Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 144
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добре,че вече съм си у нас... smile3533 smile3534 smile3521

# 91
  • Sofia, Bulgaria
Бубче, внимавай, че ще те изкажа на мъжа ти Hug

# 92
леле- няма ме няколко 4аса и съм изпуснала купона.Добре сте се развихрили тук Peace.
Ама ве4е трябвА ДА ЗАВЪРТЯ МОНИТОРА, 4Е МОЯ ДОВЕ4ЕРА КАТО ГИ  види тия..върви обяснявай 4е за деца говорим ooooh!.(аз плакна окото,а горкия той  седи на сухо от няколко дни Embarassed).
Та- така- няма д апиша по бебешката тема щото ми изхвър4а вси4ко от главата Laughing

# 93
  • София
Бубче, внимавай, че ще те изкажа на мъжа ти Hug
Деска,нидей моля те,аз обещавам утре вечер да тъ подкупя Twisted Evil

# 94
  • Sofia, Bulgaria
Цитат
Деска,нидей моля те,аз обещавам утре вечер да тъ подкупя
Нали знаеш, че не забравям hahaha

# 95
  • София
Цитат
Деска,нидей моля те,аз обещавам утре вечер да тъ подкупя
Нали знаеш, че не забравям hahaha
Пусни си кюто,да не спамим,че ша та подкарам на лични.Извинявам се за оффа.
Велмар,добре,че моя не сяда на компютъра в нас Joy

# 96
Велмар,добре,че моя не сяда на компщтъра в нас Joy[/color]
Абе той и моя не сяда( щото освен да седне на стола, друго не знае какво да прави Joy), но  тия плакати дето ги слагате се виждат   и без да иска 4овек от другия край на стаята Crazy

# 97
  • София
Кои плакати,тези ли? Twisted Evil

# 98
Ама голям купон сте спретнали следобед. А ние бяхме  на разходка. Сега трябва да гледам набързо, че и моя хвърля по едно око към монитора от другия край на стаята. Mr. Green Утре ще си изплакна окото на спокойствие. Joy
 Адрианска дано прегледа при хирурга да те е успокоил.
Миленка аз капах Коларгол /това са черни капки,които се приготвят в аптеката/ и Виброцил. Обаче най-добре му се отпушваше нослето с физиологичен разтвор.

Днес Тони вече се престраши да се пусне от мен и в парка и сега няма спиране. Все още залита,но ходи. Трябва тези дни да омеся и една пита. Канихте ли гости за прощапулника или само със семейството бяхте? newsm78

Бубче с тези плакати и мислите които навяват да не се окаже че пишем отново заедно в очакващи май- юни 2008. hahaha

# 99
  • по света
Лелелее,мацки какво правите бе???Четох, мълчах ама направо ме убихте  hahaha hahahaКакви са тези мъжкари какво е това чудо  Embarassed 

# 100
Ето ни отново. Доки каза, че всичко е наред.
Не е някакво образувание, просто се е подула. Каза, че при по-големи момичета това предвещава порастването на гърди  Shocked, но тя е малка. Евентуално ще спадне от самосебе си или ще се подуе и другата  Simple Smile Но все пак иска да го следи и каза след около три месеца да отидеме пак. Направо камък ми падна от сърцето. БЛАГОДАРЯ ви момичета за подкрепата!  Hug  Heart Eyes

# 101
  • София
Ето ни отново. Доки каза, че всичко е наред.
Не е някакво образувание, просто се е подула. Каза, че при по-големи момичета това предвещава порастването на гърди  Shocked, но тя е малка. Евентуално ще спадне от самосебе си или ще се подуе и другата  Simple Smile Но все пак иска да го следи и каза след около три месеца да отидеме пак. Направо камък ми падна от сърцето. БЛАГОДАРЯ ви момичета за подкрепата!  Hug  Heart Eyes
Hug Браво!
А по другата тема - има значение, ама да не е от най-най, че ще ми дойде в повечко  Stop Mr. Green Развеселихте ме с тези постове и плакати! Joy
Ммилена, за нослето и аз ползвам Стеримара, а ако е запушено се мъчим с Виброцил.

Бубче с тези плакати и мислите които навяват да не се окаже че пишем отново заедно в очакващи май- юни 2008. hahaha

hahaha Joy Peace

# 102
Хайде,лека ви нощ...,пък аз ще бърша запушено носле...

# 103
Абе момичета?!?!?!?! Какво става тук? Човек ви оставя за няколко дни и вас всички, едновременно ви тряскат хормоните...то не бяха преси, пакети, мъже, аватари...оффф изпотиха ми се пръстчетата....
Моля ви се, дайте го по- леко, че аз съм със слабо сърце и не мога да отказвам...
Ето ви един и от мен.....

# 104
Е- това е . То не се издържа CrazyГася компа и отивам да си лягам Wink
ДО утрееееееее Hug

Общи условия

Активация на акаунт