Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 176
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Хапчета и спирала не ща, защото най-късно другата година планираме бебеправене на бебе 2. Blush
Леле мило, браво на вас шапка ви свалям   bouquet
И аз !
Карим,до преди месец повече се пазих,но сега вече си я разнасям  Laughing!Само се проверявам от време на време дали всички "екстри" са още закрепени по мен,че тогава вече не знам какво се прави  Rolling Eyes!
Вчера бях при Рали да видя Ники и направо ми се прииска и на мен пак  Crazy после като се прибрах в къща с беснеещо дете,мъж с който си говорим само за ремонти и кой е по-изморен и има нужда от почивка и малко се поохладих  Mr. Green от тези ми мераци,но принципно след одисеята ми с Пирогов аз вече съм за второ дете  Peace!

# 166
  • София
Блу, дано да дойдете утре!
Бланк  Hug
Аз ще взема фотоапарат, ей сега ще сложа и батериите да се заредят.
Ние също искаме още едно детенце, но може би ще изчакаме още две или три години, пък ако се случи по- рано  Hug

# 167
Хапчета и спирала не ща, защото най-късно другата година планираме бебеправене на бебе 2. Blush
Леле мило, браво на вас шапка ви свалям   bouquet
И аз!!!

# 168
  • софия
Оххххх,много съм зле  ooooh!!
И ние сме с течащ нос от време на време само  newsm78 и вчера бяхме при педката и ни изписа да и давам 10 дни -Есберитокс Н.
Да и давам по 8 капки по два пъти на ден.Водята се -имуномодулатор за повишаване на защитните сили на организма.

# 169
Ние сме с Виброцил,ако трябва да и слагам от черните капки със сигурност не бих я извеждала на вън,защото ще е цялата на петна.  Joy Марти определено е по-добре.Температура не е вдигала,супер жизнена и игрива е....,но и аз ще реша в последният момент ,дали да идваме.Все пак няма да е честно спрямо другите дечица и майки да дойдем с течащ нос.И ще се пръсна от яд,ако не дойдем.
Блу-освен  ние сополивите да си направим сополива среща. hahaha

Добре дошла на Блан,чакаме с нетърпение разкази и снимки.

Честито на днешните ученици-Блан,мама Марго,Адрианска-само шестици  тази година!

# 170
  • софия
Може ние със "сополивите" в някое кьоше да застанем   Mr. Green!
То и Лори на Пепър и на нея нещо и течеше нослето тези дни,но може и вече да са по-добре  Praynig!

# 171
Привет и от нас!
Ей, сополивите, не така къде без вас - бързо да се оправяте, никакви кьошета  Naughty

Относно темата за пазенето и дечицата, и ние сме с презервативи за сега, но и ние като Анди сме  замислили Лори като тръгне на градина да я изненадаме с братче или сестриче/според желанието на татито, трябва да е сестричка, та за това да знаете, че второто ще ми е момченце  Mr. Green/ Както и да е, то си е божа работа, не искам да си давам срокове, че както сме замислили евентуално догодина да се занимаваме с ремонти, майстори и нови къщи , незнам дали ще ни е до второ детенце тогава.

Абе ставам, че сигурно ме тресе яко вълнението и бръщолевя несвързано. Успешна година на всички ученици!
Ние потегляме към мойте сладурковци за да им го пожелая лично - стискайте палци да ни се зарадват  Praynig

Хубав и слънчев ден на всички!

# 172
  • София
Влизам само да кажа, че се скарахме жестоко с татито. УТре няма да дойдем. Съжалявам.

# 173
Здравейте!
Честита учебна година на всички ученици!
Нана, недей така мила, до утре има още време. Ако трябва ще помагаме   Mr. Green
Миленка, аз нямам ученици, каката ни няма още 3 годинки  Laughing. Чакаме от октомври да тръгне пак на детска.
Попитах ве за спиралата, защото и аз в момента пия противозачатъчни, но вчера докторката каза, че трябва задължително и често да си преглеждам гърдите. А, аз нали скоро ви казах, че ми откриха някакво доброкачествено образувание на едната гърда. Та евентуално хапчетата могат да ми навредят. Сега за четвъртък съм си записала час пак за мамолог, за още една консултация, та ще видиме. Валка и аз мислех за Мирената, но не си заслужава да дадеш толкова пари и да се окаже, че тялото ти ще я изхвърли  Sick
Надявам се утре да се видим всички по крайния списък. Много ще ми е мъчно, ако някой не дойде  Sad  Wink

# 174
Адрианска-леле,как се изложих  Embarassed .Сори,да ти е живо и здраво малкото-голямо момиче.
Нана,мила,аз като скорошно тотално изпокарана с мъжо,ще ти кажа,да отидеш на РД,независимо дали сте се сдобрили или не.Ще си  прекараш приятно,далече от ежедневните проблеми.А със Супер Митко ще се сдобрите,все пак сте младоженци и ще ви е много,много сладко. Hug

