Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 124
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Дани,счупи ми цялата трудува дисциплина... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Joy     Joy     Joy     Joy
Дани, доволна съм, страхотен избор  smile3521

ако питате мене, размера няма значение, важна е работата дето върши Mr. Green абе вие мъже нямате ли си Twisted Evil

Вярно е, ама друго си е малко по-така...

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 17:40 от adrianska

# 76
  • софия

ако питате мене, размера няма значение, важна е работата дето върши Mr. Green 
Не съм съвсем съгласна  Naughty Mr. Green!Имаше една серия от Sex and the city  в която Саманта много си беше паднала по един,но той беше с много малка пишка и тя обясняваше на другите мацки,че му бил тъничък като молив и през цялото време се чудела до като се сексят дали я ч...а или се опитва да я изтрие  Joy!

# 77
Абе ние мъже си имаме и видно е, че и работа вършат (я, какви хубави деца са направили), ама чуждото си е чуждо. Mr. Green
Не знам за вас, ама сега като видя пост на Adrianska все на там хвърлям по едно оЧо.Малее разлигавих се и аз. Embarassed

Два нови отговора.
А, Дани подклажда огъня... ми то в тоя студ да се постоплим. Grinning

# 78
Леллее, и после се оплаквайте колко са ви палави децата. Mr. Green

Блу, мисля си, що не направиш едно цък и на снимките на бебчовците, защото много бавно се зареждат? newsm78

А нещо и Нори ми се губи от списъка...хей, нали няма да лишиш Гого от прегръдките на Яна? Naughty Hug

Може би сте прави за връзката храна-прохождане...днес вече Гого не иска да яде. Mr. Green

# 79
  • софия
абе вие мъже нямате ли си  Twisted Evil

Имаме си,ама не с такива ...преси  Mr. Green!

# 80
Дани, давай още!Виж колко станаха активни, има девет мами на линия. Mr. Green

# 81
  • у дома
Дани, давай още!Виж колко станаха активни, има девет мами на линия. Mr. Green
взе ми думите от пръстите  Mr. Green

Andy, без майтап, ама Нори и Яна ще липсват  Sad 

# 82
Ех, ама бързо си оправи грешката: точно щях да те питай в такъв случай думите къде са ти? Mr. Green

Andy, без майтап, ама Нори и Яна ще липсват  Sad 

Много жалко! Sad

# 83
# 84
  • София
ей, сърбят ме ушите и кихам.. за нас си говорите ми се струва Party

Нашият тати замина на конгрес в Прага и ще си дойде в неделя сутринта. Една седмица сме самички и ще го чакаме с нетърпение да се

прибере   bouquet За това ще ви лишим от физическо  присъствие  Hug

# 85
Леле.....изпускам купона....
Ха сега вечният въпрос-Размера има ли значение?-Има,има... hahaha Joy
Адрианска-по-честичко да пишеш,че да оплакваме окото.И аз вече бързам да видя за твоя аватар. Joy
Велмар-мерси за телефона.Записаха ни от 1-ви октомври,че нямало места.Явно е готина кухнята.Дано!
Марти е с хрема-тече вода от нослето.Т нямаме.Какви илачи им прилагахте на сополивите бебчовци.Аз пръскам Стеримара  newsm78
Не ми се иска да пропускам РД,така че споделете ефективни бабини деветини за хрема.А може и зъбките да са,че голямо чесане пада.

# 86
Адрианска-по-честичко да пишеш,че да оплакваме окото.И аз вече бързам да видя за твоя аватар. Joy
Миленка, знаеш ли откога съм с тоя аватар, ама няма кой да види. Добре че беше Дани да ви отвори очите  Joy  Laughing А за нослето, аз купувам един физиологен разтвор Tonimer, който е с морска сол и много помага. Продават го на капсулки и можеш да капеш колкото си искаш. Ако много се запуши - Виброцил.  Peace

# 87

Ето един и от мен, да държите влага, докато ме няма.
Отиваме но доктор, стискайте палци.  Praynig

# 88
  • софия
Леле малеееее,на тоя човек няма какво да му се фантазира  Laughing!Направо му се вижда и глави и ташки и чудеса   Joy Joy Joy!

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 18:27 от dani777k

# 89
Леле малеееее,на тоя човек няма какво да му фантазира  Laughing!Направо му се вижда и глави и ташки и чудеса   Joy Joy Joy!

rotfImao rotfImbo rotfImao
Край, в офиса ще ме обявят за луда!

Adrianska, стискам палци!Дано всичко е ок. Peace

Общи условия

Активация на акаунт