Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 182
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Миленка, няма проблеми  Laughing Мерси  Hug
blanc, по принцип би трябвало да има тържество, но утре като дойдете в Барбарони, обърнете внимание на 7-мо ОДЗ, как са го разпердушинили. Ние си нямахме такова  Sad
spinki, как така един път в месеца, бе душко? Страх те е да не забременееш ли?
Elwing и на мен ми гориха раничка и ми казаха, че сега вече мога да си сложа спирала   Thinking

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 13:40 от adrianska

# 181
Ох, като ви чета  за бебшки планове..... ooooh! Аз нямма такива намерение. Не скоро, а по принцип newsm78.Е- времеот ще покаже, но - разума  това ми казва.Мъжо е на друго мнение, ама  то трябват 2-ма  Wink, тъй 4е- няма да го огрее скоро.

# 182
  • София
Elwing и на мен ми гориха раничка и ми казаха, че сега вече мога да си сложа спирала   Thinking
Ми, не знам, така ми каза д-ра, че щом имам или съм имала раничка, спирала не се слага.  Rolling Eyes Но и аз не искам, така чу му приемам съвета... Като че ли съм по-склонна хапчета да пия.  Thinking

# 183
  • София

spinki, как така един път в месеца, бе душко? Страх те е да не забременееш ли?

Мисля, че има предвид овулацията, като по-опасен период, а не че го правят 1 път в месеца.
Ако съм разбрала и твоето питане, де Blush

# 184
  • София
Пак съм аз, ама като заговорихме за 2-ро бебе, да ви разкажа какво сънувах - че раждам,  Crazy този път нормално и за 2мин, точно като насън   Laughing, момиченце. И понеже Душето ни бяха кумове, решиха те да изберат името и го нарекохме Илина, май тя беше казвала, че й любимо име.
Щом почнах и да ви сънувам, смятайте колко съм се пристрастила към вас!  Heart Eyes Blush

# 185
  • по света
Здравейте и от нас,
да ви питам за утре ще имали къде да оставя количката там ,защото ние не ходим още,а ако ще трябва само да я водя ще ми излезе из носа.Татито ще ни докара,дано лесно го намерим newsm78
Относно въпроса за следващо дете ние сме сериозно решили и по принцип не вземам никакви мерки,така че видим кога  ще е:crazy: Търся и без друго гледачка с уговорката следващите няколко години да е с нас и то навсякъде,иначе още деца  не!Това ми е условието.

# 186
  • софия
Въпросче до мамите с моми  Grinning:
Обувате ли чорапогащници сега,ако мадамките са с пола или още е за голи баджаци според вас  Rolling Eyes?
Това време най го мразя  Tired!

# 187
  • софия

да ви питам за утре ще имали къде да оставя количката там ,защото ние не ходим още,а ако ще трябва само да я водя ще ми излезе из носа.
Има, мацка  Peace!Много е просторно!

# 188
  • по света
Обувате ли чорапогащници сега,ако мадамките са с пола или още е за голи баджаци според вас  Rolling Eyes?
Аз не и обувам по простата причина че мразя чорапогащници от дете.Или ританки или боса с чорапи,днес бяхме навън от 10 сутринта и обух ританки под панталона.

# 189
  • София
Аз не съм с мома, Laughing но обувах на Ивчо под панталончето като излизахме предните дни в студовете  Blush , че и без това му течеше носа. Според мен вече не е за голи крачета. Аз дори самата не бих се изтипосала така на това време (не че нося поли).

# 190
  • софия
Че от сега се чудя как да я измодеря,за утре  Flutter,а и аз се чудя как да се издокарам,че нали ще има и татковци  Mr. Green...и освен да се пусна по цици по друг начин на дали ще ме види човек,такава пръчка съм станала  Laughing!

# 191
Привет и от нас  Hug
Бланк добре дошла,липсваше ни  Heart Eyes
Относно плановете за второ дете и аз като Velmar нямам такива намерения  Embarassed,иначе засега не използвам никакви предпазни мерки и ние сме на ПАЙСЕЕ  Mr. Green,засега действа безотказно  hahaha
Нана надявам се да се успокоят нещата при вас и да отидеш на срещата,определено ще се почувстваш по-добре  Peace и най-вече ще се разведриш  Hug
Елфче, ама това пристрастяването е майче заразно  Mr. Green и аз съм същата имам чувството че ви познавам откакто съм се родила,а иначе лично не познавам никой  Embarassed
Дани аз като обличам Даяна с панталон и слагам по-дебели чорапи,вчера и бях сложила една дънкова пола и беше с чорапогащник,защото особено докато стане 12 часа си е хладно  Heart Eyes

# 192
Че от сега се чудя как да я измодеря,за утре  Flutter,а и аз се чудя как да се издокарам,че нали ще има и татковци  Mr. Green...и освен да се пусна по цици по друг начин на дали ще ме види човек,такава пръчка съм станала  Laughing!

Дани,става мацко,поне има какво да видят   Laughing Peace
Елфче сега видях снимките от морето,ама Ивчо голям мъж е станал  Heart Eyes,а и ти майче вече не си блондинка  newsm78

# 193
  • София
Мис, той Ивчо си върви открай време голям  Laughing , и да - вече не се боядисвам. Така съм се запуснала, че...  Embarassed Но не искам вече да си изтощавам косата, Ивчо достатъчно ме скубе и дърпа, ако я и боядисвам, съвсем без коса ще остана, а не е и без това много  Joy Confused
И аз се чудя какво да облечем, какво ще е времето и т.н.  Mr. Green А това за татковците не го знаех  newsm78 Кой ще е смелчагата да седи на едно място 2ч с 25 бебета  Shocked И, Дани, ще те забележат, няма начин  Wink Heart Eyes , само че защо искаш още мъже, при това от нашите? Rolling Eyes Не пожелавай мъжа на ближния си!  Naughty  Joy

# 194
Дани, аз обувам на Дари 4орапогащници когато е с пола или рокля. НО за това време( т.е. не 4ак толкова студено)- тънки Flutter
Та- не разбрах и аз за татковците Mr. Green. Кой е този мазохист.... hahaha
Елф4е, разби ме с тоя сън Joy Joy Joy .Ама като те знам каква си, май ще ме 4акаш аз да се навия на второ, 4е да бременеем дружно Grinning( нали знаеш 4е трябва да сме комплект , или поне с ден разлика Wink.Тоя път предлагам ти да ме изпревариш с моми4енце, а аз на другия ден с мом4е)

Общи условия

Активация на акаунт