# 175
  • София
Анди,аз само да ти кажа по повод качествените презервативи-миналата вечер пих Ескапел точно заради скъсан Дурекс и защото татито ни и дума не дава да се издума за второ Rolling Eyes
Нана,надявам се да се укротят нещата,аз и затова тръгнах на работа,че отношенията с мъжа ми вече бяха обтегнати до крайност и моето почване на работа или ще оправи нещата или ще ги съсипе окончателно,но е повече от ясно,че така повече не може Peace
За утре-ще дойдем,ама ще е по-късно,защото Ина спи до към 4,4 и нещо,та Деситка ще ме вземе и ще дойдем заедно,което значи,че и те ще закъснеят Twisted EvilЗаради нас WhistlingКазвам го,че да не вземете да ни отпишете Crossing Arms
Аз днес не съм на работа и си оправям къщата,така че ви оставям и се залавям да простра,че пералнята изпра преди има-няма час и нещо Embarassed

# 176
  • варненка от София
Привет и от нас.

Тъкмо се завърнахме от продупчване на ушите и ревлата заспа newsm45. Много рева все едно я клаха, а пък упойка й сложиха, ама голяма глезла е станала, направо не се трае. Реве за няма нищо smile3514, не признава никой освен мен mamma, отказва да е самостоятелна и отново се изхитри и започна само да пълзи newsm30.

Оплаках ви се от настоящето си детенце, а иначе второ искаме и няма да се бавим много в правенето, че аз одъртявам.

Нана, кой пък ти даде титлата най-едра мама сред августинките, не зная Thinking. То ще да е защото не съм се показвала аз що за стока съм, считай се за детронирана и с отнета титла  Joy Иначе, надявам се кавгата да е за кратко, един горещ секс luvbed и нещата се нареждат, поне при нас действа  Wink

По въпроса за контрацептивите да рекна, че и ний сме на системата пай се и нямаме издънки, а ако има такива, то те са добре дошли newsm03.

Добре дошла на Блан welcome.

Честит първи учебен ден на учениците!

И да не остана по-назад от Бубчето отивам да простирам  hang

# 177
  • гр.Добрич
Здравейте на всички и от нас.
Времето е толкова променливо, че направо незнам с какво да облека малкия. Днес пече и е топличко а ония ден търсех дебело яке. Не че съм намерила де. Няма шапки, якенца, обувки. Едва сега зареждат магазините и те все едни малки няма как да се навреш с количка там.

Капките Коларгол, доколкото знам се слага не повече от 3-5 дена. и  се изхвърлят после.

Много мислех и аз какви методи на предпазване да предприема. За спирала ме е шубе. За хапчета все си мисля че ще забравя, пък за 1 път в месеца не си заслужава да се тъпча с химии. След голотиите оная вечер и аз реших да се умилкам на татито, но накрая сън не ме хвана, защото си мислех че ще забременея. Все още не ми се искат други деца, защото няма да имат голяма разлика и как ще се оправям с 2 бебета.
Та така - размисли и страсти.

# 178
  • гр.София
 Честит празник и от мен на учениците.също и на августинките-учители.Да ви вдигнат заплатите без стачка,а професията си я обичате-какво повече?!
Адрианска,те и градинските деца имат тържества на 15-и.

Нана,сдобрявайте се бързо и да сте на линия,че утре и ти имаш празник,нали така Wink!

Кофти за хремавите дечица-мен не биха ме притеснявали, а и вие няма да ги водите с температура,но вие си знаете най-добре.
 Ember,имаш ли телефона на някоя от нас?Да ти пратя на ЛС?

Чака ме огромно чистене и пране #Crazy

# 179
  • София
Привет! Hug
Блан, нашата уж планирана среща с Марулка и Спинки се провали, а вие с Пепър неочаквано сте се видели! Бравос! Peace
Честит 1ви учебен ден на всички започващи мъчилището!  Laughing Много 6-ци! Peace
За спукани качествени презервативи - и аз имам опит с такъв, точно Дюрекс, ходих посред нощ да ми вадят парченцето, дето остана в мен, че реших, че нещо ще ми стане, що срам брах, като питаха какъв е проблема  Blush Embarassed, така че Анди...  Wink А за бебеправенето - поздравления! Ама и аз горе-долу съм на твоето мнение за 2-ро, може да сме заедно пак в Очакващи по някое време!  Hug Peace
Валка, за медна спирала и аз съм чувала не хубави неща, тече жълто-кафяво от нея самата и дразни.  Sad На мен освен това ме и забранено - имам раничка, макар и горена. Караме засега на "Пай сеее"  Mr. Green, успешно. Благодаря ти за вниманието - Ивчо сега не кашля, вечерта малко, чудя се да не е глътнал нещо и да му пречи  Thinking
Блу, надявам се Ния да е ОК и да се видим утре!  Heart Eyes
Нана, дано и при вас нещата се наредят!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт