Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 171
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Бланк, добре си ни дошла!!! НА теб разчитам за подробно инфо за рождения ден в неделя
                             Честит празник!!!
Ох и аз незнам какво да правя с тази контрацепция. за сега сме заложили на презарвативи, че не ми се разчита само на засичане на овулацията. за спиралите съм чувала, че правят цикъла по-болезнен и продължителен. та сега се тътря по една седмица и не ми се мисли например за 10 дни. то си е направо половината месец!!! преди пиех хапчета и бях доволна, ама съм патка и ще забравя някое

# 151
  • София
преди пиех хапчета и бях доволна, ама съм патка и ще забравя някое[/color]

Ааааааа няма страшно. На Ясмина си пише ден върху всяко хапче - понеделник, вторник и т.н Wink

# 152
Ето   я анкетата, която бях пуснала преди време, за която Кайли говори.
Почти година ще направя откакто съм на таблетки, но сега очаквам да ми дойде и след като ми свърши отивам да ми сложат спирала  Peace Тия таблетки имам чувството че ме объркват хормонално - още по ме тресе лудостта  и нервността Crazy  други странични ефекти нямам  hahaha  Joy
Консултирах се и с гинеколога си той ме съветва за Мирелата, но толкава парички за спирала не мога да си позволя  Tired затова ще слагам съвсем проста медна пък каквото сабя покаже. Много ме е шубе, но докато не сложа няма как да разбера дали на мен лично ще ми понесе, затова се моля всичко да е наред  Praynig

# 153
Привет и от мен!
Както винаги със закъснение  Embarassed Честит празник на всички, които празнуват на Кръстовден   bouquet

blanc добре дошла и от мен  Hug - аз както винаги да си кажа, че ще чакам снимчици и подробни разкази с нетърпение  Praynig

Тая вечер, май героите са уморени от вчерашното фиаско - тук си е направо хладничко в сравнение с вчерашните бошуващи огньови - заради вас момичета не можех да влеза спокойно в темичката - татито ми е точно зад гърба и някакси не върви да гледам тез красоти пред него. Наказахте ме вие и това си е   Crossing Arms

Аз току що приключих с опаковането на подаръците за моите слънчица утре - нямам търпение да отида да ги видя, вълнувам се така, все едно за мен е първи учебен ден  Embarassed

Karim дано по скоро разберете от какво са тези обриви и да ги овладеете. Много  Hug за твоето слънчице

# 154
  • Някъде там...
Леле кво е ставало тук вчера бре Mr. Green, една вечер нямах нет и айде вие го ударихте на разврат... ама хааа Mr. Green
А онова слонче и ние го имаме , ама черно и с пухчета Embarassed Embarassed Mr. Green

Та като сте заговорили за хапчета и спирали, искам да попитам Нана и Валката тези хапове странични реакции имат ли??? Защото съм чувала , че се напълнявало newsm78 и та затова ме е страх да пия.

blanc Добре дошла и нещо така като снимчици да ти се намират Twisted Evil

Айде лека!

# 155
Добро утро от мен. Тони ме вдигна още в 5 ч., а сега заспа отново. Аз съм с кафето пред компютъра и ще разглеждам идеи за питка, защото съм решила днес да му направя прощапулник и трябва да омеся питката докато спи,че после незнам кога ще заспи пак.
Така че слагам кафето  и започвам да действам. После ще се похваля , ако има с какво. Wink

# 156
Ха добро утро Grinning Тази сутрин кафето е от мен ,щото ако знаете каква съм патка заспала........... ooooh! ПРе..ах се и дойдох на работа в 5.30 Crazy, а днес сме били от 8 Confused
Та- вися си тук като "прани гащи" от ранни зори.Ей този номер не си го бях погаждала до сега...
Хайде- отивам да пия поредното кафе, 4е работния ден си  го направих от дълъг ди безкраен..... Tired

# 157
  • София
Ха, добро утро!

Велмарче кофти злато, ама се преживява Wink

MimSss това са отживелици от времената, когато противозачатъчните са били чисто и просто тестостерон. Аз съм най-едногабаритната мама тук от августинките и ако се напълняваше от хапчетата, досега да се търкалям. Нищо подобно. Даже отслабвам. Защото сегашните хапове са естроген. Нито се окосмяваш, нито дебелееш. Допълнително тези, които аз пия - Ясмин - не позволяват в организма да се задържа вода. Така че можеш спокойно да си пиеш. Аз на спиралите не вярвам, още повече моята гинеколожка, след като ми обясни метода им на предпазване и ми стана  Sick #Crazy Всъщност със спирала маточната шийка постоянно е възпалена - медната нишка причинява това нещо. И заради това яйцеклетка, дори оплодена не се закрепвала на маточната стена. Да де, ама да си ходя аз постоянно с възпаление айде няма нужда.  Naughty
Ох разприказвах се, а Калоян чака обслужващия персонал да го преоблече hahaha

# 158
  • у дома
blanc, добре си ни дошла   bouquet чакаме подробни разкази и снимки  Mr. Green

няма как да ви дам ценен съвет, никога не съм пила противозачатъчни, нито имам намерение да слагам спирала  Simple Smile карали сме го и ще продължаваме да го караме на ПАЙСЕЕЕЕ  Mr. Green пък каквото има да става, то ще стане  Laughing
velmar, голяма пр...ка, наистина   ooooh!

исках нещо да пиша, ама забравих  Rolling Eyes ние не сме 100% сигурни за присъствието утре

# 159
Блу...не така Naughty Как е НИя?Хайде да се оправяте бързо Hug
МОми4ета, сетих се нещо да напомня.Който има фотоапарат - да носи Grinning, 4 ение хубаво си правим сметките за снимки, та да не стане така 4е  няма да имаме апарат Joy

# 160
Ех колко кафенца, браво на ранобудниците   bouquet

MimSss, слънце, и при мен е като при Нанчето, пия ги почти година, но си свалих килата без никакъв проблем и не съм качила и грам от тях, не съм се и окосмила допълнително, за жалост обаче и цици не ми пораснаха   tooth
Само дето ме тресе яко нервата и беса, не знам дали е от тях ама на моменти превъртам  Crazy та затова съм се навила за
спирала....Сега се скофтих от инфото на Нанчето... май чак толкова не трябваше да знам, но тоя начин съм избрала поне за сега  Wink

# 161
Добриутро! Mr. Green Аз ще откача при мисълта че има метал в тялото ми и категорично бих отказала спирали и подобни. Чудя се за хапчета, но...все още съм на чуденето. Засега и ние сме като Блу. Някак не се тревожа...Даже си мисля, чекаквото трябва да се случи ще се случи.

# 162
Привет и от нас!

juliana, мерси!  bouquet

blueeye®, Ния още ли е болничка?

blancbye

За бебепазенето - ние по принцип сме на Дюрекс (аз пък не съм чула за скъсан качествен презерватив), но напоследък и ние сме на принципа на Блу. Mr. Green Хапчета и спирала не ща, защото най-късно другата година планираме бебеправене на бебе 2. Blush

Ние изчезваме на вилата и утре се връщаме преди гранд-купона! Simple Smile

# 163
Хапчета и спирала не ща, защото най-късно другата година планираме бебеправене на бебе 2. Blush
Леле мило, браво на вас шапка ви свалям   bouquet

# 164
  • у дома
blueeye®, Ния още ли е болничка?

определено е по-добре, и хремата намаля (mmilena и ние сме на черните капки Коларгол за хремата (все едно с йод мацаш детето, като цвят  Crazy ) + сутрин на гладно една ампулка вит.С)... жизнена е и весела, дивее, определено има настроение  Peace но ще реша в последния момент, не ми се иска да заразим някое от мушморочетата, все пак ще сме накуп затворени в клуб..  Sad

Общи условия

Активация на акаунт