Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията за избора на педиатър?
Какви са препоръките за продукти като Lansinoh и бебешки колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията за избора на педиатър?
-
Какви са препоръките за продукти като Lansinoh и бебешки колички?
Във форума има препоръки за продукти като Lansinoh, като се споменава, че може да бъде намерен в определена аптека и струва 12 лева за тубичка. По отношение на бебешките колички майките споделят своя опит с различни модели, обсъждайки предимства и недостатъци, като например удобство, маневреност и проблеми с дръжката и дъждобрана.
-
Какви са съветите за бременност и грижи за бебето?
-
Какво мислите за педиатъра, който ми препоръчаха?

Честито и от мен!
Тия бабушкерски истории нямат край.Ама как може пред детето да ги говори
Мисля,обаче,че ти изобщо не трябва да си го слагаш на сърцето щом са далеч от вас,не живеете заедно.Ще им се прииска някой ден да си гушнат внучето,ама тогава ти ще казваш "кво бебе",ми така де.Недейте си трови нервите с тия свекървенски глупости 

Подобна история преживяла някога и майка ми(няма смисъл да разказвам тук)Сега, макар и материално подпомагана от майка ми и баща ми, бабето си кукува само и никой не ще да ходи просто само за да я навести, щото каквото посееш.......

Сега трябва да лежа и да се моля да износя бебето още някоя седмица
Аз ако му вярвам, то след 2 месеца по килограми ще трябва да родя първокласник
Виж, природата си знае работата и няма нужда да и се бъркаш и да се притесняваш. 
едва 1750 
И аз понаписах сега едни глупости,ама тоя лекар толкова ме разстрои днеска....бебе-900г.,раждане-ще видим какво