Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 113
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia, Bulgaria
Ха, добро утро!
Аз отивам на работа и оставям паричките вкъщи. До довечера да сте измислили къде да ги пратим Peace Аз имам идея на СНБМ. Четох за акциите им и съм меко казано възхитена от тези жени. Ама чакам и вашите мнения.
Лек и спокоен ден ви пожелавам.

P.S. Обърквация е клюкарка Crossing Arms

# 286
  • софия
Честит празник на всички именници и на всички от Софето  Grinning!

# 287
  • Sofia, Bulgaria
Ей, как забравих Blush
Честит имен ден на всички празнуващи днес малки и големи сладури  bouquet Да са живи и здрави и да им се сбъднат всички мечти Heart Eyes

# 288
  • София
Честит празник и от мен  bouquet
Наистина беше много за малко празника (особео за нас Embarassed),но пък качествен Heart Eyes
П.С. Обърквация може и да е клюкарка,ама говори чистата истина JoyДълбоко съм убедена,че Деситка още не е успяла да оправи след хуните Алекс,Ина и Дари Mr. Green Twisted Evil

# 289
  • у дома
Честит Имен Ден и Честит празник на всички сладурковци и техните мами, татковци, каки и батковци   bouquet  Hug

аз ще се въздържа от коментар  Whistling Mr. Green просто нямам никакво време, ще пусна новата тема с копи-пейст и евентуално малко снимки ще кача (тези, които сте качили са страхотни   bouquet ), но не обещавам  Laughing  Mr. Green
elen@ много мъчно ми стана, че сте се лутали толкова  Sad  Hug но все пак Марти е документиран  Mr. Green

качих едно мъничко видео, ако не го отваряте сега, опитайте по-късно  Wink  Mr. Green

# 290
Много хубава срещичка си направихме, мамита Simple Smile Може ли другия месец да отпразнуваме общ РД за годинка и месец Laughing

# 291

Общи условия

Активация на акаунт