Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 183
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Нали Душето каза,че Боби,ще е с нея  Whistling...,а той е пич  Mr. Green!
И ако идва и другоградски мами те къде ще си оставят мъжете ...?При нас ... newsm53 newsm53 newsm53!

# 196
И ако идва и другоградски мами те къде ще си оставят мъжете ...?При нас ... newsm53 newsm53 newsm53!
Ей...ама как пускате "фитилите" Wink как да обясня тогава на мъжа ми 4е отивам на бебешка среща Joy.той и без друго се съмнява 4е в 5 сутринта ходя на "бик" hahaha Joy Crazy

# 197
  • софия
Е,то и мен ме съмняваш  Mr. Green.....,я си признай честно...Ходиш ли,аджеба някъде да пояздиш  smile3503?

# 198
  • Sofia
Че щом ще има толкова мъжове, да взема да  оставя Димана вкъщи Joy Joy Joy
Дани, вече не е за гол баджак.
Бланк  Hug
Ле-ле  как сте се наточили за второ дете - браво!
Аз ще ходя скоро при моята гинеколожка и ще я питам за противозачатъчни. Преди пиех Марвелон и то много дълги години и от тях изобщо не съм напълняла, нито съм се окосмила повече. Бях адски доволна, защото цикълът ми беше много редовен , кратък и  безболезнен, за разлика от сега. Та това е основната причина, поради която искам пак да ги почна.
Утре и аз може да закъснея малко, че Димана спи следобяд до когато си реши, но до 17.00 ще сме там.

# 199
  • софия
Мацки,може ли да ме светнете кой жк. е "Изгрев",че съм си харесала това:
http://www.galleon1.com/Drugi/drugi.html
шкафа с шарените "чекмеджета"

# 200
Дани, Изгрев е между гара Пионер  и Кат( ама как го обясних ooooh!).ПО-добре да ти обясня  къде се намира магазина Wink Абе- в общи линии се пада зад строителните складове на гарата и хотел Диана

# 201
Успешна нова учебна година на всички братчета и сестричета на прекрасните ни августинчета!!!

Приятно изкарване на РД утре и да се документирате с мнооооооого снимки.

Ние с ИЦето ще бъдем няколко дни на гости в Кюстендил, така че ако има мами от там да се обаждат (със зелено лятно Джордани сме)

Сутринта бяхме на празник в едно училище, където работи майка ми. На Ицето мн му хареса там, особено да седи на чина http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162771&photo=118

# 202
  • София
Елф4е, разби ме с тоя сън Joy Joy Joy .Ама като те знам каква си, май ще ме 4акаш аз да се навия на второ, 4е да бременеем дружно Grinning( нали знаеш 4е трябва да сме комплект , или поне с ден разлика Wink.Тоя път предлагам ти да ме изпревариш с моми4енце, а аз на другия ден с мом4е)
Хехе, верно! Няма проблеми! Кажи като почнете с опитите!  Peace Joy Joy
Мен пък това ме уби
Ей...ама как пускате "фитилите" Wink как да обясня тогава на мъжа ми 4е отивам на бебешка среща Joy.той и без друго се съмнява 4е в 5 сутринта ходя на "бик" hahaha Joy Crazy

hahaha

# 203
  • София
Значи ще се запозная с кума си  Joy Joy Joy
Мале, хвана ме лигнята Blush

# 204
  • София
Бамбуча, голям сладур е Ицето! Heart Eyes И преди с пилето на грил ме изкефи!  Peace
А ако не ле лъже паметта, Кристианна май беше от Кюстендил newsm78

# 205
Ти май много се заседя пред компа WinkЯ да ти дам една сериозна зада4ка Grinning ( имаш за сваляне едни снимки..... CrazyАко успееш- утре няма да ти се карам( много;-))

# 206
  • софия
Бамбуча,Ицето на снимката на която е на чина и не се вижда всъщност какви малки мишлета са си все още в личицето-в погледа го е докарал на истински любознателен първокласник  Grinning!
Велмар,мерси,мацка  Hug!Ти ходила ли си до там?Нещата само на снимка ли изглеждат добре,или не са за изхвърляне  Thinking?

# 207
  • София
Ти май много се заседя пред компа WinkЯ да ти дам една сериозна зада4ка Grinning ( имаш за сваляне едни снимки..... CrazyАко успееш- утре няма да ти се карам( много;-))

Имам задачка, да  Blush Embarassed И май ще ми се караш утре, защото няма да мога да я оправя - при баба и дядо на Ивчо съм. А таткото, дето уж може да ги оправи е на работа.  Tired Ама друг път няма да правя тази грешка да снимам с телефона, че от май те лъжа  Embarassed Ако има как да ти ги прехвърля на твоя...  Rolling Eyes Утре нося фотото вече. Peace

# 208
Велмар,мерси,мацка  Hug!Ти ходила ли си до там?Нещата само на снимка ли изглеждат добре,или не са за изхвърляне  Thinking?
не съм ходила още- само се каня Thinking.Хайде- който пръв отиде- ще каже мнение Wink
А  ти нещо конкретно ли търсиш?Ако може- да помагам с нещо Hug.В главата са ми само мебели и т.н...... CrazyВече сънувам обзавеждане ooooh!

# 209
  • софия
И аз съм така  #Crazy!Нали ние тази идващата седмица вече,ще се местим и на лягане и на ставане все мисля,какво още да Ухарча Мошето  Mr. Green!
Въпреки,че той ми се е заклел,че не иска и да чува повече:"Бебка,знаеш ли какво харесах,за АП....." Crossing Arms!
Ние мебелите вече си ги поръчахме на Бубчето при мъжо и спалнята и детската даже вече са ни монтирани  Grinning!
Много файско стана!Ще ви поканя на гости който има мерак да види.
Кухнята още не е монтирана,но утре най-късно вдруги ден и тя ще е на мястото си.Просто другите майстори,които правиха ап. мноооого се забавиха  #2gunfire!
Сега ми трябва холна маса,но всичко което съм видяла до сега е  Sick!
Трябва да е или от този лакирания МДФ,или от масив!Не искам ПДЧ,или пък комбинацията ПДЧ и стъкло!Искам ниска маса абсолютен квадрат,метър на метър.
Вие до къде стигнахте с ремонта?

Общи условия

Активация на акаунт