Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 119
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Честито прохождане на Гого Party.Тя и Дари хукна тъй ненадейно Joy
Елвинг, ние бяхме на Джуниър менщ, но не останах доволна и сега сме на ХЕр бебе от 2-3 седмици. МНого съм доволна( засега Wink).Имат доставка по домовете- абе- пробвай ако решиш Peace
Ние сега ще излизаме, 4е не знам за Дария, ама мен не ме свърта вкъщи Crazy.Струва ми се хладно и ветровито, та сигурно ще отско4им до някой клуб.Хайде- до после

# 31
Здравейте сладурки,
много МЕРСИ за съветите ви! Така и не разбрахме от какво е, продължи и на следващия ден, след като ви писах, а вчера почнаха изведнъж да чезнат и днес нямаше и следа, странна работа! Догадки много, ама истината няма да я разберем, пък и нямах много вяра, че и лекарят в спешното ще я разгадае  Wink Затова и прецених да не го водя по лекари и да го лашкам до Бургас, всичките му параметри бяха стабилни (звуча като Хауз). Сега изцяло можем да се наслаждаваме на почивката, малкият се побърква от кеф, във водата е неудържим, спи и яде като за световно  Laughing
Честито на рожденичката Марго, на проходилите Шуши и Гогич!
Ние вчера имахме две години от сватбата, а на 25 ули направихме 10 години заедно!
Велмар, ДЕФИНИТИВНО СМЕ НА КУПОНА!!!
Много слънчеви целувки на болничките!!!
И на всички ви изобщо!

# 32
  • по света
Здравейте и от нас,
не съм писала скоро,ние бяхме в движение ходихме до морето за десетина дни.
Ако не е късно да потвърдя и аз за купона,ако пък е късно нека някой ми каже за да знам.
Дани какво стана с теб??Тези направо ти разказаха играта Close
blueeye® ,хубави обувки сте взели,и аз трябва да купя защото Пресиана си ги изхлузва и съответно сме с няколко чифта по една Confusedпоследно преди два дни загуби,та като купя ще и ги вържа през врата Joy Joy
Честито на проходилите,ние още не сме.
 Elwing ,май нашите са от последните непроходили hahaha

# 33
Привет и от мен!
Аз също помня за зъбките на Шушето, но пък съм пропуснала за прохождането  Embarassed Честити ходещи крачета на Шушето и Гого Heart Eyes
Честити и сладурски обувчици на Ния. Лори пък онзи ден се сдоби с едни готинки Найкове, ама милата ходи като робокоп с тях - по-твърди ли са й, не е ли свикнала още незнам, но е много смешна hahaha
Честита годишнина и на dusheto! Радвам се,че Начи е вече добре, прекрасна почивка от тук нататък  Hug

И аз се бях сетила за подаръците тези дни. Щеше да е хубаво да имат нещо за спомен малките сладури, ама нямам идея какво може да е. Влизах в сайтовете на Мънисто и Арти, за тези фигурките,но не ми се видя нищо подходящо. Или пък нещо със снимка от самия рд - незнам  newsm78 не може да ми го роди главата, пък и то май вече няма време Thinking

Аз пък все забравям да си похваля детенцето - от 1-2 седмици й постилям едно детско килимче на пода и тя сяда с всичките си играчки и си играе самичка 2-3 часа. Пу, пу да не я урочасам, но вече спокойно мога да си свърша нещо вкъщи, а вече ми остава време дори и за мен самата - днес си почивах с хубава книга и се  излежавах цяла сутрин, докато си играеше  Embarassed Ама няма да ви казвам какво става в кухнята - ние и без това си имаме една пътечка за минаване, сега вече трябва да прелитаме  Crazy

# 34
  • София
Днес съм на всяка манжда мерудия  Embarassed , но като висим вкъщи почти цял ден, така е.
Велмар, не знаех, че Хер бебе имат доставка. Ще пробвам! Мерси! Hug
Душето, радвам се, че сте ОК вече!  Peace Честита ви годишнина, още много щастие заедно!   bouquet И като спомена Хаус, гледам пак ще го дават, 3-ти сезон, ама кога почва знае ли някой?  Rolling Eyes
Честити обувчици на Ния! Много са хубави! Simple Smile
Браво на кротката Лори! Пу-пу! Чакам и аз такъв миг, ама кога ли...
juliana , как беше времето тези дни на морето? Ние го оставихме на 8.09 развалящо се. Дано е било хубаво, че нали и Блан със София са там. Липсва ми! Blush Heart Eyes

# 35
  • по света
Днес съм на всяка манжда мерудия  Embarassed , но като висим вкъщи почти цял ден, така е.
Велмар, не знаех, че Хер бебе имат доставка. Ще пробвам! Мерси! Hug
Душето, радвам се, че сте ОК вече!  Peace Честита ви годишнина, още много щастие заедно!   bouquet И като спомена Хаус, гледам пак ще го дават, 3-ти сезон, ама кога почва знае ли някой?  Rolling Eyes
Честити обувчици на Ния! Много са хубави! Simple Smile
Браво на кротката Лори! Пу-пу! Чакам и аз такъв миг, ама кога ли...
juliana , как беше времето тези дни на морето? Ние го оставихме на 8.09 развалящо се. Дано е било хубаво, че нали и Блан със София са там. Липсва ми! Blush Heart Eyes
Ние си дойдохме в понеделник късно вечерта,ставаше за излизане дори имаше и плажуващи.В началото ходехме и ние на плаж но после захладня и повече на разходни наблегнахме.

