Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 109
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Честито на проходилите Шушелия,Гого и Тони!!!
Дани-голяма одисея с тия Пироговци.Дренаж ми звучи доста страшно,без да имам представа какво представлява?А,тия 2 шева с упойка ли ти ги правиха?Дано да нямаш повече такива преживявания и никаква Т. Praynig
Велмар-дай някякви координати на Хербебе-не знаех,че имат доставка по домовете.Ще взема и аз да я пробвам.
Мартина продължава да злоядства и направо съм  newsm61 Още нямаме 9кг  ooooh!Онзи ден майка ми ми звъни да ни чуе по обяд и като и ревнах,че не мога да го нахраня това дете,че явно не се справям добре и не мога да  я гледам,детето стои гладно и т.н.
.... Направо като дойде обедно и следобедно време нервата ме друса яко.Иначе млякото сутрин и вечер си го пие.Сега ,като прочетох за Гого на Анди и се поуспокоих малко,че не сме само ние на тоя хал.
Блу-много готини обущета,а колко парички са и от къде? И ние имаме нужда.А за номера на обувките-аз се притеснявах,че Марти е с 20,ама явно е нормално.Защото тя се роди с мнооого големи стъпала и все се чудя дали ще е като баща си с 47-ми  #Crazy

# 46
Здравейте мацки! Честито прохождане на Гого, Шушето и Тони! Честито и на рожденничките!Ние в петък се върнахме от Албена, изкарахме си страхотно само един ден беше студено, точно си тръгнахме и времето се развали. Ходихме и до Варна и си напазарувахме хубавичко. После бяхме на бабин дом и не съм доизчела старата тема още. Дани мила Hug това с дренажа е много гадно, дано бързо да се оправиш и да не трябва да влизаш пак. Миленка много кофти, че Марти не иска да яде,ние имаме обратния проблем постоянно иска да яде, ако види някой да яде започва неистово да крещи дори да се е наял преди минути, но не се притеснявам тъй като той тича постоянно и не е дебел.Днес направихме изследванията за кръв и урина и като го боцкаха Марио изобщо не заплака дори гледаше с интерес, лаборантката ми вика явно доктор ще си имате Joy в урината има малко белтък, че се притесних и звънях на докторката, но тя ме успокои и каза не няма никакъв проблем и изследванията му са добри. Лека и спокойна нощ!

# 47
  • София
Добро утро на всички!

Калоян все пак се смили тази сутрин и не стана в 6 часа, че снощи от размисли и страсти
 hahaha не можах да заспя до 12 ч.

А за номера на обувките-аз се притеснявах,че Марти е с 20,ама явно е нормално.Защото тя се роди с мнооого големи стъпала и все се чудя дали ще е като баща си с 47-ми  #Crazy

Миленче Калоян в момента носи 22-23 номер. Така че не се притеснявай за стъпалата на Марти. Виж аз на моя ще му купувам явно калъфи за цигулки после
 Wink

# 48
  • у дома
дубрутро  Laughing
много ходещи крачета вчера  newsm51 newsm44 smile3525
mmilena, обувките са PRIMIGI шити в Добрич, цената е 42лв. в магазина има много богат избор на К&K , Primigi и Капчица. купих ги от детски магазини НАЙ, НАЙ... бул. Патр.Евтимий"№25, вдясно, малко след Френската, посока Попа  Peace а за храненето не се притеснявай, има дни в които Ния яде много малко или хем е гладна, хем се тръшка и реве и ми бута ръката  Crazy  то и аз не съм с малък крак, та ще видим диването как ще е  Mr. Green
dani дано всичко е наред при теб  Praynig температурата как е  newsm78  Hug

ние пък тези дни трябва да търсим тоалети за сватба  ooooh!  Whistling

# 49
  • София
Я да взема да кажа добро утро преди да е почнала лудницата Rolling Eyes
Валка,къде се загуби,злато.Как е Али? Heart Eyes
Аз сутринта водих Ина до поликлинката и ни сложиха ваксината Морбили,Паротит и Рубеола.Сега се надявам да не даде никаква странична реакция PraynigА детемце изобщо не се обади докато я слагаше докторката,геройче.Само аз си мисля,че никога няма да свикна с това SadОсобено,когато я няма другата лекарка и се налага аз да я държа Shocked
Приятен и успешен ден на всики(май прозвучах като Миглена Ангелова Joy)

# 50
Здравейте, момичета!
Блу, ако ти трябват официални дрешки за Ния за сватбата, тука при нас има един магазин, в който отскоро продават и официални дрешки за момченца и момиченца. Такива красоти има, ако някой ден идваш до Южния парк, ако искаш мога да те заведа  Peace
Аз сега отивам да давам изследванията на Боби за детската градина, че евентуално на 1-ви октомври тръгва. Такава излъгация тази година с детската, 3 месеца са в ремонт. Трябваше да тръгне на 1-ви септември, ама... #2gunfire Не стига, че излезнаха във ваканция от 1-ви юли, а и не тръгнаха на време. Днес е и прегледа ни при хирурга, стискайте палци, още отсега ми е притеснено.
Дани, дано и при теб всичко да е наред  Praynig

# 51
  • софия
Адрианска,всичко ще бъде наред с Боби  Peace!
Аз имам някаква 37,37.5 Т явно съм настинала и сега ми е едно много хахаво на главата....все едно съм  Drunk!
Честити крачета и на Тонката!

# 52
  • софия
Я, да ви питам  Mr. Green нещо  Mr. Green!
Гледам от известно време аватарчето на Адрианска и се чудя  newsm78 това на младежа от наша лява страна в неговия десен крачол това ли е което си мисля,или така ми се привижда  Wink?

# 53
Здравейте  Hug
Честити ходещи крачета на Гого и Тони  newsm68
Адрианска стискам палци всичко да е наред  newsm10 и после да пишеш  Heart Eyes
И Даяна носи обувки и маратонки № 20,ама се чудя като стане време за боти дали да не и взема № 21,че да и е по свободно крачето  newsm78
Кайли незнам в кой детски център си питала за гледане на деца  Wink,но ако решиш някой път можеш спокойно да оставиш Тони в Тон Бонбон да си играе,там има момичета които гледат децата и от 1 годинка  Peace
Ох и аз мисля от другата седмица да започна да взимам храна от детската кухня,но незнам като е лошо времето как ще ходя,при положение че няма на кой да оставя Даяна  newsm78
Лек ден ви пожелавам,аз отивам да подавам декларация за детски  Mr. Green

# 54
Оле, декларация!И аз трябва да подавам, бях изключила направо. ooooh!

Честити ходещи крачета на Гого и Тони! Simple Smile

Adrianska, стискам палци!Дано всичко е ок! Peace

Bubcheto15, звучиш доста по-бодро и вчера и днес. PeaceМайка ти оправя ли се?

Гледам купувате обувки и аз трябва да свърша тази работа, че Вики още е със сандалките.Ама като знам какво "нищо" има по нашите магазини...чудя се дали като идваме към София за РД да не купим от там.В началото на седмицата обикалях да й търся дрешки, че всичко й е умаляло...навсякъде само розово. Twisted EvilЕ, к`во сега като е момиче само в розово ли да ходи. Crossing ArmsИ искам ,не искам купих такива, та пак ще е в розовата гама тази есен. Tired
В този "прасешкия" магазин има ли обувки и такива нещица за обезопасяване на шкафове, контакти и др., че ми се иска да го видя?

И да ви кажа каква съм бяла птица, демек ПАТКА! CrazyОт един месец съм заповтаряла на половинката, че в събота сме на общ РД.И чак вчера установявам че 16 септември всъщност е неделя и то съвсем случайно.Не бях му казала датата, а само че е в събота.Как се усетих не знам, просто ми проблесна в един момент, покрай РД на едно детенце, че нещо датите не съвпадат.Как щяхме да си дойдем в събота и да се чудя защо няма никой... ooooh! hahaha
А за подаръчетата можем да направим обща снимка на всички дечурлига на РД-то, после някоя мама на "ТИ" с Photoshop да я украси и нагласи  Grinning ... и ето хубав спомен.
Спирам вече.

# 55
  • гр.Добрич
Здравейте на всички!!!

Честити ходещи крачета на малките пакостници.

Дани, няма какво друго да е това, правилно мислиш. Mr. Green И щом такива неща ти правят впечатление, значи си добре. Стискам палци всичко да мине леко и безболезнено.  bouquet
Блу, обувчиците са много хубави. Шият ги в Добрич, но в тукашните магазини не ги продават. Трябва да отидеш до склада и т.н. Иначе мамите тук са много доволни от стоката на тази фирма.
Адрианска, всичко ще е ок.

# 56
  • София
Привет! Hug
Честито прохождане на Тони!  Simple Smile Peace И благодаря за инфото за Хаус, Кайли!  bouquet Предишният час май повече ме устройваше, точно като заспи Ивчо, а сега...явно ще пропускам по някоя и друга серия. Таткото ни ги свали на компа, ама кога да ги гледам.
Ембър, добра идея за снимките!  Peace И добре, че сте проверили в календара, иначе...  Wink
Адрианска,  Peace Praynig Peace Всичко ще е наред!  Heart Eyes
Мръннннннннннн  Close

# 57
# 58
Миленка,  ето ти телефона на Хер бебе - 9434508

# 59
Здравейте,момичета! Преди малко се завърнахме от разходка.Замръзнаха ми ушите и щеше д аме издуха вятъра Sick.Гадни4ко е времето, ама Дари не я свърта хи4 вкъщи.Цяла сутрин ми носи обувките да й ги обувам и да излизаме ooooh!.Купих й 1-2 чорапогащника и се оглеждам за по-плътни пуловер4ета.А и друго съм се за4удила- тя не търпи никакви шапки, нито ка4улки, та не знам как ще я караме в идващите студове....
Буб4е, ние утре сме на ваксинация Rolling Eyes.Дано наистина не даде реакция Praynig
Дари носи номер 20, но има и 21.Явно си зависи от модела.
Даниииииии Wink.Защо ни вкарваш такива похотливи  мисли в главите Blush.
Ох, ще ставам да се правя на примерна съпруга и домакиня hahaha, докато Дани не ме е разсеяла с още нещо.

Общи условия

Активация на акаунт