Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 109
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Ох, милата Дани Sad.КАто те 4ета и  ми става много мъ4но. Голям стррес изжива, много притеснения  имаше и много се намъ4и.Хайде най-сетне да се свършва с тези неща.А за температурата- из4акай дали ще подейства аналгина, но те съветвам, колкото и да не ти се иска, ако не се  смъкне, да идеш.

# 16
# 17
  • софия
Аз я свалих и сега нямам .Вкъщи имам само аналгин и се чудя дали да се кача на колата и да отида да си взема още нещо от аптеката,ако не дай си боже вдигна пак да редувам с нещо...Чудя се какво да бъде...?

# 18
  • софия
Елена, аз  съм взела за Дари комплекта на Ненедент с напръстника.Продават и паста отделно, специално за бебета.
И ние сме с тази подарък ни е от Димана  Grinning!

# 19
Ей, Dani777, няма ли да ти свършват неволите. PraynigДано като ти махнат дрена вече всичко да е ок. Hug Peace
Не знам дали самолечението е добра идея...ако продължаваш да вдигаш Т най-добре да отидеш да те видят. Peace

Честито бебче на приятелката ти!Много да радва мама и татко! Simple Smile

Честити ходещи крачета на Шушето!

Elwing, не е само Ивчо.И Вики още не ходи, опитва се да прави крачки като се държи за нещо, но е като пияна.

Elen@, ние ползваме паста Ненидент.А за климатиците - в едната стая сме с климатик, ми все ми е студено.Ама аз съм си много зиморничава, така че не съм критерий.

# 20
  • Някъде там...
Запис.

Дани дано всичко е наред с тебе Hug Peace. Много  гадно   Sick

Ивчо ли остана само непроходил  newsm78 На морето правеше по няколко крачки сам на пясъка, но тук не иска.  Crossing Arms

Елфче споко и ние сме от непроходилите. И изгледи не ми се виждат в близките 1-2 месеца. Много сме нестабилни и всичко е от тъпата проходилка. Но се успокоявам с темата в "Бъдещи и настоящи майки" за кога са проходили децата и видях , че има и проходили на 1.6 г. Crazy А това не си го представям още 5 мес. да се мъчим Sick

Елен@ и ние сме с напръстника и пастата на Ненидент и му е много кеф като почне да го лапа Mr. Green
А за климатиците- и ние миналата зима бяхме на климатик и най-много платихме 170лв, като имаш напредвид, че бойлера ни хаби доста и постоянно беше включен. И си вземете инвертор  Peace

И накрая честито на всички празнуващи, ходещи и т.н
Айде 4ао.

# 21
  • София
Е, успокоих се, че не сме само ние неходещи!  Hug Не бързам въоще, само сверявам часовника  Wink А и аз не мисля, че ще проходи в близките месец-два.
И ние май ще вземем климатик за хола, че там предишните собственици още са изключили парното и няма дори радиатор. Зимата не влизаме там, но тази, Ивчо като проходи някой ден, няма как да стане ограничаването.
Нана, успех с покупко-продажбите!  PeaceДа предложа ли на свеки вашето жилище, май бяхте далеч от Люлин  Mr. Green

Ако има кеш 42 500 евро я мятай насам. Ние сме в Дружба 1. Докато стигне до ваше село и ще трябва да се връща, за да не осъмне. А и блокът е твърде подходящ за стари свекърви, ще има с кой да обсъжда сериалите Mr. Green Mr. Green
С удоволствие я пращам, ама толкова пари не е и сънувала.  Wink И аз явно не съм много в час, ама много поскъпнали тези имоти, бре  Shocked Мъжо преди 4-5г за двойно по-малко в ЛВ е купил нашия 3-стаен в Люлин, точно преди увеличаването на цените.
Дани, дано нямаш повече Т.  Praynig Но и аз мисля, че е редно да им кажеш, ако продължава.
Паста за зъби все се каня да купя и пропускам.  ooooh!
Я да ви питам - купих вчера едни обувчици на Барт, някой ползвал ли е такива, читави ли са. Те са ни временно решение, но все пак...

# 22
Хайде и аз да се разпиша!
Благодаря на Блу за темата и за снимката   bouquet
Кайли името е чудесно!  bouquet

Дани като те чета и направо настръхвам,дано скоро свърши този ад,а аналгина може да се редува с парацетамол,но наистина не е добра идея да се самолекуваш,за да не стане по лошо,гадно е в болница но все пак гледай да не стане беля  HugА шева надут ли е ,да не е от него? Rolling Eyes
Нана успех с жилището! Peace

Благодаря ви още веднъж за пожеланията!Много сте мили! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марулка разбрахме за зъбите даже аз честитих,ама като няма кой да чете,и снимка си прося ама найсе  Sad
Elwing те мъжете са тарикати,що да ходят сами като има кой да ги вози и носи  Mr. Green
Аз сериозно мога да те пратя някое пюре по мъжа ми той май ще има работа в София в края на месеца,искаш ли?

# 23
  • София
Блу,мерси за темичката,честно казано не очаквах толкова бързо да изпишете старата и наистина нямах готовност да пусна нова Heart Eyes
Марулка,честито ви ходене.И вие сега за норматив ли ще ги вадите тези зъби? Twisted Evil
Дани,дано да нямаш повече ядове покрай тази жлъчка Praynig
Днес са изписали Айла с мадамите.Не знам още кога ще си идват към София,но се надявам да са на линия за общия рожден ден Mr. Green
При мен нещата лека полека влизат в ритъм.Работата ми харесва,колегите ми помагат,Ина се гледа прекрасно с бабите.Абе идилия,само да не ми липсваше толкова малкото дяволче всичко щеше да е идеално. Heart Eyes

# 24
  • София
Elwing те мъжете са тарикати,що да ходят сами като има кой да ги вози и носи  Mr. Green
Аз сериозно мога да те пратя някое пюре по мъжа ми той май ще има работа в София в края на месеца,искаш ли?
Joy
А за пюретата - благодаря за предложението  Hug , но много се чудя дали да мина най-накрая и аз към кухня, че дори и със СЗ цени пак ми излиза вече на нагорно  Wink Правя му и аз отвреме-навреме по нещо, но не е разнообразно, както уж го правят там. Мислех за Ози, че са с доставка, а и има толкова похвали във форума, опита на Елиона ми охлади ентусиазма. Напоследък обедното хранене ни е кошмар - не знам писнали ли са му, но се храним по 1ч като буквално го гоня с лъжицата.  Confused Ако реша все пак да се възползвам от доставката, ще ти пиша ЛС!  Hug
Марулка, и аз знам за вашите зъби, че и помня дори  Mr. Green Да се оправяте бързо двечките!  Peace
Бубче, мерси за инфото за Айла! И бравос за работата!  Peace

# 25
  • варненка от София
Привет отново и от нас, киселуша спи, аз два часа гладих и сега ще хващам тенджерата и черпаците, че да готвя.

Ето тук клипчето на Шушел ходеща

Дани, ха дано всичко е наред и след 20 дена да е последното ти ходене у Пирогов. Аз като бях една малка и там лежах 15 дена, та ми беше смърт и не го понасям. Викахме му Пирогоб.

Аз все да питам има ли четки за зъби за най-малките в България или трябва да поръчваме от чужбинско? Нали и ние вече се озъбихме, трябва да помислим и за тези нещо  Flutter Flutter

Бубчееееее, вадим ги на бързо, че имаме да догонваме една камара озъбени набори  Mr. Green, а ти глей да не работиш много, че като дойда в Софията да ви преслушам с кака ти Ина!

Ставам да готвя!   chef

# 26
Elwing, няма никакъв майтап - 2-3 дни Гого ядеще или само на обед или сутрин попарата, но днес си хапна доста - кус-кус за закуска, пюре за обяд и после каша + 1 банан, солети и т.н. Той вече е почти на общо хранене, отделям му от нашето преди да сложа подправките, защото категорично отказва пюретата.

Дани, аналгинът се редува на 2 часа с парацетамол. Peace

Мацки, Гого току-що проходи: направо щях да получа удар - аз си бъркам лещата и мисля да пиша, че и ние се водим за ръчичка и като се обръщам той се разхожда в кухнята, след което мина през целия коридор и отиде в спалнята. Shocked Party

Мами, а за подаръците какво решихте?

# 27
  • София
Анди, то било гладно детето, но днес като се напапало има сили да ходи  Wink Ха честито ви и на вас прохождане!  Hug Heart Eyes

# 28
  • у дома
Мацки, Гого току-що проходи: направо щях да получа удар - аз си бъркам лещата и мисля да пиша, че и ние се водим за ръчичка и като се обръщам той се разхожда в кухнята, след което мина през целия коридор и отиде в спалнята. Shocked Party

Мами, а за подаръците какво решихте?

ураааааааааааааааа  newsm44 целувки от нас newsm51
за подаръците - НИЩО не е решено  Mr. Green

аз да се поФаля, купих тези обувчици на Ния  Laughing

# 29
  • варненка от София
Честито прохождане на Гого и от нас, голяма тръпка е до го гледаш как се клатушка човечето, браво!

Блу, много фецка покупка за Нията, ндааа!

Общи условия

Активация на акаунт