# 36
Душе, радвам се 4е ве4е сте добре!
Джулиана, разбира се 4е не е късно да се вклю4ите  в партито. То е за  вси4ките ни  де4ица в отбора Hug
ВСТ....признавам си...завиждам ти Blush.Ако това самостоятелно заиграване ми се слу4и и 10 мин. - банкет ще вдигам Crazy
Ха сега да ви кажа какъв съм карък ooooh!.Нали тръгнах да извеждам Дари навън, ама духа гадно и реших 4е ще е в някой клуб- хем да си отдъхна поне 4ас на спокойствие с кафе и цигара в ръка.Ходихме ди "Барбарони"- има парти, ходихме в "ментов носорог"- отново парти,в "Бъни" ми казаха 4е ътябвало да съм с нея вътре #Crazy-ми защо ми е да ходя тогава, след като мога да си я гледам сама и в къщи,  #2gunfire.Бях се запътила и към Барбароните в Бели брези, но ме хвана  яко задръстване , и свих към къщи Crazy.Та- това беше нашата "разходка" за деня Laughing.Не ми е писано да си по4ина явно, а 4увствам 4е съм на ръба.Мъжът ми ще се прибере след 21-21,30, та съм отново сама ти4айки след Дария Tired

# 37
  • Sofia
Честити ходещи крачета на Гого и Шушелина! Да са здравички и да тичкат бързо, за да го гони мама :mrgreen
Анди, че детето не е имало силици от глад, иначе щеше да проходи доста преди това Mr. Green :
Елвинг, от Хер бебе съм доволна и аз. Единстевонто, което ме дразни, е че менюто за седмицата ти го дават в понеделник, след като с ипредплатил храната за петък, т.е. дават ти го информативно, за да знаеш какво яде детето. В интерес на истината Димана много си обича пюретата на Семпер и Хип, но трябва да свинке "обикновена" храна. Храната от Хер я яде, но не с тази охота като пюретата.
Блу, ха честитти ти обувчици. Да ги "скъсате" от носене.
Аз искам да купя на Димана пантофки за вкъщи, че мнго се пързаля милата и пада, чак не смее вече да се пуска да ходи. Гледах на КиК, но харесах гору-долу само едни, но нямаше 20 номер.  Взех й от Премама, но пък много лесно ги събува. Сега ще се пусна да търся в
Интернет нещо.
Димана и тя иска да пише  и затова за сега чао.

# 38
  • София
На Ивчо новите обувки са 22номер  Joy  Blush Пак ли сме от най-най клуба?  ooooh!
Гледах на КиК, но харесах гору-долу само едни, но нямаше 20 номер.  Взех й от Премама, но пък много лесно ги събува. Сега ще се пусна да търся в
Интернет нещо.

# 39
  • софия
Честити крачета на Шушата и Гоги!
Честити обувчици на Ния!

# 40
  • у дома
Аз искам да купя на Димана пантофки за вкъщи, че мнго се пързаля милата и пада, чак не смее вече да се пуска да ходи. Гледах на КиК, но харесах гору-долу само едни, но нямаше 20 номер.  Взех й от Премама, но пък много лесно ги събува. Сега ще се пусна да търся в
Интернет нещо.

аз взех на КиК пантофки, имаше доста модели, но си избрах едни с ципче, 21 № са и са й удобни  Peace ако ходиш пак, попитай за пантофки с ципче и ги виж, щото ги нямаше изложени, а аз знаех, че има такива  Mr. Green и Ния уж е 20 №, но тези пантофки са и екстра  Peace

# 41
Запис...

# 42
Днес така ни продуха вятъра преди обед,че следобед не посмях да излезем. На моменти имах чувството че вятъра ще ми обърне количката.

Честити ходещи крачета на Гого и Шушката!

Elwing когато купувах за кръщенето обувки на Тони бяха 21 номер.
И аз съм решила да му купя едни пантофки за вкъщи да не му изстиват краката или пък буйките на К&К. А д-р Хаус започва в понеделник от 21 ч. по Нова ТВ.
velmar на мен ми казаха че деца до 3 г. трябва да са с придружител в детските центрове. Иначе и аз имах такава идея - да оставим децата да играят и майките да си пием кафе. Wink
vst_80 би ли дала отново рецептата за питката.  Praynig
Тони вече почна да се пуска сам без да чака някой да го посрещне. Така че мога да кажа че ПРОХОДИ  Grinning и мисля в събота да направя прощъпалник. Grinning

Лека вечер на всички! Аз ще си пусна да гледам "Анатомията на Грей". Hug

# 43
Честити ходещи крачета на Гого, Стефани и Тони!  newsm68
velmar, на гърба на зала Триадица има още един център. Казва се "Костенурките Нинджа". Доста е широкичко и ти е по-близо от Барбарони. Ходила ли си?
Ако искаш, другия път като ходиш в някой близък детски клуб, звънни да ти правиме компания  Grinning
И ние започнахме да къпеме Сашко през ден, но по простата причина, че нашият тати го мързи  #2gunfire
Айде лека нощ от нас!   sleepuu

# 44
Kaili честити ходещи крачета на Тони!
Ето я питката / малко по надолу на тази страница е, незнам как да го направя да отваряш точно на нея  Embarassed/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9290.20
но аз продължавам да си мисля, че нещо й липсва и така е безвкусна. Може би ако има повече сол, или пък да е сладка със захар, незнам  newsm78. На мен даже ми мина идеята да сложа сиренце между двата пласта, но нали хич ме няма като   chef и не посмях, а следвах точно рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт