Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 113
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.Добрич
Качих няколко снимки и от кръщенето на Ивчо.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130420&view=1&photo=145

# 61
Здравейте и от мен! Тони вече спи, след разходката и обяда. Не иска да стои много в количката, а само да ходи. Но този вятър му нарушава и без това нестабилното равновесие. Joy Та все протяга ръчичка да ме усети че съм наблизо и пак ме пуска.

miss_74 на Тон балон им разглеждах сайта и там пишеше че деца под 3 г. трябва да са с придружител. Но може и да се разходим някой ден до там да проверя на място как стоят нещата. И добре че ме подсети за декларациите за детските.Съвсем бях забравила за тях. А трябва да напомня и на мъжа ми да му приготвят декларация за дохода.
Дани наистина ни пускаш порочни мисли в главата. Mr. Green
Elwing и на мен ми свалиха "Анатомията на Грей" на компа още преди повече от половин година и не мога да ги изгледам. Но тези дни си гледам филма и релаксирам. А за мен 9 е по-добър час за Хаус, защото след 8 започвам да къпя и приспивам Тони ,а специално приспиването отнема повече време.
Лек ден на всички и се надявам следобед да духа по малко вятър за да излезем пак.

# 62
  • софия

Лелеееее,какви сте лисици  Joy!Какви "порочни",какви "похотливи мисли"  Mr. Green...?Ще каже човек,че тези слънчица сме ги направили,като сме помирисали цвете  Mr. Green!

# 63
  • софия
Адрианска,какво стана?

# 64
Дани, прегледа е от 19ч. А, как само ме разсмя, доста си наблюдателна  Joy

# 65
  • София

Лелеееее,какви сте лисици  Joy!Какви "порочни",какви "похотливи мисли"  Mr. Green...?Ще каже човек,че тези слънчица сме ги направили,като сме помирисали цвете  Mr. Green!
Joy мен и без това са ме налегнали едни мисли посред бял ден  Blush Embarassed

# 66
Лелеееее, момичета, пак нажежихте темичката! И то все Дани  ги пуска тия мухи  newsm36- да не си си помислила да боледуваш и да ни изоставаш, че трябва да поддържаш огъня тук  Laughing / колко малко ни трябва само и се развихряме, а  Heart Eyes/
А нашто тати си мисли, че коментираме децата Mr. Green

Ох, отивам да си подремна докато Лори спи, че си легнах призори към 5 и сега едвам гледам, а и съвсем изпуших и взех да пиша глупости  #Silly

# 67
  • софия
И то все Дани  ги пуска тия мухи 

Aйде сега "все Дани"  Crossing Arms,аз само ви насочих очетата в очевадното  Mr. Green!Да не съм аз виновна,че Ади-то си го е бамнала този с големия в покой според мен пакет  Whistling?

# 68
  • София
Дани,аз съм на работа,бе мацака,може ли да ме караш да мисля за такива неща Twisted Evil
Айде
ЦЪК и всички обратно към бебешките теми.Ето ви едно клипче да видите каква неподозирана сила се крие в Ина Joy

# 69
  • софия
Бубче,а аз си мислех,че само Найа  влачи неща два пъти по-големи от нея  Laughing!

# 70
Така е....като не пишете интересни неща за четене, ДАни ще разглежда аватарите  Wink. според мен трябва да "отвърнеш" на Ади-то и да лепнеш някоя кака с големи бомби  Laughing Laughing Laughing между другото Найа с този череп е голяма фенка

vst_80, а какво си правила до 5 Embarassed
Бубче, аз не съм прочела, но честито работа, със здраве да си е ползваш   bouquet
СПинки, добре дошли и честито християнче
БЛу, да не сте намерили вече жених за НИя??? Wink
Честити ходещи крачета на Гого, ТОнката и Шушката! Ицето все още не ходи, но от няколко дни се пуска и се надявам скоро и аз да се похваля. И имам едно питане??? - какви са тези пити, които месите за прощъпулниците? при нас знам, че се поръчват малки хлебчета и се раздават, на които решиш т.е роднини и приятели. а докато се дава самото хлебче, мамата трябва да тича/подскача на място и не трябва да се спъне.

СНощи бяхме на увеселителен парк или по нашему - панаир. Това човече за първи път вижда въртележки и подобните им неща. С баща му не можахме да го измъкнем от едната люлка, а след това похапнахме пиле на грил ето така:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162771&photo=102

# 71
Така е....като не пишете интересни неща за четене, ДАни ще разглежда аватарите  Wink. според мен трябва да "отвърнеш" на Ади-то и да лепнеш някоя кака с големи бомби  Laughing Laughing Laughing
Айде сега, ще получиме чувство за малоценност Laughing По-добре да сложи някой с още по-голям пакет, та съвсем да изплакнеме окото  Joy
Ама Дани, бях сигурна, че ще го забележиш  Joy

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 16:50 от adrianska

# 72
  • у дома
какво сте се вторачили в тоз пакет  Laughing
ако питате мене, размера няма значение, важна е работата дето върши Mr. Green абе вие мъже нямате ли си Twisted Evil

bamboocha, то толкова кандидати, че трудно ще изберем САМО един   Joy

# 73
# 74
  • София
Дани,счупи ми цялата трудува дисциплина... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт