли да пуснеш друг линк към нея - защото не я намирам никъде

Пробвай сега  Wink

http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-a-jabot.aspx?productid= … t=1&hasprev=0

Дуци, тази риза има ли нещо разтегателно в нея?
Че на мен риза, която няма ластично в нея трудно ми става на бюста и все се отваря, а по-голям размер ще ми е голяма на раменете Embarassed

# 113
ох видяхте ли това 27 евро
вече три пъти ги слагам и ги вадя от кошницата,пробвах и с разни оферти ама хич не намаля цената,а нещо не ми се дават тия пари за тениска сега,иначе са супер

# 114
Май няма ластично newsm78
Ще погледна довечера Grinning

А линк към тениската с чантата може ли? Аз вече поръчах, де, но да речем че чакам одеалце Laughing

# 115
  • София
Благодаря  bouquet

# 116
  • Sofia
Тази тениска не е от колекцията есен-зима 07-08 и не може да се използва офертата с нея

# 117
  • Ловеч
аз пробвам с тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6661211& … ue&ksource=-1, но не сваля 15 Е, а са с червен етикет и от новата колекция

# 118

А линк към тениската с чантата може ли? Аз вече поръчах, де, но да речем че чакам одеалце Laughing

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-roxy-sac-roxy-offert.asp … t=1&hasprev=1

Защо трябваше да го показвате това комплектче, очите ми останаха, рокси ми е голяма слабост, а 38ми размер става 29 евро  Crossing Arms

# 119
Мерси, Рокси Grinning
Сложих си го в кошницата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт