Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 148
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Честит Рожден Ден Нана! Дано денят ти да е завършил прекрасно!

vessy78, къде изчезна толкова време?! Hug

Партито беше много готино, но Гого го оцени последните 15 мин, когато спря да мрънка и реши да си поиграе. В кратък контакт зарази и Лора, която чудесно се забавляваше преди това, и тя  прекара остатъка от купона в ръцете на мама. Wink
За съжаление не успяхме да поклюкарстваме хубаво, но пък се радвам, че дойдоха нови мами, а и някои, които ни бяха позабравили.

bebon, снимките са страхотни! Да не се занимаваш  професионално с фотография? Wink

# 256
А как да видя снимките?

# 257
  • София
Тортата е била много хубава!

vessy78 , ето тук

# 258
Страхотни снимки. Всички сте прекрасни. Жалко че не успях да се включа. Sad
А сега blanc да се включи с коментар, моля.

# 259
Пропуснала съм момента за даренията, въобще не съм разбрала кога сте ги събирали. Кажете как, искам да се включа. Не съм чела страници назад, ако там сте го обсъждали.....

AndyB, снимам за удоволсвие! Благодаря за комплимента  love001

Радвам се ,че се успяхме да се видим, майчета
Сега като се замисля, бях толкова неадекватна, ама то от вълнение сигурно

С Дани777К сме си писали и на лични, а сега я виждах и незнаех какво да й кажа. Най-малкото тя претърпя толкова много, че трябваше да я поздравя за което !

Лека вечер на всички

P.S. някой ходи ли на Speed Fest ? Беше яко!

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 22:27 от bebon

# 260
Може би на 2-рия ни общ рожден ден, живот и здраве, ще можеме да си поклюкарстваме, както каза Анди и да си поговориме повече, защото евентуално децата ни няма да са толкова зависими от нас  Peace.

# 261
  • Sofia, Bulgaria
Bebon, утре ще превеждам паричките, ако някой все пак ми каже къде да ги пратя newsm78
Аз съм на работа в Мола на Стамболийски до 6. Ако още някой иска да се включи и има възможност да заповяда Hug
А за РД. Дойдохме малко късно и аз лично се ошашавих от толкова много бебета и бях малко неадекватна. А за Алекс да не говорим... Ама се радвам, че се видяхме де Grinning

# 262
И аз съм тук HugЧакам снимки Mr. Green.И няма да мрънда от тук докато не до4акам и последната Crossing Arms( да ви тежи на съвестта 4е сте ме уморили..... Laughing).
Много, ама много се радвам 4е се видяхме, момичета! Наистина беше малко непосилно освен да се видим, и да си обърнем внимание или поприказваме, но - догодина Wink.( Всъщност, надявам се    отново да се оргазнизираме за среща и преди следващия РД на нашите мъници Wink)
Дари беше меко казана неадекватна като се прибрахме... CrazyМного уморена, малко крива,  но - превъзбудена от емоции Grinning.Сложих я да спи бързо-бързо, щото и аз давам "заето" Crazy.Утре отонво съм на работа и умирам за сън.....Така4е, смилете се над мен и пускайте снимки по-бързо Praynig
И не на последно място да благодаря на фотографките за положените усилия!
(Дани, намери ли калъфа на фотоапарата ? Joy)

# 263
  • гр.София
 Я,каква навалица Mr. Green
Ние сега се прибираме,т.к. ходихме на гости у майка ми.
 Срещата беше безобразно кратка Simple Smile
 Ще качвам снимки след като ми ги източи мъжа.

Деситка, пак в Клюкарника прочетох,че Фондът на Даринка праща пари за всяко нуждаещо се спешно от средства болно дете.
Пише го в темата за Евелина.Без да ги молят тия дни са им осигурили сериозна сума.

# 264
Ех, че хубаво партиииииии, така ми се иска да присъствам някога и аз с Али  Rolling Eyes
Пу-пу много сте хубави наистина   bouquet
Гледам почти всяка мама грабнала по една камера, значи ще чакаме още снимки  Mr. Green

И нали съм си любопитна и трябва да си задоволя интереса я ме светнете кои са двечките мами точно в центъра - едната е с черни цайси , а другата е с червена коса и държи едно бебче  Thinking Всички останали ги разпознах Heart Eyes даже и Велмарчето и Обърквациика дето се вижда само част от тях, но тия двечките не мога   newsm78
ЕТО на тая снимка  Party

# 265
Мамата с очилата е Дидика, а другата мама е Цветенце и нейния сладур Боян Hug

# 266
  • Sofia, Bulgaria
Blanc, ама в сайта не намерих сметка на Дари. Иначе и аз това го прочетох. Но явно са останали парички от преди това и хората са ги изпратили. Та затова се чудя къде точно да ги преведа.

# 267
  • София
Хайде добра вечер и НАЗДРАВЕЕЕЕЕ! Слагам уискито за мое здраве, защото само след час започва именният ми ден! Laughing

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА за подкрепата, пожеланията и слънчевото настроение. Страхотни снимки сте качили от партито, съжалявам, че го пропуснахме. Но имам добри новини - Супер Митко отново стана супер и мисля, че преодоляхме първата хипер сериозна криза в съвместния ни живот. Даже сега мие чиниите след вечерята с кумовете - това ми е подаръкът Joy

Кумовете, както винаги се отчетоха много специално - подариха ми бегония /надявам се да не я уморя Mr. Green/ и пакет козметични процедури Wink

Блу   bouquet Heart Eyes ти знаеш защо Hug

# 268
Аз предлагам  да преведем парите за това детенце http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222629.0
Сега се разривих из форума и попаднах на темата за Симона.Те гонят и срокове, защото операцията ще е след  2 дни.
НО всъщност- за която и кауза до отидат, ще е добре Hug

# 269
Момичета ето и тук във форума са изброени точно дечицата, за които не са събрани пари все още може и там да попитате може ли общ превод по сметката на Дари предполагам че веднага ще ви отговорят.
http://spasijivot.forumi.bg/
Свалям ви шапка за доброто дело което направихте, чест и почитания!   bouquet

За Симонка паричките са събрани  Hug

velmar, благодаря ти мило bouquet

Общи условия

Активация на акаунт